Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Enskede IK
Trygg idrott

Trygg idrott är ett samlingsbegrepp för vår förenings arbete att skapa en så trygg och inkluderande idrott- och föreningsmiljö som möjligt, för alla. Som grund till det arbetet ligger Enskedemodellen, läs mer om den här. Förutom en överblick över det arbete som bedrivs proaktivt finner du här även information och stödfunktioner om du själv blivit utsatt för eller vill rapportera eventuella missförhållanden som kommit till din kännedom.

Rätt hjälp efter behov

Om du upplever att Enskedemodellen inte efterlevs, om du är orolig över något i din träningsgrupp eller om du vill tipsa om annan problematik i någon del av föreningen är det viktigt att du meddelar det. Vi tror att dialog är det bästa sättet att lösa enklare problem om det så gäller spelare, ledare, personal och/eller föräldrar. Av olika anledningar är inte dialog alltid ett alternativ så vi har samlat information om vilka stödfunktioner det finns i föreningen eller på annan plats. Här kan du se vart du kan vända dig om du är orolig över något personligen, i föreningens arbete eller i din träningsgrupp.

 

 

 • Samtala i laget
  Om något inte känns bra eller om du undrar något ber vi dig först vända dig till tränare eller lagledare i din träningsgrupp.

 • Få stöd i föreningen
  Om du inte tycker att det går att prata med din tränare eller lagledare så kan du ta kontakt med den Sportchef som är ansvarig för just din verksamhet. Här finns kontaktuppgifter till alla Sportchefer.

 • Disciplinkomittéen
  Om du inte tycker att det går att prata med aktuell Sportchef, så kan du vända dig till Disciplinkommittén.

 • Visselblåsartjänst
  Om du känner ett behov av att vara anonym finns det möjlighet att använda dig av Enskede IK:s visselblåsartjänst som som du kan läsa mer om här. Där finns det länkar till tjänsten så du kan rapportera ditt ärande.

 • Riksidrottsförbundets stödfunktioner
  Om du inte vill ta kontakt med någon inom Enskede IK så finns det möjlighet att ta kontakt med Riksidrottsförbundets idrottsombudsman eller deras visselblåsartjänst som du hittar här.

 • Vid brott eller orosmisstanke
  Misstänker du ett brott ska du alltid kontakta Polisen och gäller det orosanmälan ska du vända dig till Socialtjänsten. Om du är osäker så kan Riksidrottsförbundets idrottsombudsman ge dig råd
 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer