Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Akademi - 11 mot 11

Mål och syfte med verksamheten

Akademiverksamheten är vår förstalagsverksamhet för 15- till 19-åringar. Målet är att förbereda spelarna på seniorspel i de högre divisionerna. Uttagningen till akademilaget sker under sista året på 9 mot 9 och uttagningen innebär att vi tar ut de spelare som har visat att de kan tillhöra en akademiverksamhet, har en vilja att vara med och en fotbollskompetens som är tillräckligt hög. Vid behov fyller vi på lagen med spelare utifrån.

 

Upplägg

Lagen tränas av en arvoderad tränare med både goda ledarskapsegenskaper och hög fotbollskompetens. Dessutom tillhandahåller föreningen övriga resurser såsom fystränare, naprapat, idrottspsykolog och målvaktstränare. Spelarna får även kontinuerligt återkoppling i form av videoklipp, både individuellt och för hela laget. 

 

Spelarna får utbildningar inom kost, matchfixning och spelmissbruk, fysträning och skadeförebyggande träning. Akademilagen åker även på träningsläger på Bosön där bland annat fystester genomförs. För spelare som behöver ytterligare utmaning finns möjlighet att rotera upp till äldre ålderskullar och representationslagen. Lagen tränar fyra gånger per vecka under säsong och har uppehåll under november eller december samt delar av juli.

 

Upläggg

Träningar

4 träningar i veckan + gemensamma teoretiska moment som videoanalys (individuell och som lag), individuella utvecklingssamtal och fysträning.

Ledare i Akademi

Erfaren och utbildad tränare som antingen har, eller strävar efter UEFA B.

Kostnad

Verksamhetsavgift: 7 600 SEK

Medlemsskap: 200 SEK

Frågor

Se kontakt

 

Krav på spelarna: Vill, visar och kan dvs vill vara med och visar det genom att man gör sitt bästa samt är en god lagkamrat och representant för EIK. Spelaren behöver även ha en fotbollskompetens som är tillräcklig hög för akademiverksamheten samt kunna klara av skolan.

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor