Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Enskede IK
Sponsring & partners

Det finns primärt tre olika sätt att stödja klubben genom att skänka pengar.

 

Allmän sponsring

Innebär att framförallt företag ingår avtal med klubben om att betala till klubben och få sitt företagsnamn och/eller logga på matchkläder och på idrottsplatsen.

Kontakta kansliet för mera information.

 

Sociala fonden

Har i syfte att stödja medlemmar som inte har tillräckligt stor ekonomisk kraft att betala t.ex. för deltagande i cuper, träningsläger, kläder etc. Alla medel redovisas i klubbens budget och pengarna går oavkortat till stöd för individen.

Se Sociala fonden.

 

1914-medlemskap

Är ett stöd som kostar 1 914 kr. Du kan välja om du vill stödja ett speciellt lag en åldersgrupp eller klubben. Väljer du ett lag eller åldersklass går 1 000 kr till det du väljer.

Klicka här för att komma till 1914-klubben.

 

 

Materiellt stöd/sponsring:

Har du eller ditt företag inte möjlighet att sponsra med pengar finns alltid möjligheten att sponsra med varor och/eller tjänster. Ex. på detta kan vara IT-tjänster och eller produkter. Andra exempel är hjälp att genomföra organisations- och utvecklingsutredningar, kommunikationsarbete, lobbying och påverkan riktat mot beslutsfattare inom idrotten. Andra områden kan vara inom bygg- och renoveringsbranschen, inrednings- och renoveringsarbete etc. Vid seniorlagens hemmamatcher behövs arbetsinsatser av olika slag, övergripande planeringsarbete inför och under matcherna som sjukvårds- säkerhets men även pausaktiviteter. 

Kontakta kansliet för mer information eller om du har ett förslag!  

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer