• Nu du! Är första stora målet nått, 1000 st som  stödjer föreningen?
  • Men vi borde bli ännu bättre, tipsa släkt och vänner om Enskede IK.
  • Stort tack till alla som stödjer föreningen.
Stark vinst mot Åtvidabergs FF
2024-04-14 17:35

Vi bjöd i dag upp till en mycket bra match där vi i första halvlek har ett flertal klara målchanser. Stefan gör sin första start i dag och inleder med två skott på mål första kvarten innan William i 26:e har ett friläge som räddas.

Tufft mot Huddinge IF
2024-04-07 20:24

Mötet mot Huddinge IF blev en riktig rysare. Hemmalaget inledde bäst och "smällde på" i alla situationer och tar redan i 6:e minuten ledningen när ett skott från 35 meter lätar sig i mål vid Andreas högra stolpe.

Problemfylld premiärförlust
2024-03-29 16:39
Bild från matchen mot KB hösten 2023. Foto Mikael Jansson

Det började inte bra för de våra när våra forwards "Jonte" och Stefan utgick några timmar före start. Jonte" feber och Stefan fast på BB i väntan på första barnet.

Lärorikt genrep
2024-03-23 17:41
Bild från mötet mot KB hösten 2023. Foto Mikael Jansson

Efter sex matcher mot Div 1 lag under våren tog vi oss på lördagen ann seriefavoriten i Ettan Vasalunds IF på Skytteholm.

Klar seger i ösregnet
2024-03-17 08:27
Bild från seriefinalen 2023. Foto Mikael Jansson

Kungsängens IF från Div2 Norra stod på menyn denna lördag. Vi tog direkt tag i matchen där hemmalaget stack upp i några snabba kontringar som dock inte satte Andreas i målet på några som helst prov.

Glädjande i Södertälje
2024-03-12 23:24
En fokuserad Joel Lundgren i seriefinalen 2023. Foto Mikael Jansson

Tisdagskvällens match i Södertälje mot Div1 laget Nordic United visade att vi är på gång efter ett par bleka insatser senaste två veckorna.

Underkänt i Sthlm-cup
2024-03-09 19:36

Efter några bra träningsmatcher var det dags för gruppfinal i Sthlm-cup mot Div3 laget IFK Lidingö. Hemmalaget inledde med en straffspark som man satte säkert bakom Andreas i målet.

Tobias Enhörning matchvinnare
2024-03-07 10:31
Tobias Enhörning mot Karlberg 2023. Foto Mikael Jansson

Onsdagens match på Tibblevallen i Täby mot fjolårets seriemotståndare Viggbyholm blev lik höstens möte där vi segrade med 1-0.