Plats:Vikingavallen
Målrikt på Vikingavallen
2023-02-25 19:56
Startelvan i gårdagens match mot Viggbyholms IK FF

Helgens träningsmatch mot seriekollegan Viggbyholm bjöd på sju mål som efter chanserna borde varit fler. Redan i 7:e minuten ger Stefan oss ledningen efter fint förarbete av både Joel Embring och "Kosse".

I 16:e lyfter "Tobbe" fram bollen  till Joel E som placerar bollen i bortre krysset och vi har 2-0. En vacker reducering i 23:e av "Viggan" på nick följdes av två bra chanser för Joel och "Tobbe" men 2-1 står sig till paus. Halvlekens fältherre Jakob Strandsäter ersätts av Mattias Nyberg och "Tobbe" utgår för Simon G.

Andra  halvlek inleds med nytt mål för Stefan framspelad av "Kosse". Viggan reducerar i 57:e till 2-3 men sista halvtimmen skapar vi mest där inte minst dagens högerback Pedram i 60:e kliver fram och nickar in 4-2 och fem minuter senare skjuter in 5-2. Inbytte Bouba på topp har sedan ett friläge där han tyvärr spelar i sidled i stället för att skjuta och 5-2 står sig till slutsignalen ljuder.

Målvakt för dagen var Andreas Carlsson som gjorde ett stabilt intryck. Till kommande helg lördag 15.00 startar Stockholm Cup då Div 3 laget Aspudden/Tellus kommer till EIP och inleder matchen med en handikapps-straff om vädret tillåter. /Bubben