Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Spela i EIK
Fotboll för barn födda 2018 ⚽

Våren 2024 startar Enskede IK lagverksamhet för barn födda 2018

 

Anmälan för barn födda 2018

 

I Enskede IK erbjuder vi den bästa vägen in i fotbollens värld. Med glädje,  god kamratskap och hög kvalitet på träningar enligt Enskedemodellen i en trygg och inkluderande miljö. 

 

Den 21 februari blir alla föräldrar inbjudna till ett obligatoriskt föräldramöte (digitalt via Teams) där vi informerar om verksamheten och Enskedemodellen. Under föräldramötet kommer vi också tillsätta ledare på alla lag vi startar upp. Som tränare i Enskede IK behöver du egentligen ingen som helst erfarenhet av fotboll, vi utbildar dig som vill vara ledare så att du ska kunna leda träningar på bästa sätt. Utbildningen sker genom olika utbildningssteg innan träningarna med barnen startar och vi informerar mer om utbildningspaket under föräldramötet. 

 

Vi ser gärna att du som mamma blir tränare då vi tror att våra barn mår bäst i en verksamhet med både kvinnor och män. Därför bjuder vi in er mammor till en extra träff där vi förhoppningsvis kan inspirera dig som mamma och kvinna att bli tränare. 

 

Föranmäl ditt barn till vårens grupper redan nu för att säkra er plats! Mer information kommer via mail löpande. Anmälan är ej bindande.

 

 

Information

 

Startdatum

Kommer inom kort...

Plats

Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95 vid Sockenplan. 

Träningar

Kommer inom kort...

Avgift

Kommer snart... Vid föranmälan får ni ytterligare information. Anmälan är ej bindande. I avgiften ingår en EIK-träningströja, en vattenflaska och en fotboll. Bollen får man ta med sig hem efter sista träningen.

 

Sociala fonden

Om du behöver hjälp med anmälningsavgiften finns Sociala fonden till för att ekonomiskt hjälpa enskilda medlemmar där hemmets ekonomiska status inte medger de kostnader som fotbollsspel i något av Enskede IK:s lag innebär. Du kan läsa mer om det här.

Anmälan

Anmälan för barn födda 2018

Frågor

helena.nordlof@enskedeik.nu 

 

 

 

 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer