Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Stockholm Football Cup

Anmälan till Stockholm Football Cup 2024 är nu öppen. Inför nästa år har vi lyssnat till er medlemmar och kan gladeligen presentera nytt speldatum för cupen: 27-30 juni. Det kommer bli den perfekta sommaravslutningen för alla Enskde-lag, på vår hemmaplan! Se till att anmäla era grupper redan nu och hjälp oss att sprida informationen om cupen. Tillsammans hjälps vi åt att göra SFC till det mest attraktiva valet för både svenska- och internationella lag.

 

Direkt till anmälan

 

På SFC kan man anmäla lag i åldersklasserna 8-19 år för både flickor och pojkar. Spelformerna varierar från 5 mot 5 till 11 mot 11 beroende på åldersklass. För mer detaljerad information om åldersklasserna och spelformerna, besök gärna SFCs åldersklass-sida​.

 

Ni vet väl om att SFC arrangeras av Enskede IK med Enskede IP som huvudarena? SFC drivs av ett gäng eldsjälar med lång historik i föreningen. Målet är att skapa Stockholms, kanske Sveriges, största cup och en oförglömlig cupupplevelse för lag från hela världen.

 

Anmäl ert lag här>>

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer