Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
FAQ

 

Hur väljs spelarna ut?

Generellt sett har vi tre kriterier: Vill, visar och kan. Vill innebär att spelaren själv vill vara med i akademi. Visar innebär att man har hög närvaro och på och utanför planen och är en god representant för EIK och gör sitt allra bästa. Inom öppen akademi används enbart vill och visar som kriterier. 

 

Erbjuds målvaktsträning?

Inom öppen akademi, 7 mot 7, så erbjuds målvaktsträning under de öppna akademiträningarna. Inom förberedande akademi, 9 mot 9, och akademin, 11 mot 11, erbjuds alla målvakter specifik målvaktsträning en gång i veckan.

 

Hur anmäler man sig till akademin?

Anmälan för akademiverksamhet där vi ska bilda nya lag 2024 är redan igång. Kommer du från en annan klubb och vill spela se Kontakt och sök upp ansvarig Sportchef.

 

Vem leder akademiträningarna?

Alla akademiträningar leds av utbildade och erfarna tränare.

 

Vad kostar det att vara med i akademin?

Öppna akademiträningar kostar totalt 1500 SEK för ett år, vilket är utöver kostnaden att vara med i färglaget. Förberedande akademi kostar inget utöver vanliga färglagskostnaden. Kostnader kopplade till cuper och träningsläger kan tillkomma. För akademilagen är verksamhetsavgiften 7600 SEK och därtill 200 SEK i medlemsavgift.

 

När börjar akademiverksamheten och när är spelarna lediga?

Öppen akademi pågår mars-november med ledighet i slutet av juni, hela juli och början av augusti.

Förberedande akademi startar under slutet av vintern år 1: februari/mars och har uppehåll under november eller december samt i juli. Under år 2 är ambitionen att verksamheten pågår hela året med undantag för uppehållen.

Akademi 11 vs 11 pågår under hela året med uppehåll under november eller december samt delar av juli.

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor