Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enskede IK
Est 1914
Damlaget
Damlaget söker spelare
2022-07-10 08:35

Enskedes damlag söker spelare inför hösten. Anledningen är att flera spelare lämnar oss i sommar för collegefotboll i USA.

 

Vi har tidigare år fått in flera spelare som flyttat till Stockholm jobb eller för studier. Har du planer på att flytta till Stockholm inför hösten, så är du välkommen att kontakta oss (se nedan för kontaktuppgifter).

 

Självklart är vi intresserade också av spelare från Stockholmsområdet som vill pröva något nytt.

 

Enskede IK spelar i division 1 södra Svealand. Vår hemmaplan är Enskede IP, som ligger nära Globen i södra Stockholm. Det är lätt att resa till Enskede IP med tunnelbana, tvärbana eller buss.

 

Enskede IK är en av de större klubbarna i Stockholm, med en stor ungdomsverksamhet och representationslag för damer (division 1) och herrar (division 2).

 

Damlaget tränas av Fredrik Ehnström, Per Nordström och Kicki Bengtsson (en av Sveriges mest meriterade damspelare). Vi tränar på naturgräs (lite ovanligt för Stockholm). I organisationen finns också målvaktstränare, lagledare, materialare och två fysioterapeuter.

 

Låter det intressant?

 

Ring, skicka sms eller mejla:

Fredrik Ehnström (huvudtränare) 076 779 08 16 (fredrik.ehnstrom@genexis.eu)

Ove Eriksson (damlagsansvarig) 073 394 18 56 (ove.eriksson@su.se)

 
Huvudsponsor
Sponsorer