Samling:19:00
Kvartsfinal nästa i Cupen
2023-03-23 07:46
Startelvan mot FC Brandbergen i gårdagens cupmatch

Vi städade under onsdagskvällen av ett bra Div 3 lag Brandbergen på Torvalla IP i Haninge. Hemmalaget skjuter sin handikappstraff i ribban varför vi inleder matchen med 0-0.

Vi startar med högt tempo där det visade sig att motståndarna förfogade över flera tekniska och bra spelare. I femtonde minuten tilldöms vi en frispark 25 meter från mål där Stefan får till en bra träff, målvakten är chanslös och vi har 1-0. Fyra minuter senare driver "Tobbe" upp bollen spelar Stefan på högerkanten där han med ett perfekt inlägg hittar KC som ger oss 2-0. Brandbergen har nu en bra period där man i 35:e har tre hörnor i följd men 2-0 står sig till pausvilan.

Andra halvlek är jämn men när Stefan utanför boxen i 60:e skjuter in trean känns segern i hamn. Martin/Tommy gör sista halvtimmen hela fem byten där Jonte, Tobbe, Stefan, Mattias och KC ersätts av Pedram, Biko, Linus, Simon och Gabbe. I slutskedet reducerar Brandbergen till 1-3 men det var ingen fara för utgången av matchen.

Nu bär det av till Norrköping på lördag för genrep mot div 1 laget IF Sylvia innan det nästa lördag är dags för seriepremiär mot FC Arlanda borta.  /Bubben