SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Anmälan öppen - Enskede Summer Camp 2023
2023-04-12 13:07

Nu är det återigen dags för sommarens roligaste fotbollsupplevelse med mängder av fotboll, skratt och gemenskap! Enskede IK tillsammans med sina partners: RYK-Group, Stadium, Adidas, ICA BEA Kvantum, Stadsholmen (Stockholmshem), Svenska Bostäder och Familjebostäder, kan gladeligen presentera årets veckor för sommarfotbollsskolan – Enskede Summer Camp.

 

Direkt till bokningssidan>>

2023 genomförs Enskede Summer Camp (ESC) följande veckor och alla familjer som är boende i antingen Familjebostäder, Svenska Bostäder, Stadsholmen och Stockholmshem har förmånliga rabatter som är presenterat efter respektive vecka.

 

Veckor för ESC 2023

 

V24 Ons-fre 14-16 juni (3 dagar) Anmälan stängd
V24 & V25 Ons-fre + mån-tor 14-16 juni + 19-22 juni (7 dagar) Anmälan stängd
V25 Mån-tors 19-22 juni (4 dagar) Pris 1500 kr (pris med rabatt från bostadsbolagen: 700 kr)
V26 Mån-fre 26-30 juni (5 dagar) Pris 1850 kr (pris med rabatt från bostadsbolagen: 850 kr)
V33 Mån-fre 14-18 aug (5 dagar) Pris 1850 kr (pris med rabatt från bostadsbolagen: 850 kr)

 

Anmäl dig på bokningssidan här >>

 

För vem?
Fotbollsskolan 2023 vänder sig till åldersgrupperna flickor och pojkar 6–12 år (födda 2011-2017).

 

Hur ser en dag ut på ESC?
Sommarfotbollsskolan håller till på Enskede IP hela dagar mellan kl. 9.00-16.00. Dagen är uppdelad i två pass med fotboll och andra aktiviteter för- och eftermiddag, gemensam lunch mitt på dagen samt ett mellanmål på eftermiddagen.

 

Vad ingår i spelarpaketet?
I spelarpaketet får varje deltagare en boll, vattenflaska samt en snygg träningströja med ESC-tryck från Adidas och Stadium. Varm lunch och mellanmål ingår varje dag.

 

Ledare på fotbollsskolan
Gruppen bakom sommarfotbollsskolan har lång erfarenhet och är duktiga på att skapa aktiviteter som är både roliga som utvecklande för barnen. Ledarna är alla minst 16 år och blir utbildade av ESC vid två tillfällen innan sommarfotbollsskolans start. De spelar också ofta själva i föreningen vilket brukar vara kul för de yngre barnen som får bra förebilder.
  
Anmälan och betalning
Du betalar enligt anvisning på länken här. När du har fått bekräftelsemail har anmälan gått igenom och är godkänd. Information om när vi samlas och annat praktiskt kommer efter anmälan.

 

Har du speciella förfrågningar om möjligheten att vara med någon vecka där anmälningen stängt så vänligen maila Summer Camp-gruppen.

 

--

 

Frågor?
Kontakta oss här

 

Vi ses i sommar!
Teamet Enskede Summer Camp, Rasmus, Jonte, Hugo och Ferdinand.

 

 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer