Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Enskede IK
Sponsring & partners

Det finns primärt tre olika sätt att stödja klubben genom att skänka pengar.

 

Allmän sponsring

Innebär att framförallt företag ingår avtal med klubben om att betala till klubben och få sitt företagsnamn och/eller logga på matchkläder och på idrottsplatsen.

Kontakta kansliet för mera information.

 

Sociala fonden

Har i syfte att stödja medlemmar som inte har tillräckligt stor ekonomisk kraft att betala t.ex. för deltagande i cuper, träningsläger, kläder etc. Alla medel redovisas i klubbens budget och pengarna går oavkortat till stöd för individen.

Se Sociala fonden.

 

1914-medlemskap

Är ett stöd som kostar 1 914 kr. Du kan välja om du vill stödja ett speciellt lag en åldersgrupp eller klubben. Väljer du ett lag eller åldersklass går 1 000 kr till det du väljer.

Klicka här för att komma till 1914-klubben.

 

 

Materiellt stöd/sponsring:

Har du eller ditt företag inte möjlighet att sponsra med pengar finns alltid möjligheten att sponsra med varor och/eller tjänster. Ex. på detta kan vara IT-tjänster och eller produkter. Andra exempel är hjälp att genomföra organisations- och utvecklingsutredningar, kommunikationsarbete, lobbying och påverkan riktat mot beslutsfattare inom idrotten. Andra områden kan vara inom bygg- och renoveringsbranschen, inrednings- och renoveringsarbete etc. Vid seniorlagens hemmamatcher behövs arbetsinsatser av olika slag, övergripande planeringsarbete inför och under matcherna som sjukvårds- säkerhets men även pausaktiviteter. 

Kontakta kansliet för mer information eller om du har ett förslag!  

Lagsponsring

I Enskede IK är det viktigt att inga dolda avgifter ska uppstå för den som spelar fotboll i föreningen, se Enskedemodellens 10 punkter under punkt 8.

 

Enskede tillåter och även uppmuntrar lagsponsring av det egna laget. Det betyder att ni kan engagera egna sponsorer till er träningsgrupp/lag, inom vissa gränser som går att läsa om nedan. Här hittar du föreningens riktlinjer i sin helhet.

 

I korthet gäller följande:

  • Sponsortryck för lagsponsorer är tillåtet på ryggen och endast på röda tröjor och jackor i vår kollektion på Stadium.
  • En lagsponsor kan få en klickbar banner på lagets hemsida.
  • Inga beloppsbegränsningar f.n. (med viss reservation, se nedan).
  • Vår huvudsponsor RYK ska synas på ev. övrigt material som t.ex. roll-ups, flaggor etc.
  • Exempel på lagsponsorer som inte tillåts är Coop (krock med vår officiella föreningssponsor ICA BEA) eller annat kakelföretag (vs vår officiella föreningssponsor Kakelspecialisten) Hör alltid med oss om osäkerhet finns.
  • Inga andra sportvarumärken än det som finns i vår kollektion på vår laghemsida på Stadium.se, d.v.s. Adidas och Stadium, får användas för kläder och material.
  • Benskydd, skor etc. vill vi också att man köper in på Stadium då det genererar en s.k. kickback till föreningen.
  • Då lagsponsorer använder sig av EIK:s varumärke så vill vi ha en dialog med er som lag om vårt klubbmärke skulle vara aktuellt att använda på något annat sätt än ovan i sponsringen.

Om ni i kontakt med en sponsor ser att samarbetet kan vara intressant för hela föreningen och att beloppen kan vara betydande så vill vi att ni hör av er. I det fallet kan vi t.ex. ta upp en diskussion om tryck på alla matchtröjor i Enskede IK. Om en sponsor skulle vara intresserad av sponsra hela föreningen eller vid övriga frågor, hör av er till kansli@enskedeik.nu 

 

HÄR hittar du också en guide från Stadium Teamsales om sponsortryck.

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer