Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Pojkar 09 Svart
Enskede IK P15 Svart 2024

Välkommen till EIK P15 Svart 2024

 
I november 2023 är vi c:a 20 spelare som jobbat tillsammans med en hög ambitionsnivå kring träningsmängd och vad det hela går ut på; att göra mål! Mognad som lag har också varit viktigt, att jobba vidare med knuten näve utan att påverkas av baklängesmål, publik eller upplevelser kring domslut.
 
Lag Svart har fått se 12 spelare gå vidare till EIKs nya P15 Akademi inför 2024, men ser fram emot att välkomna några nyförvärv till truppen innan jul för att trygga den höga nivå vi fortsätter hålla inför 2024.
 
Vi har kört tre välplanerade träningspass per vecka, spelat väldigt många matcher i Sanktan och träningsmatcher med motstånd på högre nivå än vår egen. Vårt mål att vara ett välspelande lag som vill hålla bollen, erbjuda spelalternativ och spelbarhet har vi uppnått med råge. Avslutningen på hösten 2023 har varit fotbollsmässigt oerhört bra, våra spelare har tagit till sig och levererat.
 
Som breddlag med två lag Div 2 i Sanktan under åren 2022-2023 har vi byggt på långsiktighet. Utvecklingsmatcherna mot Div 1-lag har gett oss rätt utmaning på en högre nivå. Fotbollsglädje och fotbollskunnande har stått i centrum. Alla våra spelare har kommit att bli bekväma på Div 2-nivå och vi har det senaste året dubblat antalet spelare som har kapaciteten att spela i en omgivning i Div 1. 
 
Vi har samarbetat med EIK:s P08-lag där våra målvakter spelat 11-mannafotboll regelbundet och parallellt med vårt eget 9-mannaspel. Vi har samarbetat med övriga 09-lag, allt för att göra klubben starkare och rusta våra killar för framtiden. 
 
När vi går upp på 11-manna genomför Enskede IK en del förändringar med nyheter kring lagsammansättning, i spelartrupper och ledarstaber, men EIK P09 Svart finns kvar med fortsatt hög ambitionsnivå. Spännande. Heja Svart!
 
Träningstider är för april t.o.m. oktober: 
 
Tisdagar  20:30-21:45 EIP 3
Torsdagar  20:00-21:15 EIP 4
Fredagar 17:15-18:30 EIP 3 (ojämna veckor) F.om maj
Fredagar 17:30-20:00 Gubbängens BP (jämna veckor) 
 
Skador eller skavanker, ring Folksam idrottsskadenummer 020-44 11 11.
Knäproblem, gå till www.knakontroll.se .
S:t Eriks-Cupens spelschema är klart
2024-03-30 11:46

Glad Påsk och våren är på gång, våra matcher i S:t Eriks-Cupen finns nu inlagda i kalendern.

2024-03-26 16:11

Laget var på plats på Friends Arena för att se nya förbundskapten Jon Dahl Tomassons Sverige ta sig an Albanien på Friends Arena.

 

 

Killarna fick se Sverige börja matchen med ett lite roterat lag sen Portugal matchen, ett högt och intensivt pressande Sverige startade piggt och tog tag i taktpinnen ganska snabbt. 
Trots försök från Alexander Isak så lyckades inte landslaget ta vara på det övertag vi hade de första 30 minuterna, där det fanns tillräckligt med lägen för att öppna målkontot. 
Istället var det Albanien som växte in i matchen. Mot slutet av andra halvlek så var det istället dem som hade mestadels av bollen och Sveriges press satt inte riktigt som den skulle, oerhört svårt att komma tillräckligt nära de albanska spelarna. 

 

Andra halvek drog igång och Sverige var betydligt rakare i sitt spel, däribland en Dejan Kulusevski i fokus som ett konstant hot med sitt driv med bollen. Men även en löpvilja utan boll.
Albaniens vänsterback, Mitaj, fick en jobbig andra halvlek och det var just Kulusevski som tillslut hittade in till Gustaf Nillson, med ett fantastiskt inlägg, som fick nicka in sitt första landslagsmål. 

 

Sverige genomför en totalt sett godkänd match och vinner med 1-0, men det finns mycket mer att hämta. Mittfältet är fortsatt ett problem där kreativiteten till stor del inte är där ännu.

 

 

Trots att Alexander Isak blev tilldelad priset för matchens lirare, så var det ändå Dejan Kulusevski som stack ut allra mest. Tack vare hans kreativitet och finurlighet så lyckades Sverige tillslut låsa upp Albaniens starka försvar.

Svarts avslutning en succé
2023-11-10 22:36
Träningsflitigast: Axi 99%, Sam 97%, Samuel 95% och Emil >95% sen comebacken

30 spelare och 7 ledare på plats för en combatserie över tre matcher på Laserdome; underbart! Svettiga och glada överföll killarna sina pizzor efter bataljen.

 

Pristagare träning:

Oliver Axi Karlsson 99%
Amirsam Rasooli 97%
Samuel Ehrman 95%
Emil Nygårds >95% sedan comeback

 

Skyttekung

Devin Wesley - ArosCupen

Folke Hallenberg - ett stim långskott före sommaren

Emil Nygårds - sprang ifrån allt och alla efter sommaren

 

Årets självuppoffrande frakturer

Lamin Touray - dubbelt handledsbrott

Folke Hallenberg - andra handleden på 2 år

Hjalmar Lindquist - andra handleden på 2 år

Devin Wesley - en handled 

 

Årets ledare på planen

Lukas Holm Dahlström - kapten oftast

Folke Hallenberg - ofta kapten

Amirsam Rasooli - ofta kapten

 

Spelarna överlämnade minnesgåvor till tränare och lagledare, anförda av Lukas Holm Dahlström, William Márkus och Leandro Leidersten.

 

Nu har 2024-säsongen redan börjat…gå för det - alla

Heja Svart! Heja EIK!

Årets sista match med P09 Svart
2023-10-29 22:57
Ett glatt gäng efter årets sista match med P09 Svart

Årets sista match med P09 Svart blev en vinst mot Arameiska med 3-0 och därmed en fin avslutning. Det var även Robert Almlöfs sista match som tränare för P09 Svart. Vi tackar honom, och Mattias Lindgren Dahl, för ändlösa träningar, matcher och enskilda samtal med spelarna. Den tid ni har lagt ner går inte att värdera på annat sätt än att ni bidragit med stort engagemang, stort kunnande och mycket tidsåtgång. TACK!

 

Al & Rob tar över EIK P15 Svart inför 2024
2023-10-26 22:06
Robban och Mattias lämnar över taktiktavlan till nya tränarduon Robin och Alastair

Oerhört glädjande att kunna presentera två starka namn som tar över som tränare för Svart inför 2024. Svart får den kontinuitet laget förtjänar, framtiden är mycket ljus.

 

Alastair Rogers och Robin Bugurcu går redan vecka 45 igång med träning och en träningsmatch mot Rönninge-Salem Fotboll. Staben runt ”Al & Rob” ska formeras och det finns ett stort intresse från spelare i närområdet att ansluta till EIK P15 Svart 2024.

 

Spännande att följa, det ser mycket bra ut.

 

Här kommer en kort presentation från Al & Rob:

 

I’m Alastair Rogers (or Al), all the way from Johannesburg, South Africa. I moved to Stockholm in July 2022 with my wife and son. We joined EIK in August 2022 when my son started playing for one of the junior teams and we have really enjoyed our time at the club. 

 

Football has been a part of my life from a very young age. My dad was a coach, and I started playing at the age of 6 years old. I played much of my football for one of the junior academies in SA and eventually made it into their senior team. 

 

But my true passion has always been to help develop young footballers. So when I stopped playing, coaching was the inevitable next step for me. My journey started around 2012, working with boys from as young as 8 years old, through to 18 years old

.

Most recently, I worked with players in U/17 and U/19 academy teams. 

 

Since joining EIK, we have really felt at home, and I am extremely grateful to the club for the opportunity to continue fulfilling my passion.” 

 

-----

 

Mitt namn är Robin Bugurcu, jag kommer från en livslång fotbolls bakgrund, där kärleken till sporten funnits sen jag började lära mig gå.


Jag studerar just nu Sport Management på Södertörns högskola & GIH, men har dessutom ett deltidsjobb på ICA.


Jag hoppas på att kunna lära ut samt lära mig en hel del under den här tiden tillsammans! Ser framemot att jobba med det här laget och hoppas att ni på sidan kommer njuta av fotbollen lika mycket som killarna på planen kommer göra!”

 

 

Warm welcome Al & Rob!

Silly season: Svart eftertraktat bland spelare!
2023-10-16 09:21
Enorm glädje under ArosCupen där våra två lag gjorde oss till "turneringens förening"

Bra utvecklingsresa där alla är med! God stämning och mycket glädje! Fokus på utförandet match för match före resultat och tabell! Nära 80% träningsnärvaro med en mycket stor trupp!

 

Svart är heta!

 

Under de senaste veckorna har vi haft besök av inte mindre än 12 killar utifrån som är nyfikna på Enskede IK. Alla har spelat på en nivå som är lika hög eller högre än Svarts breddsatsning med två lag i Div 2. 

 

Det som är fint att höra är feedbacken från spelare och föräldrar, där det är uppenbart att man trivs och gärna vill tillhöra EIK inför 2024. Det känns fint för att höra när vi nu närmar oss en period av förändringar inför 11-manna, där Svart tar sats för spel på hög nivå även när en handfull spelare i nuvarande trupp kommer att erbjudas plats i P15Akademin inom EIK.

 

Heja Svart! 

EIK P09 Svart turneringens lag i Aros!
2023-06-18 18:05
Lag Svart Svart - ena halvan av vår framgångsrika Aros-trupp

Ett nytt minne för livet! Vi är ett breddlag, men snacka om att vi visar upp vad en gedigen utbildningsfilosofi, gemenskap och anda betyder. 

 

Lagen till ArosCupen
2023-06-01 17:23

EIK P09 Svart – ArosCupen – lagen i spel

 

Två balanserade lag är nu formerade. Utgångspunkten har varit den högstanivå varje spelare har i sig. Den ska vi ta fram under ArosCupen, en fotbollsmässig, fysisk och mental formtopp ska vi nå tillsammans!

 

Vi har valt att lotta fram en Joker ur truppen efter att ha ”reserverat” fyra bärande spelare i varje lag och/eller som har en förälder med i ledarteamet. Jokern är ännu inte placerad i Lag Vit eller Svart, vi väntar och ser om skador, skavanker eller sjukdom behöver täckas. Vi avgör lagtillhörigheten den 15 juni.

 

Vår Joker är:    6. Emil Nygårds

 

Enskede IK – Lag Svart

 

99. William Márkus

  3. Elias Wik

  4. Leandro Leidersten

  8. Felix Backe

10. Folke Hallenberg

11. Samuel Ehrman

15. Dante Fleischanderl

16. Devin Wesley

17. Viggo Almlöf-Lund

18. Lukas Holm Dahlström

23. Aston Lindahl

24. Vidar Nilsson

85. Charlie Lindgren Dahl

 

Coach:            Robert Almlöf (officiellt ansvarig)

Coach:            Maarit Lindahl

Lagledare:      Karin Dahlström/Jens Holm

Fix&Trix:         Pelle Lindahl

 

 

Enskede IK – Lag vit

 

  1. Oliver Axi Karlsson  (vit tröja 16, svart tröja 36)

77. Julian Davidsson  (vit och svart tröja 5)

  2. Noah Forsström

  7. Amirsam Rasooli

12. Anton Lindén

14. Albin Ståhl

19. Lamin Touray

20. Ludvig Mohlund

21. Elliot Lernell

22. Hadi Belal

25. Theo Antell

55. Charlie Andersson

66. Hjalmar Lindquist

  

Coach:            Mattias Lindgren Dahl (officiellt ansvarig)

Coach:            Johan Andersson

Lagledare:      Fredrik Ståhl

Fix&Trix:         Johan Lernell

 

Heja Svart!!

Äntligen seger mot Espanyol
2023-04-30 20:56
Suecia-España 4-1 ⚽️

Lite av ett spöke. RCD Espanyol Academy har under de två senaste säsongerna fått alldeles för bra utdelning mot oss i jämna matcher, men på Valborgsmässoafton gjorde vi slut på det spöket. Hej då! 

Välförtjänt seger på fagra Fisksätra IP med 4-1. Ljummen start med fokusproblem, snack i första pausen och en scenförändring i andra perioden. Äger sista 50 minuterna kraftfullt, borde kunnat släckt hemmalagets hopp tidigare än i minut 60 (av 75). Vi får jobba vidare med det enkla i avsluten på mål.

 

Lagseger! Heja Svart! 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor