SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Pojkar 09 Svart
Enskede IK P09 Svart 2023
EIK P09 Svart, redo att under 2023 kraftfullt öka bollinnehavet och målskyttet.

Välkommen till EIK P09 Svart

 
Vi är 27 spelare som under 2023 kommer att höja ambitionsnivån kring träningsmängd och vad det hela går ut på; att göra mål! Mognad som lag är också viktigt, att alltid jobba vidare med knuten näve utan att påverkas av baklängesmål, publik eller upplevelser kring domslut
 
Vägen framåt är >3 träningar per vecka med avsevärt höjd nivå ifråga om tempo och kvalitet. Vi ska bli ett ännu mer välspelande lag med viljan att hålla boll och göra varandra bättre genom att alltid erbjuda spelalternativ och spelbarhet. Hårt arbete och en obändlig vilja att alltid vinna tillbaka en förlorad boll ska prägla vår fotbollskaraktär. Starkare, uthålligare, envisare! Vi höjer ambitionsnivån när det gäller matchbilder, bollinnehav och gjorda mål. 
 
Vi är ett breddlag som som spelar med två lag Div 2 i Sanktan under 2023; ett beslut som bygger på långsiktighet. Vi kommer under säsongen att spela ett flertal utvecklingsmatcher mot Div 1-lag där vi matchar de spelare som för stunden ligger längst fram i sin utveckling. Målbilden är fotbollsglädje, fotbollskunnande och att få fram många mogna och duktiga fotbollsspelare.
 
Vi har inlett samarbete med EIK P08-lag där våra målvakter kommer att få spela 11-mannafotboll regelbundet och parallellt med vårt eget 9-mannaspel. Några spelare kommer att träna med P08 och få känna på lite starkare fysik etc. Samarbete med övriga 09-lag väntar också, allt för att göra klubben starkare och rusta våra killar för framtiden.
 
Vår ledarstab har stor fotbolls- och livserfarenhet och tar alla möjligheter till  vidareutbildning. Vi närmar oss 11-mannaspel och att Enskede IK formar ett förstalag, en process vi hoppas kan tillföra nya idéer och ny energi.  
 
Vi vill spela träningsmatcher och matchcamper, så hör av er för matcher på god nivå! Ni hittar kontaktuppgifter under Truppen.
 
Träningstider är från april månad:
 
Måndagar 19:00-20:30* EIP plan 4 - värmning 15 min, plantid 75 min
Onsdagar 18:00-20:00 EIP plan 2 -  samling 15 min, plantid 60 min, fysträning 45 min
Torsdagar 18:45-20:30 EIP plan 3 eller 4 - teori + värmning 30 min, plantid 75 min
 
* tiden ändras i augusti och oktober
 
Skador eller skavanker, ring Folksam idrottsskadenummer 020-411111.
Knäproblem, gå till www.knakontroll.se .
Lagen till ArosCupen
2023-06-01 17:23

EIK P09 Svart – ArosCupen – lagen i spel

 

Två balanserade lag är nu formerade. Utgångspunkten har varit den högstanivå varje spelare har i sig. Den ska vi ta fram under ArosCupen, en fotbollsmässig, fysisk och mental formtopp ska vi nå tillsammans!

 

Vi har valt att lotta fram en Joker ur truppen efter att ha ”reserverat” fyra bärande spelare i varje lag och/eller som har en förälder med i ledarteamet. Jokern är ännu inte placerad i Lag Vit eller Svart, vi väntar och ser om skador, skavanker eller sjukdom behöver täckas. Vi avgör lagtillhörigheten den 15 juni.

 

Vår Joker är:    6. Emil Nygårds

 

Enskede IK – Lag Svart

 

99. William Márkus

  3. Elias Wik

  4. Leandro Leidersten

  8. Felix Backe

10. Folke Hallenberg

11. Samuel Ehrman

15. Dante Fleischanderl

16. Devin Wesley

17. Viggo Almlöf-Lund

18. Lukas Holm Dahlström

23. Aston Lindahl

24. Vidar Nilsson

85. Charlie Lindgren Dahl

 

Coach:            Robert Almlöf (officiellt ansvarig)

Coach:            Maarit Lindahl

Lagledare:      Karin Dahlström/Jens Holm

Fix&Trix:         Pelle Lindahl

 

 

Enskede IK – Lag vit

 

  1. Oliver Axi Karlsson  (vit tröja 16, svart tröja 36)

77. Julian Davidsson  (vit och svart tröja 5)

  2. Noah Forsström

  7. Amirsam Rasooli

12. Anton Lindén

14. Albin Ståhl

19. Lamin Touray

20. Ludvig Mohlund

21. Elliot Lernell

22. Hadi Belal

25. Theo Antell

55. Charlie Andersson

66. Hjalmar Lindquist

  

Coach:            Mattias Lindgren Dahl (officiellt ansvarig)

Coach:            Johan Andersson

Lagledare:      Fredrik Ståhl

Fix&Trix:         Johan Lernell

 

Heja Svart!!

Äntligen seger mot Espanyol
2023-04-30 20:56
Suecia-España 4-1 ⚽️

Lite av ett spöke. RCD Espanyol Academy har under de två senaste säsongerna fått alldeles för bra utdelning mot oss i jämna matcher, men på Valborgsmässoafton gjorde vi slut på det spöket. Hej då! 

Välförtjänt seger på fagra Fisksätra IP med 4-1. Ljummen start med fokusproblem, snack i första pausen och en scenförändring i andra perioden. Äger sista 50 minuterna kraftfullt, borde kunnat släckt hemmalagets hopp tidigare än i minut 60 (av 75). Vi får jobba vidare med det enkla i avsluten på mål.

 

Lagseger! Heja Svart! 

Försäsongsläger i skarpt läge
2023-03-23 15:46
Tuff genomkörare på suveränt underlag - Nyköping Trophy 2023

Vi gjorde som vi alltid gör, sände hela truppen i två jämna uppställningar. Den här gången till Nyköping Trophy 2023, en cup på XtraSvår nivå med bl a IFK Lidingös, Boo SKs och AFC Järfällas bästa lag i P2009.

 

Vi hade naturligtvis en tanke bakom, att verkligen sättas på prov och få jobba hårt och växa in i turneringen över sex matcher per lag. Vårt träningsläger 2023, helt enkelt, i skarpt matchläge.

 

Det blev som vi hade tänkt. Tuff start, kraftsamling och laginsats för bägge uppställningarna för att vända på steken. Vi åkte hem helt utpumpade med 12 matcher spelade varav 5 vunna och 1 oavgjord. Några rejäla hjälteinsatser rikare. Mer sammansvetsade.

 

Heja Svart!

Starka spelare på väg mot Sanktan
2023-03-12 14:54
Vidar och Theo har imponerat - på lite olika vis

”Dubbla målskyttet” är en målbild vi har för 2023 jämfört förra säsongen. Och det ser bra ut så här långt, med något undantag har vi varit mycket målproduktiva under våra första matcher 2023. 

Det är många fler som verkligen bidrar till ett roligt anfallsinriktat spel än det varit tidigare. Ett exempel är Vidar Nilsson som har en utvecklingskurva som pekar brant uppåt. Vidar missar inte en träning, ger 100% och börjar verkligen få betalt för sin inställning. ”Du ska bli en tiger på planen” fick Vidar höra under ett utvecklingssamtal 2021 och nu syns tydligt hur klorna är utfällda i varje närkamp. Klokt och enkelt spel, bra beslut, fina fötter och ständigt jobbig för motståndarna. Härligt, Vidar!

 

Theo Antell är också igång, äntligen! Lysande hockeytalang som lyser av att vara vältränad i sin säsongsdebut på konstgräset, nu i helgen. Målskytt och delaktig. Jättekul att få med Theo inför helgens cupspel och Sanktan!

 

Nu väntar Nyköping Trophy kommande helg, 26 spelare och 5 ledare möter tufft motstånd i dagarna tre. Hur kul som helst.

 

Heja Svart!

Matchcamp på Bosön
2023-01-23 10:26
Skönt att vara igång!

Skönt att vara igång med lite tävlingsmoment! 

Sollentuna, BP och Lidingö i tre jämna matcher. Resultaten spelar ingen som helst roll just nu, matcherna kunde ha slutat hursomhelst...vi gjorde några fina mål och hade tre bollar i virket. Vi släppte in väldigt få mål med våra tre duktiga målvakter i spel stöttade av 15 utespelare. 

 

Vi introducerade en ny spelidé som behöver gnuggas in genom hela våren. Vi är jätteduktiga på att släppa boll och spela med ett lugn på träning, bitvis bra även på Bosön men alldeles för bråttom emellanåt. Håll i bollen, spela runt, spela varandra, ta ny position och få med laget upp i banan genom ett lugnt och metodiskt spel med tålamod. Det är kul att äga bollen!! 

Alla kan det vi ska göra, det vet vi. Ha kul, spela enkelt så vinner vi matcherna!

 

Heja Svart! 

Tack Erik - tack killar!
2022-11-21 09:58
Avgående lagledare Backe och Anton, Viggo, Sam och William - träningsflitigast i laget!

EIK P09 Svart har haft avslutning, mycket lyckat med glada killar trots varierande kvalitet på bowlingsinsatserna... Ett vinnande lag korades, trots allt, och belönades bl a med var sin datormus (!)... Efter burgarskrovmålet och prisutdelning så for gänget vidare till Enskedefältets Skola där spontanbasket spelades långt in på sena kvällen.

 

Erik Backe, vår sköne lagledare som följt laget sen 5-årsåldern och varit tryggheten personifierad genom sammanslagningar och omtag, tackades av under pompa och ståt. Vi kommer att sakna Erik i ledarteamet, men litar blint på att han nu blir en mycket aktiv pappa i föräldragruppen.

 

Amirsam Rasooli vann träningsligan på grymma 98 %, följt av William Márkus på 92 % med Viggo Almlöf-Lund och Anton Lindén på 91 %. Grabbarna får käka middag på Brödernas en fredag i december.

 

  • Årets "synlige skyttekung" blev Samuel Ehrman med 6 mål i ÖrebroCupen.
  • Året "vad f-n är det som händer 1" blev Viggo A-L som i ÖrebroCupen drog dit två högerkanoner från distans två matcher efter varandra.
  • Årets "vad f-n är det som händer 2" gick till Anton L som chockade sig själv höstmatchen mot Järla på Gubbängen med en vänsterkanon (!) rakt upp i nättaket från 25 meter.
  • Årets "bollj-vln ska bara dit" gick till Sigge Lundbergh som under året varit en murbräcka och forcerat in bollen på hårdast möjliga vis, minst 3-4 helt galna mål gjorda.
  • Årets "självmål utdelat med stor kärlek" gick till Elliot Lernell, för en lugn och perfekt placerad bredsida i en supermatch mot DIFs akademitrupp på Skarpnäcks Sportfält i mars...den heta jakten på kvittering till 2-2 blev istället 1-3 och ridå ner med 3 minuter kvar... :)
  • Årets "promenad i parken" delades ut till Folke Hallenberg för sitt solomål från mittbacksposition och rakt igenom hela Hammarbys lag i en match på Sturebyskolans BP.

 

Utöver detta delades var sitt kramdjur ut till alla som haft frakturer eller andra svårare skador pga av fotbollsspel under de senaste 15 månaderna: Lukas Holm-Dahlström (handled), Elliot Lernell (handled), Sigge Lundbergh (nyckelben), Folke Hallenberg (handled), Ruben Almqvist (fotled) och Hjalmar Lindquist (handled).

 

H e j a   S v a r t !  

Dubbla silver och straffräddningar
2022-11-13 18:35
Adam Tobiasson sträcker ut och tar sitt lag till final

Vilken fin helg det blev, två silvermedaljer efter att våra två lag nått B-final och A-final. I semin som tog oss till B-finalen av Stora Höstnian i Kallhäll fick Stuvsta en straff i slutminuten, men den plockade Adam Tobiasson in mycket elegant. I finalen blev sedan IFK Stockholm lite för starka, men vi spelade upp oss hela vägen i turneringen.

 

I A-finalen mötte vi värdklubben Kallhälls FF, välutbildade och fysiskt rustade vann de rättvist men vi hade dem lite i gungning en stund in på andra halvlek. William Márkus i kassen ville inte vara sämre än bästisen Adam T, han gjorde en elegant benparad och motade en tveksamt dömd straff.

 

När vi släpper boll är vi väldigt svåra att möta, vi fick se prov på jättefina mål på ett tillslag från backlinje och hela vägen till avslut. Så måste vi spela när vi inte är riktigt lika välvuxna som många av de riktigt starka lagen.

 

Bra jobb, killar! 🖤

Äntligen en seger mot DIF
2022-09-19 11:24
Underbar söndagmorgonsuppvärmning vid 08:30…

Upp i ottan för match mot Järnkaminerna. Inget favoritscenario...vi har haft besvärligt mot alla varianter av DIF de senaste två åren, inte fått spelet på Östermalms IP att stämma och ogillar morgonmatcher i största allmänhet.

 

Nu fick vi se ett rejält trendbrott just kring dessa omständigheter, finfint spel och härlig inställning rakt igenom. Sex framåt, två bakåt...en skön och välförtjänt seger! 

I fredags hade vi Jarlaberg på besök. I våras spelade lagen en jättefin match där vi lyckades vinna. Den här gången gör vi också en ganska bra insats sett till helheten, men bollen hittade inte in i mål trots många möjligheter under andra och tredje perioden. Seger för en bra motståndare i en jämn match där vi borde ha gett oss själva bättre utfall.

 

Vi är på en bra resa med truppen, så bara glada miner är tillåtna 😉.

 

Heja Svart!

Glad Midsommar!
2022-06-24 16:35
 
 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor