Våra sponsorer
Enskede Idrottsklubb
Hej!

Du har kommit till Enskede IK:s nya hemsida - välkommen! Här hittar du information om föreningen, våra 120 lag och 70-talet träningsgrupper, information om Enskedemodellen och mycket mera.

Hittar du inte vad du söker? Kanske ligger det du letar efter fortfarande kvar på vår gamla hemsida, då flytt av innehållet därifrån pågår. Klicka HÄR för att komma till vår gamla hemsida. 

Hittar du fortfarande inte? Maila till oss: kansli@enskedeik.nu
---

SKOINSAMLING ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN
2015-11-24 15:23

Enskede IK startar ett integrationsprojekt för ensamkommande flyktingbarn. Cirka 20 pojkar i åldrarna 13-17 år kommer att spela fotboll tillsammans med spelare från Enskedes ungdomslag.
Under vintern, med start den 8e december, spelar vi i hall för att till våren flytta ut verksamheten till Enskede IP. Nu behöver vi skor! Killarna har skostorlekarna 39-43 och saknar både inne- och uteskor. 

 

Vill du bidra till det här projektet lämnar du in dina gamla skor på Enskede IP. Det kommer att stå en säck utanför kafeterian uppmärkt med skoinsamling där ni kan lämna in dem som kansliet tar in på kvällen och ställer ut på morgonen. Lämna skorna senast 3/12. 
För mer information kontaktar du Camilla på EIKs kansli 073-9531573 eller Christian på 0707-88 60 20. 
Är du intresserad av att vara med och spela eller hjälpa till som ledare får du också gärna höra av dig. 

 

Tack för hjälpen! 

 

Vill du engagera dig i en förening i medvind?
2015-11-17 12:16

Hej!


Det händer mycket positivt i vår förening just nu och mycket är på gång. Vi har i en helt ny tjänst anställt en sportchef, vi har sjösatt en ny organisation (se under "Om föreningen") som stärker vår verksamhet i både det interna och det utåtriktade arbetet. Vi jobbar vidare med och stärker Enskedemodellen genom utbildningar och föräldrar/ledarträffar, vi är på väg att starta fotboll för ensamkommande flyktingbarn. Bland ännu mycket mer så har vi dessutom klart med Stiftelsen Dunross som från och med 2016 går in och stöttar föreningens barn- och ungdomsverksamhet.


Läs mer om Dunross här: http://stiftelsendunross.se/index.php

Då mycket händer samtidigt så behöver vi nu fler resurser som är intresserade av att på föreningsideell basis, eller vid lite större uppdrag kanske med en smärre arvodering, bidra i verksamheten. Vi söker bland annat någon som vill ta ett lite större ansvar för kafeterian (som vi bygger om till 2016), gärna med erfarenhet av kafeteria eller restaurang eller liknande verksamhet.


Vi söker också någon som är intresserad av att ta hand om föreningens materialhantering på en handfast nivå, gärna med egenskaper som noggrannhet, servicetänk och positivism i bagaget.

Utöver det så är vi alltid intresserade av att få kontakt med er som är engagerade och gärna vill göra en insats i en förening i utveckling, inom olika områden – sportsligt, projekt, sponsring med mycket mera. Kanske har du en jättebra idé som du vill dela med dig av?


Känner du att det här kan vara något? Maila i så fall genast till kansli@enskedeik.nu gärna med en kort beskrivning av vad du skulle kunna tänka dig att göra, eller med din idé.


Vi hörs!

Julklappskvällar på Stadium
2015-11-05 14:53
Klicka på bilden!
Passa på att handla era julklappar på Stadium Globen den 26-29 november. 
Kom ihåg att säga till i kassan att ni är medlemmar i Enskede IK. 
Erbjudande under dagarna:
20% på allt i butiken (gäller ej EIKs profilkläder)
Nyheter från våra lag
Pojkar 06 Marin:1,2, 30/11 12:29 
Flickor 02, 29/11 22:40 
Flickor 04, 29/11 12:54 
Pojkar 05 Grön:1,2, 23/11 17:11 
Pojkar 04 Vit:1,2, 21/11 15:17