Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tackar, nu är vi över 800 personer som stödjer klubben.

Har du åldern inne?
Lämnar du in en lottorad eller stryktips på Svenska Spel?

Senaste från Svenskan om division 2
2020-04-08 13:01
Start borta den 14 juni mot Enköpings SK. Serien spelas som enkelserie. 
Intervju med nyförvärvet Markos Issa
2020-04-07 15:00
Forwarden Markos Issa är klar för Enskede IK över säsongen 2020. Anfallaren  har under sina ungdomsår fostrats och tillhört västerortsklubben IF Brommapojkarna. Issa har redan hunnit göra sina första träningsmatcher för Enskede IK. I Youtubevideon kan du se en kort intervju med Markos. 
Nytt från den 29 mars
2020-04-07 11:45
Nya restriktioner angående folksamlingar. Som du säkert fått information om är att fr. o. m. ovan angivna datum, gäller det max 50 personer i folksamlingar. Därmed så vädjar vi till släkt och vänner till spelarna att hålla er borta i mesta möjliga mån från matcherna. Blir vi som till.ex. som träningsmatchen mot Tyresö FF klart över 50 personer på plats är det viktigt att hålla avstånd till varandra.
Enskede IK:s mål vs Hanvikens SK
2020-04-07 11:00
Träningsmatchen mot division tre laget Hanviken slutade med hemmaseger och 5-2 totalt. I Youtube videon kan du se samtliga mål gjorda av hemmalaget i 5-2 segern.
MÅNGA MÅL !
2020-04-04 19:06
Vi lyckades under lördagen få till en match mot Div3 laget Hanvikens SK som stod upp bra och gav oss fullt upp där vi trots allt segrar med klara 5-2. Vi bjuder efter endast två minuter på matchens första mål innan Viktor Lager efter hörna nickar in kvittering efter sju. I 14:e kommer 2-1 genom "Fabbe" Sanneh varefter vi trycker på och har en mängd chanser där Bilal Alimoh har ett friläge Simon Nilden två skott på mål innan Bilal skjuter i stolpen. Det stannar vid tre mål i första där också Hanviken hade ett par bra möjligheter inte minst genom planens kanske främsta aktör Nicolas Cordero. Andra halvlek inleder vi med mål direkt där Filip Nieminen är sist på bollen efter kombination med Bilal och inbytte Markos Issa. Nicolas reducerar till 2-3 med ett vackert skott från distans innan vi efter en mängd chanser ökar till 4-2 genom Simon. Sista kvarten trycker vi på ordentligt en ribbträff av "Fabbe" och till slut 5-2 av Modou. Hanviken blir säkert ett topplag i trean under ledning av Sören Åkerby och det ser ganska bra ut för oss där vi i dag dock missade allt för många klara målchanser för att vara helt nöjd. /Bubben
Korta frågor till nyförvärvet Messaoudi
2020-03-31 15:30
Younas Abdel Moulay Messaoudi värvades inför säsongen 2020 in till Enskede IK. Mittfältaren som anslöt till klubben ifrån IFK Lidingö har redan hunnit göra ett flertal träningsmatcher i den svarta tröjan. Vi mötte därför upp mittfältaren för några korta frågor. 

Varför valde du att spela för Enskede Ik?

Klubbens ambitioner och idé stämmer överens med mina egna. Jag känner att jag kan utvecklas i och bidra till EIK, därav var valet en självklarhet.

Vad har du fått för intryck av laget än så länge?


Mycket härligt gäng, jag trivs redan i gruppen och ser fram emot säsongen.

Vad är dina och lagets ambitioner med säsongen 2020?

Vi ska vara med och konkurrera om topplatserna i serien.

Något speciellt du vill hälsa till alla våra fans?

Håll utkik efter regnbågen!
Intervju med nyförvärvet Simon Nildén
2020-03-29 17:17
Forwarden Simon Nildén lånas in ifrån IF Brommapojkarna över säsongen 2020. Hör hans tankar i videon.
"Vi spelar väldigt rolig fotboll"
2020-03-26 12:00
Målvakten Simon Graasvoll anslöt till Enskede IK inför träningsmatchen mot IK Frej. Målvakten har likt Modou anslutit på lån ifrån IF Brommapojkarna. 


Hur har första tiden i Enskede IK varit? 
Första tiden i Enskede har varit mycket positiv, alla har varit varmt välkomnande sedan dag 1. Mycket bra energi både på plan och av plan från samtliga spelare, tränare, materialare etc, något som jag tror är grundläggande för att ett lag ska fungera på ett bra sätt. Mitt intryck är att Enskede är en väldigt familjär klubb med höga målsättningar och ambitioner.

Vad har du fått för intryck av laget än så länge?
Jag tycker som sagt att vi har mycket kvalitét och ambition inom truppen. Med engagerade och kunniga tränare som på ett bra sätt jobbar för att både individen och kollektiven/ laget ska utvecklas så mycket som möjligt. Samt väldigt duktiga spelare som ständigt pushar varandra och sätter höga krav för att ribban ska sättas högre och högre hela tiden. Vilket är något vi måste fortsätta göra vecka efter vecka för att nå de höga målsättningar vi satt upp för oss själva. Här i Enskede spelar vi även väldigt rolig och utvecklande fotboll där vi spelar en possession-baserad fotboll och strävar efter att ständigt vara det spelförande laget.

Vad är din och lagets ambitioner 2020?
Jag är övertygat om att lagets ambitioner stämmer överens med mina gällande säsongen 2020; det är att strida i toppen och sikta på att vinna serien.

Vad är ditt budskap till fansen 2020?
Tack för ert stöd, hoppas ni är redo för ett otroligt roligt 2020!
Modou om första tiden i Enskede IK
2020-03-24 12:00
Modoumatarr "Modou" Mbye anslöt under försäsongen på lån från IF Brommapojkarna. 20-åringen har tidigare varit under Hakan Bezgins ledning redan i IFK Haninge för tre år sen. Nu är de tillbaka i samma lag men denna gång i Enskede IK. Modou berättar här i en intervju om sin första tid i söderortsklubben.

Hur har första tiden med oss vart?

Eftersom att jag inte vart hos er så länge så är det svårt att utveckla mig om hur tiden varit, men hittills har den varit Rolig,Bra och Nyttig. Och när jag skriver nyttig menar jag att jag känner att träningarna har gett mig något kommunikationen med min tränare har varit bra och det har framför allt varit nyttigt att jag fått så mycket speltid som jag fått hittills.

Vad har du fått för intryck av laget än så länge?

Mitt intryck av laget än så länge är att det är en skön och balanserad stämning och prestationsförmåga. Vi alla vill lyckas och inshallah vi kommer nå våra mål. Grabbarna och alla inom ledningen som jag träffat på hittills har gett mig ett varmt och bra välkomnade.

Vad är dina och lagets ambitioner med säsongen 2020?

Mina främsta mål är att jag ska få spela så mycket fotboll som möjligt, att jag ska utvecklas som fotbollsspelare och samtidigt som människa och att jag ska göra allt för laget. Lagets ambitioner är att vi ska vinna serien, vi ska utvecklas tillsammans och att vi är bäst på det vi gör.

Något speciellt du vill hälsa till alla våra fans?

Tjena allihopa jag är riktigt taggad på att visa min potential för er och det ska bli riktigt kul att få spela framför er, se till att stötta oss genom att komma på våra matcher vi i laget uppskattar det mer än vad ni tror!!!