Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enskede IK
Est 1914
Spela i EIK

Spela fotboll i Enskede IK
Enskede IK - Årets barn och ungdomsförening i svensk fotboll 2016

Anmäl ditt barn född 2017 HÄR

Anmäl ditt barn född 2016 HÄR

Anmäl ditt barn född 2015 HÄR

Anmäl ditt barn född 2014 HÄR

Anmäl ditt barn född 2013 HÄR

Anmäl ditt barn född 2012 HÄR

Anmäl ditt barn född 2011 HÄR

Anmäl ditt barn född 2010 HÄR

Anmäl ditt barn född 2009 HÄR

Anmäl ditt barn född 2008 HÄR

Anmäl ditt barn född 2007 HÄR

Anmäl ditt barn född 2001-2006 genom att maila till mathias(at)enskedeik.nu

 

I Enskede IK erbjuder vi den bästa vägen in i fotbollens värld med glädje, laganda och hög kvalitet på träningar enligt Enskedemodellen i en trygg miljö. 

 

År 2021 kommer vi att ha verksamhet från åldrarna 2016 upp till Gåfotboll för 55+ 

 

Barn födda 2017

2022 startar vi fotbollslek för barn födda 2017. Grupperna delas in i pojkar, flickor samt mixade grupper. Fotbollslek ges vid totalt 12 tillfällen under året, där 6 tillfällen går på våren och 6 på hösten. Alla grupper leds av ungdomsspelare i föreningen med stöd av en projektledare. 

Grupper för barn födda 2016 sätter vi ihop i takt med inkomna anmälningar.

 

Vid frågor om fotbollsskolan, maila till helena(at)enskedeik.nu

 

Barn födda 2016

2022 startar vi ordinarie verksamhet för barn födda 2016 vilket betyder att vi nu tränar året om. Formulär för anmälan är länkat till ålder ovan. 

Vi startar i feb/mars med att bjuda in till ett föräldramöte med obligatorisk närvaro om barnet ska få plats i våra lag. På föräldramötet informerar vi om föreningen, verksamheten och Enskedemodellen. 

 

Vid frågor om fotbollsskolan, maila till helena(at)enskedeik.nu

 

Barn/ungdom födda 2015-2007

På länkarna ovan hittar du anmälningsformulär för barn och ungdom födda 2015-2007. Genom att fylla i det har du gjort en intresseanmälan och sedan kontaktar kansliet dig när det finns plats i någon träningsgrupp/lag. 

 

Är du född 2006 eller tidigare, maila till kansli(at)enskedeik.nu

 

I formuläret finns också möjligheten att fylla i kompletterande uppgifter, t.ex. eventuella allergier, önskemål om viss träningsgrupp eller annat. Tänk på att speciella önskemål om vilken grupp du vill att ditt barn ska komma till kan göra att kötiden ökar om just den gruppen inte kan ta emot för tillfället.

 

Enskede IK är en ideell förening med i första hand föräldrar som tränare och ledare. Vi erbjuder dig som ledare och förälder utbildning via Svenska Fotbollförbundet samt egna interna utbildningar med stöd från spelforms-ansvariga och sportchef. Utbildningen går i linje med Enskedemodellen som du kan läsa mer om här.

 

I oktober och februari går kansliet igenom köhanteringen för varje åldersgrupp och frågar vilka träningsgrupper som är i behov av flera spelare. Det sker innan säsongens början och efter säsongens slut för att ledarna ska kunna göra en säsongsplanering efter antal spelare man har i gruppen. Under säsong tar vi bara in spelare om lagen meddelat att man har behov av flera. 

 

Vi har ofta kö till våra lag eftersom vi har många som vill spela fotboll i Enskede IK. Har du möjlighet att vara med som ledare tillsammans med befintliga tränare ökar det chansen att få plats.

 

Har du frågor vänligen kontakta helena(at)enskedeik.nu

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen