Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Tre spelare från Enskede IK kallade till landskamper
2022-07-07 16:16
Roger Sverndal och Conny Bååth

Den 14-17 juli spelas VM i Gå-Fotboll och i Sveriges landslag finns inte mindre än tre Enskede-spelare. Conny Bååth och Jocke Liukkonen representerar Sverige i 70+ klassen och Roger Sverndal i 60+ klassen. VM spelas i Florens i Italien och det finns tre herr- repsketive två damklasser, Sverige har landslag representerade i samtliga klasser. I mästerskapet deltar sju länder från Europa, Asien, Afrika och Australien.

De tre Enskede-spelarna har representerat Sverige förut. Conny och Jocke spelade tidigare i år en trenationstävling som anordnades i Vara (Lidköping) där de lyckades vinna 70+ klassen mot Norge och England. England, som spelat organiserad Gå-Fotboll länge, anses vara lite av en favorit inför VM men Conny har en bra känsla. ”England anses enligt uppgift tillhöra de bästa nationerna internationellt och med utgångspunkt från våra möten i Vara kan man nog påstå att vi är ganska jämbördiga.”

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor