Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Vi är Enskede IK P2016 Lag Svart
P2016 Svart våren 2023...några nya har kommit till oss och några har lämnat, nu är 19 killar laddade för att spela 5-manna i Sanktan från våren 2024

Vi är ett härligt och ambitiöst fotbollslag bestående av 19 killar med en stor ledarstab och en engagerad föräldragrupp bakom oss. Vi har väldigt roligt när vi tränar tillsammans.

 

Våra första matcher har gått mycket bra där alla kämpat hårt och visat att de lärt sig mycket om att spela fotboll. Under vintern tränar vi inomhus och har några matcher inbokade där vi fortsätter vår utvecklingsresa.

 

Alla ser fram emot Sanktan 2024, då vi ska spela 5-mannafotboll med två lag. Intresset är stort för att spela match och vi erbjuder killarna matcher under 13 helger (vår+höst), med två lag i spel innebär det 26 matcher. Väldigt spännande!

 

Vi har också planerat att spela några cuper under vårsäsongen, ta en titt i kalendern så hittar ni flera spännande aktiviteter.

 

Vi ser fram emot att ha föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar i hejaklacken på sidan av planen. Kom ihåg att heja och applådera även när våra motståndare gör mål.

 

Och kom ihåg att våra domare precis börjat lära sig hur man ska döma 5-manna, så heja även på dem!

 

Heja Svart! 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor