Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enskede IK
Est 1914
Enskede IK

Disciplinkommittén

För att säkerställa att föreningen efterlever sin värdegrund har Enskede IK en disciplinkommitté som aktivt arbetar med att följa upp föreningens värdegrundsarbete. Kontakta disciplinkommittén om:

 

  • Du har frågor eller funderingar om föreningens värdegrund
  • Du har frågor eller funderingar om Enskedemodellen
  • Du upplever att föreningens värdegrund eller Enskedemodellen inte efterlevs
  • Du vill anmäla någon form av missförhållande i ditt lag eller i föreningen

 

Försök att vara så konkret som möjligt i  din fråga. Observera att disciplinkommittén inte är ett dömande organ utan ska främst hjälpa till med att ställa saker till rätta, får rätt personer att prata med varandra samt se till att personer får rätt stöd och utbildningar där kunskapen brister.

 

Du kommer i kontakt med disciplinkommittén genom att mejla till enskedemodellen(at)enskedeik.nu. Disciplinkommittén består av sportchef, kanslichef samt ideellt engagerade medlemmar och sammanträder en gång i månaden. Ambitionen är dock att du ska få en första återkoppling inom 48 timmar när du kontaktar oss på mailadressen ovan.