Välkommen att testa på världens roligaste sport - fotboll

Enskede IK erbjuder vi den bästa vägen in i fotbollens värld med glädje, laganda och hög kvalitet på träningar enligt Enskedemodellen i en trygg miljö. 


Vi har lag från åldrarna 2011 upp till seniorverksamhet. 2017 startar vi KnatteGATT fotbollsskola för barn födda 2012. 


Nedan hittar du anmälningsformulär för barn och ungdom födda 2012-2001. Genom att fylla i det har du gjort en intresseanmälan och sedan kontaktar kansliet dig när det finns plats i någon träningsgrupp/lag. 


I formuläret finns också möjligheten att fylla i kompletterande uppgifter, t.ex. eventuella allergier, önskemål om viss träningsgrupp eller annat. Tänk på att speciella önskemål om vilken grupp du vill att ditt barn ska komma till kan göra att kötiden ökar om just den gruppen inte kan ta emot för tillfället.


Anmäl ditt barn född 2012 HÄR

Anmäl ditt barn född 2011 HÄR

Anmäl ditt barn född 2010 HÄR

Anmäl ditt barn född 2009 HÄR

Anmäl ditt barn född 2008 HÄR

Anmäl ditt barn född 2007 HÄR

Anmäl ditt barn född 2001-2006 HÄR


Enskede IK är en ideell förening med i första hand föräldrar som tränare och ledare. Vi erbjuder dig som ledare och förälder utbildning via Svenska Fotbollförbundet samt egna interna utbildningar med stöd från spelforms-ansvariga och sportchef. Utbildningen går i linje med Enskedemodellen som du kan läsa mer om här.


Som det ser ut just nu har vi kö till våra lag. Har du möjlighet att vara med som ledare tillsammans med befintliga tränare är det bra eftersom vi har många som vill spela fotboll i Enskede IK. 


Har du frågor vänligen kontakta helena(at)enskedeik.nuKommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen