Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Enskede IK
Om föreningen

Enskede IK består idag av 2500 medlemmar vilket gör klubben till en av Sveriges största fotbollsföreningar. Vi huserar på Enskede IP i södra Stockholm och har träningsgrupper från 5 års ålder ända upp till pensionärer, som spelar Gåfotboll i föreningen.

 

Vi verkar för sunda värderingar och ett livslångt fotbollsintresse 

Enskede IK:s långa erfarenhet av barn- och ungdomsfotboll gör oss till en gedigen plattform för barns och ungdomars fotbollsintresse. Alla som vill vara med får vara med och ska ges bästa förutsättningar att utvecklas i sin egen takt.

 

Enskedemodellen

Vår fotbollsverksamhet bygger på att vi jobbar långsiktigt med varje åldersgrupp enligt EnskedemodellenDetta betyder för oss att varje enskild spelare, oavsett förmåga, ska få chansen att utveckla sina färdigheter, både individuellt och som lagspelare.

 

En seriös idrottsförening

Vi följer SvFF:s inriktning för barn- och ungdomsfotboll, Spela, lek och lär (dokument öppnas i nytt fönster), samt förbinder oss som förening via ett föreningscertifikat att utöva verksamheten i enlighet med certifikatet som är utställt av Stockholms Fotbollförbund.

 

Inom föreningen gäller allas lika värde oavsett kön, sexuell läggning, kultur, religion eller etnisk bakgrund. Våra ledare har ansvaret att både förmedla och se till att detta efterlevs. Klubbens spelare ska också agera i enlighet med dessa värderingar.

 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer