Samling:15:00
Premiär i moll !
2023-04-01 20:55
Bild från 2022

Hemmalaget FC Arlanda fick en drömstart när man redan i fjärde minuten tar ledningen. Vi har svårt att komma igång och Arlanda ser betydligt alertare ut och smäller på duktigt i närkamperna.

Men i 20:e minuten tar sig "Tobbe" för dagen mittfältare, fram på djupet och med ett skott i bortre gaveln är det kvitterat. I 24:e kommer KC i ett bra läge framför mål efter inspel från Pedram men skottet över. Två minuter senare får hemmalaget frispark strax utanför boxen som man sätter i höger kryss och det är 2-1. Vi går till paus med underläge 1-2.

Det blir en andra halvlek där vi får tag i spelet och redan i andra minuten kvitterar vi men linjemannen konsulterar Domaren och menar att en man störde målvakten och det blir bortdömt. I stället kommer 1-3 i 60:e på en kontring som vi borde ha avstyrt.

Vi gör nu tre byten där Wansa, Jonte och Bico kommer in i 65:e. Spelmässigt blir det bättre och minuten senare reducerar Malvin till 2-3 och vi trycker på. Men det är definitivt inte vår dag när en blunder på mittfältet ger Arlanda ett friläge och det är 2-4. Sista tio försöker vi och reducerar åter nu till 3-4 genom KC men närmare kommer vi inte i en match där försvarsspelet i dag inte var godkänt. Bättre tag redan på torsdag när FC Järfälla med en 5-0 vinst i ryggen kommer till EIP 19.00  /Bubben