Om det händer ibland ?
Lämnar du in en lottorad eller stryktips på Svenska Spel?

Nytt för 2017 om matchprogram
2017-04-28 09:54
Vi har beslutat att ha 50/50 lotteri på matchprogrammet, det innebär att vi tar en avgift på 20 kr för dessa. Halva summan går tillbaka till en vinnare som vi drar i halvtid.
Med din hjälp, svart o röd med glöd.
2017-04-25 13:58
Var inte rädd för att hjälpa till som funktionär!
Vi står inför ett intressant år för vårt A-lag. Vi behöver fler funktionärer som kan hjälp till på våra hemmamatcher under 2017. 
Mejlar ditt intresse till Pelle Wallin pewe2001@gmail.com
Anmäl dig för att hjälpa till på de matcher du har möjlighet.
Du behöver alltså inte knyta upp dig för alla hemmamatcherna.
Vi söker även någon som kan hjälpa till att filma hemmamatcherna. 
Svenska Cupen 2017-18 omgång 1
2017-04-24 09:10
Herrarna blev även detta år lottade mot Huddinge IF i cupen, matchen skall spelas senast 2 augusti med Huddinge som hemmalag.
LYCKAT LULEÅ-BESÖK
2017-04-23 23:27
Luleå bjöd på söndagen på strålande väder med höga snövallar runt planen. Inledningen på matchen var bra där vi fick se ett betydligt bättre agerande från de våra än i förra veckans premiär. Det kampades friskt på mittfältet där inte minst Yanko vann många dueller och "Kimmen" styrde det mesta. Luleå kom till två farliga avslut och Stefan var nära efter inspel från "Kimmen". Halvleken blir dock mållös där vi i sista minuten fick se en strålande räddning från Oskar i Enskedemålet. Vi kommer igång bra i andra och efter femton kommer ledningsmålet när "Husse" med ett hårt inlägg från högerkanten når "Fabbe" ett par meter framför höger stolpe där han resolut skjuter in bollen vid bortre gaveln. Minuten senare är det dags för Douglas Samuelsson att ersätta Kevin efter åtta månaders skadefrånvaro. Han gör oss inte besviken och bidrar till att vi reder ut Luleås desperata press sista kvarten och tar tre välbehövliga poäng. Nyckeln i dag var försvarsspelet där Oskar längst bak styrde backlinjen i vår ganska så nya elva. Kuriosa i dag var att vi startade med endast två man som var med och vann höstens möte i Luleå. Årets elva är sakta men säkert på gång tror vi som var på plats i dag /Bubben     
Startelvan: Oskar,Robin,Simon,Mattias,Adam,Kimmen,Yanko,Kevin,Stefan, Fabbe,Husse   inbytta:Douglas,Peter,Dimman