Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Spela fotboll i Enskede IK
Enskede IK - Årets barn och ungdomsförening i svensk fotboll 2016

Anmäl ditt barn född 2014 HÄR

Anmäl ditt barn född 2013 HÄR

Anmäl ditt barn född 2012 HÄR

Anmäl ditt barn född 2011 HÄR

Anmäl ditt barn född 2010 HÄR

Anmäl ditt barn född 2009 HÄR

Anmäl ditt barn född 2008 HÄR

Anmäl ditt barn född 2007 HÄR

Anmäl ditt barn född 2001-2006 HÄR


Enskede IK erbjuder vi den bästa vägen in i fotbollens värld med glädje, laganda och hög kvalitet på träningar enligt Enskedemodellen i en trygg miljö. 


Vi har lag och träningsgrupper från åldrarna 2012 upp till seniorverksamhet. 


2018 startar vi fotbollsskola för barn födda 2013. Grupperna delas in i pojkar, flickor samt mixade grupper. Fotbollsskolan ges i totalt 13 tillfällen under året, där 6 tillfällen går på våren och 7 på hösten. Alla grupper leds av ungdomsspelare i föreningen med överseende och stöd av projektledaren. Vid frågor om fotbollsskolan, maila till victor(at)enskedeik.nu


2019 startar vi fotbollsskola för barn födda 2014.  Grupperna delas in i pojkar, flickor samt mixade grupper. Fotbollsskolan ges i totalt 13 tillfällen under året, där 6 tillfällen går på våren och 7 på hösten. Alla grupper leds av ungdomsspelare i föreningen med överseende och stöd av projektledaren. Vid frågor om fotbollsskolan, maila till helena.nordlof@enskedeik.nu


På länkarna ovan hittar du anmälningsformulär för barn och ungdom födda 2013-2001. Genom att fylla i det har du gjort en intresseanmälan och sedan kontaktar kansliet dig när det finns plats i någon träningsgrupp/lag. 


Är du född 2001 eller tidigare, maila till kansli(at)enskedeik.nu


2018 startar vi knattefotboll för barn födda 2013 samt ordinarie verksamhet för barn födda 2012. Formulär för anmälan är länkat till ålder ovan. Grupper för barn födda 2012 nybildas, grupper för barn födda 2013 sätter vi ihop i takt med inkomna anmälningar.


I formuläret finns också möjligheten att fylla i kompletterande uppgifter, t.ex. eventuella allergier, önskemål om viss träningsgrupp eller annat. Tänk på att speciella önskemål om vilken grupp du vill att ditt barn ska komma till kan göra att kötiden ökar om just den gruppen inte kan ta emot för tillfället.


Enskede IK är en ideell förening med i första hand föräldrar som tränare och ledare. Vi erbjuder dig som ledare och förälder utbildning via Svenska Fotbollförbundet samt egna interna utbildningar med stöd från spelforms-ansvariga och sportchef. Utbildningen går i linje med Enskedemodellen som du kan läsa mer om här.


Just nu har vi kö till våra lag. Har du möjlighet att vara med som ledare tillsammans med befintliga tränare är det bra eftersom vi har många som vill spela fotboll i Enskede IK. 


Har du frågor vänligen kontakta helena(at)enskedeik.nuKommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen