Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Enskede IK
Enskede IK behöver ditt stöd

Enskede IK behöver ditt stöd – gå med i 1914-klubben

2020-04-23 19:02

Enskede IK bildades som en kvartersförening år 1914 och har sedan dess utvecklats till en av landets största fotbollsklubbar med fler än 2000 medlemmar och över 100 lag i olika sorters seriespel. Men i dessa svåra och ekonomiskt osäkra tider behöver föreningen allt stöd den kan få för att kunna säkerställa vår verksamhet.

 

Om du eller ditt företag vill vara med och stötta föreningen finns ”1914 klubben”. Ett årsmedlemskap i den kostar 1914:- och som medlem får du då:

 

  • Ditt namn eller ditt företagsnamn exponeras på vår hemsida under rubriken 1914-klubben
  • Reklam på monitorn i kafeterian med ditt namn eller ditt företags namn/logga som visas under tiden 1 april till 31 oktober.
  • Fritt inträde till våra representationslags seriehemmamatcher
  • Gratis kaffe och bulle/kaka vid dessa tillfällen

    

Det är vår förhoppning att alla som har ett hjärta för Enskede IK ska känna att detta är ett bra, lämpligt och möjligt sätt att stötta klubbens verksamhet och fortsatta utveckling. Vi hoppas att du eller ditt företag också känner så!

 

Intresserad av att gå med i 1914 klubben? Sätt in beloppet 1914 kr direkt på bankgiro 387-4633, ange under vilket namn eller företag du vill bli medlem + maila in eventuell logga  - KLART!

 

Har du frågor? Maila namn och kontaktuppgifter till kansli(at)enskedeik.nu eller ring 08-6483232 (Enskede IK:s kansli)

 

  1. För dig som känner att du kan och vill stötta Enskede IK ännu lite mer går det givetvis alldeles utmärkt och det är naturligtvis mycket uppskattat. Det kan vara i form av någon gåva till klubben eller att sätta upp ditt företags reklamskylt på Enskede IP, att ha en annons i säsongsprogrammet eller kanske någon form av dräktreklam. Möjligheterna är oändliga. DS
1914-klubben
- Lennart Andersson
- Micke Kå Workworks
- Thomas Johansson
- Familjen Rasch-Rosengren
- Lars-Åke Hovén
- Christian Nyreröd
- Peter Nordstrand
- Jonapp AB
- Eternit AB
- Tomas Bergsten
- Familjen Wetell
- Claes Wisdahl
- Thomas Björkman
- Martin Månsson
- Kristina Enberg
 
 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer