SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Spela i EIK
Välkommen att prova på världens roligaste sport, fotboll ⚽

Våren 2023 startar Enskede IK lagverksamhet för barn födda 2017

 

Anmälan för barn födda 2017

 

I Enskede IK erbjuder vi den bästa vägen in i fotbollens värld. Med glädje,  god kamratskap och hög kvalitet på träningar enligt Enskedemodellen i en trygg och inkluderande miljö. 

 

Den 21 februari blir alla föräldrar inbjudna till ett obligatoriskt föräldramöte (digitalt via Teams) där vi informerar om verksamheten och Enskedemodellen. Under föräldramötet kommer vi också tillsätta ledare på alla lag vi startar upp. Som tränare i Enskede IK behöver du egentligen ingen som helst erfarenhet av fotboll, vi utbildar dig som vill vara ledare så att du ska kunna leda träningar på bästa sätt. Utbildningen sker genom olika utbildningssteg innan träningarna med barnen startar och vi informerar mer om utbildningspaket under föräldramötet. 

 

Vi ser gärna att du som mamma blir tränare då vi tror att våra barn mår bäst i en verksamhet med både kvinnor och män. Därför bjuder vi in er mammor till en extra träff där vi förhoppningsvis kan inspirera dig som mamma och kvinna att bli tränare. 

 

Information

 

Startdatum

18 april 2023

Plats

Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95 vid Sockenplan. 

Träningar

Tisdagar kl 17:00-1800. På vintern tränar vi i närliggande idrottshall.

 

Avgift

Kostnad 1900 kr, fakturan skickas ut via e-post. I avgiften ingår en träningströja från Adidas, en vattenflaska och en fotboll (om man inte mer med föregående år).

 

Om du behöver hjälp med anmälningsavgiften finns Sociala fonden till för att ekonomiskt hjälpa enskilda medlemmar där hemmets ekonomiska status inte medger de kostnader som fotbollsspel i något av Enskede IK:s lag innebär. Du kan läsa mer om det här.

Anmälan

Anmälan för barn födda 2017

 

 

Frågor

helena.nordlof@enskedeik.nu 

Telefon kansli

08-6483232

Mån-tor 13.00-15.00 

 

 

 

 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer