SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Herrlaget
Tackar, nu är det 1036 personer som stödjer klubben
Har du åldern inne?
Lämnar du in en lottorad eller stryktips på Svenska Spel?
Stöd Enskede IK!
 
 
  • Glöm inte markera att du vill stödja Enskede IK.
  • Nu du! Är första stora målet nått, 1000 st som  stödjer föreningen? 
  • Men vi borde bli ännu bättre, tipsa släkt och vänner om Enskede IK. 
  • Stort tack till alla som stödjer föreningen.
Forward från IFK Lidingö klar för EIK
2023-01-23 17:24

Forwardstalangen Biko Dalqvist Ulmaja har, precis som sin bror, skrivit på för Enskede IK. Biko är en stor och stark forward som alltid kör 100% och lite till.

 

Jag är övertygad om att Biko kommer ställa till det en hel del för våra motståndarförsvar säger herransvarig Peter Kelly. Biko är en forward med driv som alltid tar nya löpningar som öppnar upp motståndar försvaret. Vi kommer garanterat se en hel del mål från Bikos fötter.

 

Välkommen till Enskede, hur känns det att ha skrivit på?

Tack, det känns jättebra att få spela i Enskede IK. Jag är riktigt taggad inför säsongen.

 

Hur kommer det sig att det blev Enskede?

Jag gillar spelstilen som Enskede har och deras vision om att gå upp i Ettan, vilket jag delar. 

 

Vad kommer du bidra med och vad är din egen ambition framåt?

Jag kommer bidra med mycket poäng, tyngd och stryka i anfallet. Mina ambitioner är att göra så mycket poäng som möjligt och på så bidra till Enskedes framgångar. 

 

Vi hälsar Biko hjärtligt välkommen till Enskede IK

 

Herrlaget värvar målvakt från Nacka FC
2023-01-19 13:40

EIK har gjort klart med Simon Gudmundsson 23 år som senast kommer från Nacka FC.

 

Vi är mycket glada för att Simon valt att komma till EIK säger herransvarig Peter Kelly.

I Simon får vi en mycket tekniskt duktig målvakt som håller hög klass både i närspelet och agerande i straffområdet. Han har dessutom en mycket bra karaktär och vill hela tiden utvecklas som spelare vilket vi sätter högt värde på avslutar Peter Kelly.

 

Välkommen till Enskede, hur känns det att ha skrivit på?

Det känns väldigt bra. Jag är oerhört taggad på kommande säsong och att få spela i Enskede IK.

 

Hur kommer det sig att det blev Enskede?

Jag har fått ett väldigt bra första intryck av ledarstaben, men också hur föreningen sköts som helhet. Allt känns strukurerat och och seriöst. Enskede har även höga sportsliga ambitioner för 2023 vilket var en avgörande faktor för mig. 

 

Vad kommer du bidra med och vad är din egen ambition framåt?

Min ambition är att jag ska utvecklas som fotbollspelare och kunna bidra till att vi vinner så många fotbollsmatcher som möjligt. 

 

Vi önskar Simon hjärtligt välkommen till Enskede IK

 
Malvin Dahlqvist Ulmaja klar för EIK
2023-01-10 13:26

Vi kan med glädje presentera Malvin Dahlqvist Ulmaja 21 år, som valt skriva på för EIK. Han kommer senast från IFK Lidingö. En stor och stark back med bra karaktär både på och utanför plan.

 

- Vi är mycket nöjda med att signa Malvin som är en ung och talangfull back, säger herransvarig Peter Kelly. 

 

Malivin har, trots sin unga ålder, en hel säsong som ordinarie i Div 2. Vi ser fram emot att följa hans utveckling under säsongen. 

 

Välkommen till Enskede, hur känns det att ha skrivit på?

Tack det känns mycket bra, jag ser fram emot säsongen.

 

Hur kommer det sig att det blev Enskede?

Enskede är lockande för att det är en stabil klubb i Div 2 med mål att gå upp i Ettan, och det har jag också. 

 

Vad kommer du bidra med och vad är din egen ambition framåt?

Jag kan bidraga med styrka i försvaret, en bra vänsterfot och med mina 197 cm så är huvudet ett bra vapen i försvarspelet. Min ambition är att spela så mycket som möjligt, utveckla mina färdigheter och följa med Enskede upp i 1:an.

 

Vi önskar Malvin hjärtligt välkommen till Enskede IK

Willam Nairn-Tallén klar för EIK
2023-01-09 15:40
William Nairn-Tallén, försvarare från IFK Aspudden-Tellus

Vi kommer under de närmaste dagarna presentera våra nyförvärv inför 2023. Först ut är försvararen William Tallén, 28 år,  som anslutit från IFK Aspudden/Tellus där han spelat i många år. 

 

- Vi är mycket glada för att William valt att signa för oss , säger herransvarig Peter Kelly. William kommer att tillföra en stor dos av rutin och erfarenhet som är en viktig ingrediens på den här nivån.

 

Willam har en fantastisk karaktär både på och utanför planen. En resolut försvarare som även besitter fina ledaregenskaper som kommer vara till gagn för alla unga spelare.

 

 

Välkommen till Enskede, hur känns det att ha skrivit på?

Tack så mycket. Det känns jätteroligt att ha skrivit på för Enskede IK. Jag kände att jag var redo för en ny utmaningen och när möjligheten att få representera EIK dök upp så kändes allt rätt. Jag ser fram emot kommande säsong tillsammans med mina nya lagkamrater.

 

Hur kommer det sig att det blev Enskede?

I min törst efter nya utmaningar inom fotbollen så kändes Enskede som ett naturligt steg. Klubben gör en spännande satsning på det sportsliga planet. En resa som jag gärna vill vara med på. Att klubben är välskött och att laget och staben runt laget är grymt gjorde inte valet svårare. 

 

Vad kommer du bidra med och vad är din egen ambition framåt?

Jag kommer bidra med ett hårt arbete, rutin och ledarskap, både på och utanför planen. Ambitionen för säsongen är såklart att vi ska vara ett tooolag och förhoppningsvis ta hem serien.

 

Vi önskar Willam hjärtligt välkommen till Enskede IK

Joel Lundgren förlänger
2022-12-20 10:52

Under hösten var Joel Lundgren utlånad till FOC Farsta. Joel gjorde en mycket bra höst där han var en stor bidragande anledning till att FOC avancerade i seriesystemet.

 

Vi är mycket glada att Joel väljer att bli kvar på moderskeppet som han tillhört sedan 2015. Joel är en stabil back med stor pondus och karaktär. Trots sin ungdom har han fina ledaregenskaper och vi är övertygande om att han kommer tillföra en hel del under 2023.

 

Välkommen hem Joel

Serien för 2023 fastställd
2022-11-29 12:15

Enskedes herrar spelar i Division 2 Norra Svealand säsongen 2023. Det faställdes på Representantskapsmöte som SvFF höll under fredagen. För att se lagen som Enskede ställs mot samt de andra serierna klicka här.

 

 

Martin Augar ny huvudtränare för herrlaget
2022-11-08 11:43

Martin Augar blir Enskede IK:s nya huvudtränare på herrsidan. Kontraktet sträcker sig över 2 år med möjlighet till förlängning på ytterligare 1. Martin kommer senast från Arameisk-Syrianska IF som hamnade två placeringar bakom Enskede i årets Division 2.

Enskede IK och Hakan Bezgin går skilda vägar
2022-11-02 10:00

Hakan kom till Enskede IK inför säsongen 2018 efter att laget åkt ur Division 1 Norra säsongen innan. Han har lett laget de senaste fem säsongerna i Division 2 Södra Svealand med en fjärdeplats som bästa placering.

Referat: Enskede IK - Karlbergs BK
Godkänt avslut för herrarna
2022-10-16 20:04
På bilden Amar Eminovic. Foto: David Jansson

Säsongens sista match mot Karlbergs BK blev en ganska  trevlig tillställning. Båda lagen visade upp bra passningsspel där vi dock inte fick se några klara målchanser under första halvlek.

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer