Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Enskede IK
Enskede IK:s utbyggda värdegrundsbeskrivning

 

Värderingarna speglar vad vi står för och är vägledande för vårt arbete. Enskedemodellen är sedan det praktiska tillvägagångssättet till hur vi lever upp till vår värdegrund. Den redovisar vår syn på hur en verksamhet bör bedrivas för att skapa bra förutsättningar för en välfungerande barn-och ungdomsfotboll.

 

  • Mångfald och jämlikhet
  • Laganda och kamratskap
  • Respekt och fair play
  • Utveckling och lust att lära

 

Mångfald och jämlikhet

Kraften i Enskede IK ska komma av att alla får chansen, oavsett fotbollskunnande, ambition, hemmets ekonomiska status eller vem du är. Vi vill ha en mångfald bland våra spelare, ledare och förtroendevalda då vi menar att det är en förutsättning för en framgångsrik utveckling i vår förening.

 

Laganda och kamratskap

Vi lär våra spelare att ta förluster och framgångar som ett lag, vi peppar och hjälper varandra att bli så bra som varje spelare vill och kan. Vi fokuserar på laganda och kamratskap, inte på konkurrens. Det enda misslyckandet är att inte försöka en gång till. Hos oss är ingen spelare för bra för sitt lag och ingen spelare är för dålig.

 

Respekt och fair play

I Enskede IK ska spelare och ledare känner sig välkomna, sedda och trygga. Spelare, ledare och föräldrar uppträder ärligt och respektfullt på och utanför planen mot medspelare, motspelare, domare, funktionärer och publik. Vi stöttar våra lag och klankar inte ner på egna spelare, domare eller motståndare. En fotbollsaktivitet ska ge en positiv bild av gemenskap, tillit och samarbete. Vi strävar i varje steg efter att samtliga medlemmar ska kunna se tillbaka på sin tid i föreningen med glädje och stolthet. De ska tänka: Jag var med i Enskede IK!

 

Utveckling och lust att lära

Det är viktigt att alla spelare får känna sig delaktiga och värdefulla. Långsiktig framgång bygger på en bred gemenskap i en trupp där spelarna inspireras att steg för steg lära sig mer och mer. Vi tror på att alla spelare får utvecklas i sin takt och därmed uppnå sin fulla fotbollspotential. Vi jobbar med prestationsmål istället för resultatmål vilket vi tror bygger en vinnande kultur.

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer