Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Spela i EIK
Fotbollslek – för barn födda 2019 ⚽

2024 startar Fotbollslek för barn födda 2019

Våra utbildade ungdomsledare tar hand om barnen på Fotbollslek

 

Anmälan för barn födda 2019

 

Fotbollslek för 5-åringar är ett roligt och lärorikt sätt att introducera barnen till fotbollens grundläggande färdigheter, regler och värderingar. Fotbollslek är inte en tävlingsform, utan en lekfull och variationsrik aktivitet som stimulerar barnens motorik, kreativitet och samarbetsförmåga.

 

Fotbollsleken för 5-åringar i Enskede IK är ett utmärkt sätt att väcka barnens intresse för fotboll och ge dem en positiv upplevelse av sporten. Fotbollslek är också bra för barnens hälsa, utveckling och välbefinnande. Träningarna för de allra minsta ledas av Enskede IK:s utbildade ungdomstränare som blir barnens första förebilder i föreningen.

 

Föranmäl ditt barn till vårens grupper redan nu för att säkra er plats! Mer information kommer via mail löpande. Anmälan är ej bindande.

 

Information
 

Datum för träningar vår

Kommer snart...

Plats

Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95 vid Sockenplan.

Träningar

Onsdagar kl. 17.00-18.00 och leds av utbildade ungdomsledare från föreningen.

Avgift

Kommer snart... Vid föranmälan säkrar ni er plats och får sedan ytterligare information. Anmälan är ej bindande. I avgiften ingår en EIK-träningströja, en vattenflaska och en fotboll. Bollen får man ta med sig hem efter sista träningen.

 

Sociala fonden

Om du behöver hjälp med anmälningsavgiften finns Sociala fonden till för att ekonomiskt hjälpa enskilda medlemmar där hemmets ekonomiska status inte medger de kostnader som fotbollsspel i något av Enskede IK:s lag innebär. Du kan läsa mer om det här.

Frågor

helena.nordlof@enskedeik.nu 

 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer