Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Anmälan öppen till Enskede Summer Camp 2024
2024-05-08 13:26
Roliga dagar med nya kompisar på sommarfotbollsskolan

Nu är det dags för årets roligaste veckor med mängder av fotboll och nya vänner! I år introducerar vi en Tjejvecka specifik för att uppmuntra fler tjejer till sommarfotbollsskolan. Enskede IK, tillsammans med sina partners: RYK, Stadium, Adidas, Stadsholmen (Stockholmshem), Svenska Bostäder och Familjebostäder, kan gladeligen presentera årets veckor nedan.

 

Direkt till bokningssidan>>

2024 genomförs Enskede Summer Camp (ESC) följande veckor och alla familjer som är boende i antingen Familjebostäder, Svenska Bostäder, Stadsholmen eller Stockholmshem har förmånliga rabatter som är presenterat efter respektive vecka.

 

Veckor för ESC 2024

 

V24 Tor-fre 13-14 juni (2 dagar)

Pris 780 kr (pris med rabatt från bostadsbolagen: 380 kr)

V24 + V25 Tor-fre 13-14 juni + Mån-tor 17-20 juni (6 dagar) Pris 2 390 kr (pris med rabatt från bostadsbolagen: 1 140 kr)
V25 Mån-tor 17-20 juni (4 dagar) Pris 1 560 kr (pris med rabatt från bostadsbolagen: 760 kr)

V26 Mån-tor 24-27 juni (4 dagar)

Tjejvecka!

Pris 1 560 kr (pris med rabatt från bostadsbolagen: 760 kr)
V27 Mån-fre 1-5 juli (5 dagar) Pris 1 950 kr (pris med rabatt från bostadsbolagen: 950 kr)
V33 Mån-fre 12-16 aug (5 dagar) Pris 1 950 kr (pris med rabatt från bostadsbolagen: 950 kr)

 

Anmäl dig på bokningssidan här >>

 

Nytt för i år – tjejvecka vecka 26!

Genom tjejveckan hoppas vi kunna skapa en vecka där fler tjejer anmäler sig och får spela fotboll och ha kul tillsammans. Tjejveckan äger rum vecka 26 (mån-tor) och vi vill att så många tjejer som möjligt anmäler sig just denna vecka! Vi hoppas på så sätt kunna skapa fler renodlade tjejgrupper med inspirerande kvinnliga ledare för att alla ska få ut maximalt av veckan.

 

En övning/lek per dag kommer hållas tillsammans med de andra grupperna i ålderskullen - här kommer även våra utbildade projektledare vara med. I övrigt kommer vår uppskattade verksamhet se ut som vanligt - med fokus på boll, glädje och lek!

 

För vem?
Fotbollsskolan 2024 vänder sig till åldersgrupperna flickor och pojkar 6–12 år (födda 2012-2018).

 

Hur ser en dag ut på ESC?
Sommarfotbollsskolan håller till på Enskede IP hela dagar mellan kl. 9.00-16.00. Dagen är uppdelad i två pass med fotboll och andra aktiviteter för- och eftermiddag, gemensam lunch mitt på dagen samt ett mellanmål på eftermiddagen.

 

Vad ingår i spelarpaketet?
I spelarpaketet får varje deltagare en boll, vattenflaska samt en snygg träningströja med ESC-tryck från Adidas och Stadium. Varm lunch och mellanmål ingår varje dag.

 

Ledare på fotbollsskolan
Gruppen bakom sommarfotbollsskolan har lång erfarenhet och är duktiga på att skapa aktiviteter som är både roliga som utvecklande för barnen. Ledarna är alla minst 16 år och blir utbildade av ESC vid två tillfällen innan sommarfotbollsskolans start. De spelar också ofta själva i föreningen vilket brukar vara kul för de yngre barnen som får bra förebilder.
  
Anmälan och betalning
Du betalar enligt anvisning på länken här. När du har fått bekräftelsemail har anmälan gått igenom och är godkänd. Information om när vi samlas och annat praktiskt kommer efter anmälan.

 

Har du speciella förfrågningar om möjligheten att vara med någon vecka där anmälningen stängt så vänligen maila Summer Camp-gruppen.

 

--

 

Frågor?
Kontakta oss här

 

Vi ses i sommar!
Teamet Enskede Summer Camp: Hugo, Tyra och Ferdinand.

 

 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer