Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Herrlaget
Tackar, nu är det 1080 personer som stödjer klubben
Har du åldern inne?
Spelar du på lotto eller stryktips på Svenska Spel?
Stöd Enskede IK!
 
 
  • Glöm inte markera att du vill stödja Enskede IK.
  • Nu du! Är första stora målet nått, 1000 st som  stödjer föreningen? 
  • Men vi borde bli ännu bättre, tipsa släkt och vänner om Enskede IK. 
  • Stort tack till alla som stödjer föreningen.
Blek första bättre andra mot Haninge
2024-03-02 18:52

IFK Haninge var lördagens motståndare i vårens sjätte träningsmatch. Första halvlek var det hemmalaget som dominerade men målchanserna lös med sin frånvaro och vi noterar bara två hörnor för vardera lagen och vi  går till paus med 0-0.                                Andra halvlek blev mer sevärd där vi ryckte upp oss ordentligt. Vi är i 50:e när vi ser matchens första klara chans när Eminn och KC tar sig fram och spelar fri "Jonte" vars skott dock räddas av målvakten. I 60:e tar sig Eminn fram i boxen och spelar fri "Tobbe" som från nära håll stoppas av målvakten. Det blir i stället Haninge som hittar rätt i 70:e när "Dibba" i trängt läge i boxen vänder och trycker in bollen i nättaket. Med kvarten kvar har Eminn ett skott i ribban men det ville sig inte i dag och Haninge vinner med matchens ända mål 1-0. Dagens forwardsduo Kristian Cosic,Eminn Ghossi tycker jag är på gång när "målskytten" Stefan vilade i dag.Junioren Emil Marietta gör även i dag ett starkt intrck när han i andra halvlek får chansen och också en blomma till Tobias Enhörning som är löpstarkast av alla under nittio. /Bubben

Stark insats i Södertälje
2024-02-24 17:15
Bild från tidigare match mot FC Stockholm. Foto Mikael Jansson

Lördagen bjöd på ännu en match mot ett Div1 lag Assyriska. Med för dagen tre provspelare inledde vi bra och redan i 6:e minuten tar vi ledningen när "Tallen" med ett långt uppspel till vänsterkanten når provspelande Samuel Johansson (FC Gute) som avancerar och skjuter förbi back och målvakt i mål. 

Vinst i Stockholm-Cup
2024-02-17 18:30
Bild från tidigare match mot FC Stockholm. Foto Mikael Jansson

Årets första tävlingsmatch mot Österåker  var efter första halvlek en ensidig historia där vi dominerade kraftigt och gick till paus med en 1-0 ledning som borde varit större. Bollen sköts i mål i 37:e minuten av KC.

Tufft på Kanalplan
2024-02-10 17:19
Bilden från tidigare match mot FC Stockholm. Foto Mikael Jansson

Lördagens match mot ett starkt HTFF gav oss en bra test mot ännu ett Div 1 lag. HTFF inledde med högt tempo och stort bollinnehav men det blev vår centerforward Biko som i minut nio jobbar till sig ett friläge som målvakten räddar. Minuten senare tar HTFF ledningen.

B o l l e n - r u l l a r
2024-02-03 16:16
Bild från träningsmatchen mot FC Stockholm. Foto Mikael Jansson

Försäsongen är i full gång och träningsmatchandet har startat. Under lördagen gästade vi Eskilstuna för match mot Div 1 laget Athletic FC Eskilstuna.

Månadens profil: Joel Embring
2023-11-28 14:35

Månadens profil november är Joel Embring i herrlaget. Joel är 25 år gammal föddes 1998 i Amsterdam men växte upp i Tyresö med Hanvikens SK som moderklubb. Han har spelat fotboll sen 5 år. I år spelar han sin tredje säsong i Enskede IK, efter att ha anslutit till laget 2020 från Tyresö FF. Vid sidan om fotbollen ägnar han sig åt golf och njuter av att umgås med familj och vänner.

IFK Stocksund-Enskede IK 2-1
2023-11-25 18:52
Bild från matchen mot KB. Foto Mikael Jansson

Efter förra veckans bleka insats i första kvalmatchen mot Stocksund blev returmötet betydligt roligare för vår del. 

Jonathan Skoglund – 100 tävlingsmatcher med Enskede IK
2023-11-22 12:48

I herrlagets kvalmatch till Ettan i helgen så gjorde Enskede IK:s Jonathan Skoglund sin 100:e tävlingsmatch för seniorlaget. Det är Jonathans femte säsong i seniorlaget som debuterade i hösten 2018. Jonathan kom till Enskede som 13-åring från Stuvsta IF där han spelade sen 5-åring. Jonathan har många av sina bästa vänner kvar från den tiden men har inte ångrat valet att gå till Enskede.

IFK Stocksund starkast
2023-11-18 17:14
Bild från matchen mot KB. Foto Mikael Jansson

Efter en säsong där vi på hemmaplan inte  förlorat fick vi i första kvalmatchen mot IFK Stocksund känna på ett högre tempo. Matchens första kvart fick vi jaga boll mot en passningssäker motståndare.

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor