Våra sponsorer
Enskede Idrottsklubb
Hej!

Du har kommit till Enskede IK:s nya hemsida - välkommen! Alla våra träningsgrupper med totalt nästan 120 lag kommer att lägga upp sina nya hemsidor här. Från den 1 juli ligger också Enskede IK:s officiella hemsida här.

Hittar du inte vad du söker? Kanske ligger det du letar efter fortfarande kvar på vår gamla hemsida, då vi ännu inte flyttat över allt innehåll hit. Klicka HÄR för att komma till vår gamla hemsida. 

Hittar du fortfarande inte? Maila till oss: kansli@enskedeik.nu

Sommarstängt på kansliet v27-v31
Enskede IK söker sportchef - full beskrivning
2015-06-12 14:08

Vi erbjuder dig ett av Stockholmsfotbollens mest spännande jobb! Du får i en nyinrättad tjänst det sportsliga ansvaret att implementera Enskedemodellen fullt ut och skapa de rätta förutsättningarna för alla våra 1800 aktiva spelare.


Enskede IK är en av Sveriges största fotbollsklubbar med 2300 medlemmar och 1800 aktiva spelare. Genom Enskedemodellen får du möjlighet att arbeta i en framåtriktad förening som sätter individen i centrum och där vi vill ha med så många som möjligt så länge som möjligt, från nybörjare och upp till våra seniorlag, som just nu spelar i div.1 damer och div.2 herrar. Vår målsättning är att vara en fotbollsklubb som verkar långsiktigt och som man aktivt söker sig till genom vårt breda sätt att jobba med alla spelare oavsett ambitionsnivå.


Arbetsuppgifter

2016 kommer Enskede IK att ha en uppdaterad organisation med en sportkommitté där sportchefen kommer att vara en nyckelperson.

Din huvuduppgift blir att leda den sportsliga verksamheten i klubben utifrån styrelsens uppdrag. Detta innefattar bland annat ansvar för att verkställa verksamhetsmål en genom analys, planläggning och uppföljning. Du har budgetansvar för den sportsliga verksamheten och personalansvar för anställda tränare. Det övergripande målet är att kvalitetssäkra föreningens röda tråd - Enskedemodellen.


Kvalifikationer

Du har:

  • Dokumenterat goda ledaregenskaper

  • Erfarenhet av budget- och personalansvar

  • Tränarutbildning UEFA A/B eller motsvarande

  • Gedigen föreningserfarenhet

  • Tränarerfarenhet från barn- till seniornivå

  • God datorvana och erfarenhet av att jobba i administrativa system

  • Förståelse för vad normkritiskt arbete innebär är meriterande

  • Adekvat utbildning från universitet, högskola eller motsvarande är meriterande

     

Du är en lagspelare med mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift eftersom du blir föreningens ansikte utåt i sportsliga frågor. Vi förutsätter att du tror på och vill förverkliga det Enskedemodellen står för, vilket innebär att du står för ett långsiktigt perspektiv.

Då tjänsten innehåller både administrativt och praktiskt arbete är det viktigt att du har en stark personlig drivkraft och får saker gjorda. Din dagliga arbetsmiljö är dels på föreningens kansli i nära samarbete med övriga fyra anställda, dels ute på fältet i nära dialog med ledare, tränare, spelare och föräldrar.


Ansökan

Maila din ansökan med personligt brev och CV till: kansli@enskedeik.nu Vi vill ha din ansökan senast den 16 augusti.


Anställningsvillkor

Anställningen avser tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tänkt tillträdesdatum är den 15 oktober 2015, men startdatum kan diskuteras. Lön enligt överenskommelse. Normal arbetstid är 12.00-21.00, oreglerad arbetstid. Helgarbete är regelbundet förekommande.


Upplysningar

För mer information om tjänsten, kontakta ordförande Martin Månsson, mail martin_mansson@bredband.net telefon 070-6897123; eller kanslichef Pekka Partanen, mail pekka.partanen@enskedeik.nu telefon 076-1362055.

Nyheter från våra lag
Damlaget, 29/07 10:43 
Pojkar 01Tg 1, 27/07 14:02 
Herrlaget, 26/07 08:45 
Herrjuniorer, 24/07 21:50 
Herrlaget, 18/07 17:36