Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Nomineringar till Enskede IK:s styrelse 2018
2018-02-13 16:57
Nya nomineringar, övre raden: Lars Rådh, Peter Blomdahl, Jessica Landström,Gittan Ahonen Gunnarzon. Nedre raden: Maria Sterner Rehbäck, Anders Lindgren,Christian Wetell
Här kommer Valberedningens förslag till  nästa års styrelse samt 
presentationer på de föreslagna för nyval eller fyllnadsval. 
Valberedningen meddelar att det varit en stor enighet kring de 
föreslagna namnen.

Årsmötet äger rum klockan 18.00 den 21 februari 2018 . Plats Kunskapsskolan, Sockenplan. Alla som är medlemmar i EIK är välkomna.
Årsmötet för Enskede FF kommer INTE att äga rum i anslutning till årsmötet för Enskede IK utan i mars månad. Kallelse kommer på hemsida och anslagstavla Enskede IP.

Nomineringar:

Lars Rådh ordförande, nyval

Pelle Blom,  omval 2 år
Magnus Gidlöf, vald 1 år ytterligare
Jessica Landström, nyval 2 år
Gittan Ahonen, nyval 2 år 
Peter Blomdahl, fyllnadsval 1 år
Anders Lindgren, fyllnadsval 1 år
Maria Sterner Rehbäck, nyval 2 år
Christian Wetell, nyval 2 år
---
Lars Rådh, ordförande

Enskede är en av landets finaste fotbollsklubbar med stort fokus på barn och ungdomar och med en filosofi som innebär att många kan vara med i världens bästa och största idrott, - fotboll.

Jag har varit aktiv inom föreningslivet i stort sett hela livet och vet hur viktigt föreningslivet är för oss som individer och för samhället. För mig är det självklart att jag alltid på något sätt vill bidra till samhälle och föreningsliv.  Att få vara med i styrelsen för Enskede IK och skapa goda förutsättningar för idrott och glädje för barn, ungdomar och vuxna tycker jag vore väldigt roligt.
 
Det viktigaste är att ge goda möjligheter till dem som vill vara aktiva och till alla ledare såsom tränare, föräldrar, materialare och att kunna engagera sig efter sina egna förutsättningar. Att tillsammans förvalta och vårda Enskede IP som en viktig idrottsarena och inte minst mötesplats är också en huvudfråga för styrelsen.  
 
Jag bor just nu i Kista men har bott i över 20 år i Svedmyra och båda mina barn har spelat fotboll i klubben. Själv spelar jag fortfarande fotboll i Korpen i Svedmyra FF (kanske mot bättre vetande då jag just hunnit bli 60år - men det är ju så kul!)
 
Jag har stor erfarenhet av att vara med i och leda föreningsstyrelser bl.a som ledamot i styrelsen för Fryshuset och jag har ett brett kontaktnät i samhället som jag vet kan komma till nytta.
Jag kommer att tillsammans med styrelse och medlemmar göra mitt allra bästa för föreningen om jag blir vald till ordförande.
---
Peter Blomdahl

Peter Blomdahl nyligen fyllda 50.
Bor i Enskede sedan september 2001.
Blev engagerad i klubben ca 2005 då min äldsta dotter (född 1999) började spela fotboll.
Var tränare något år åt min yngsta dotter (född 2001) under hennes 
fotbollskarriär.
Har varit lagledare åt min son (född 2004) sedan 2010. Sedermera även 
åldersgruppansvarig för P04 i EIK.
Anledningen till att jag kandiderar till styrelsen är att jag har en lång erfarenhet av  styrelsearbete och hoppas att jag kan bidra med mina kunskaper i arbetet med styrelsen. Jag är tacksam och mycket imponerad av det arbete som gjorts under de senaste åren inom klubben, inte minst med Enskedemodellen. Om jag då kan dra ett litet strå till stacken och bidra med min kunskap skulle det vara helt rimligt.   
 
Driver ett familjeföretag (Robur Safe) sedan 15 år med min bror.
Har sedan 2009 varit styrelsemedlem i Eurosafe, en tillverkarorganisation 
bestående av ca 120 företag i 14 länder inom säkerhetsprodukter.
Har sedan ca 2008 varit medlem(sedan 2017 ordförande) i den tekniska 
kommittén TK 172 Värdeförvaringsenheter (under SIS administration) och representant Sverige i det internationella arbetet. 
---
Jessica Landström

Efter flera år som fotbollsproffs la jag skorna på hyllan och utbildade mig. Jag är snart färdig civilingenjör och har en MBA inom fotbollsadministration och management. Jag brinner för att skapa rätt förutsättningar för allas målsättningar oavsett om du vill spela för umgängets skull eller om du siktar mot landslaget. Enskede IK är med Enskedemodellen en klubb att vara stolt över. Jag hoppas kunna bidra till att värna men också utveckla de arbetssätt och värderingar som finns i klubben.

---

Gittan Ahonen Gunnarzon

Jag heter Gittan Ahonen Gunnarzon och har spelat fotboll sedan jag var liten, de flesta åren i moderföreningen IFK Viksjö. 46 år gammal och jag är äldst i Stureby SK:s damlag där jag spelar idag. I samma förening finns även min 12-åriga dotter, medan 15-åringen tillhör Enskede Dam U sedan några år tillbaka. Det är så jag kom i kontakt med Enskede IK och har fått insyn i föreningen. 


Efter fotbollskarriären blev det en dito inom innebandyn där jag stoltserar med 4 SM-guld och lika många Europacup-guld. Samtidigt som jag har spelat innebandy på elitnivå, har jag även engagerat mig i diverse uppdrag, bland annat coach för Stockholms stadslag, valberedningen i Svenska Innebandyförbundet, styrelseledamot i Stockholms Innebandyförbund och ansvarig för Damutvecklingskommittén. I många år har jag varit krönikör/skribent i innebandy och dessutom fått möjligheten att agera expertkommentator kring SM-finalerna i SVT. 


Min mångåriga idrottsbakgrund och arbetet som Key Account Manager, där jag även har stor erfarenhet av kommunikation samt marknadsföring, tror jag bidrar till en bra plattform inför ett eventuellt styrelsearbete hos Enskede IK. 


Enskede IK är en av Sveriges största föreningar och har många möjligheter och utmaningar. Det är det som gör styrelsearbetet där oerhört intressant. Det finns så mycket som fungerar bra och som medlemmarna bör vara stolta över, men också förbättringspotential. Jag brinner för utveckling och följer med stort intresse debatten om hur elit och bredd bör kombineras inom svensk fotboll. 

---

Maria Sterner Rehbäck

Maria Sterner Rehbäck. Bor i Enskede sedan 2002 med familj och hund. Har tre barn som alla spelar i Enskede IK (P-02, P-04 och f-07). Fritiden kretsar till stora delar kring Enskede IP och barnens matcher.  Jag jobbar till vardags med regelverk och juridik som Compliance officer i finansbranschen. Har erfarenhet från styrelsearbete både från jobbet och i andra föreningar.
---
Anders Lindgren

Jag heter Anders Lindgren och bor i Björkhagen och Bengtsfors. Genom mitt liv har jag varit intresserad av sport och kultur. Jag drömde nog aldrig om att bli professionell idrottare istället blev jag konstnär och gick på konsthögskolan i Umeå. Under tio år som praktiserande konstnär intresserade jag mig allt mer för vad som gör att människor vill göra saker. Nu jobbar jag på Stenebyskolan i Dalsland där jag skapar relationer mellan skolan och omvärlden. Jag har två hem och pendlar mellan dem varje vecka.
Mitt intresse för sport och idrottande väcktes tidigt och jag höll på med fotboll, basket, tennis och orientering upp till gymnasieåldern då jag tvärt la av med allt på en gång. Skönt då men successivt återkom lusten att träna vilket resulterat i marathon, Lindingölopp och några säsonger korpfotboll. När ett av mina barn ville börja spela fotboll hängde jag med och kollade en hel del och vips var jag tränare för ett knattelag. Bland de roligaste och svåraste utmaningar jag haft. 
2015 bytte hela laget klubb och kom till EIK. Ett av de smartare dragen ett breddlag kan göra. 
Enskedemodellen var en perfekt teoretisk och praktisk ram 
för vårt gäng som förlorade mer än vi vann. Ungdomsidrotten är en av de mest motståndskraftiga företeelserna i folkrörelsen. Min tränargärning är tillända och nu vill jag fortsätta värna alla barn och ungdomars möjlighet att idrotta på sina egna villkor. I EIKs styrelsen jobbar jag gärna med den fortsatta utvecklingen av Enskedemodellen.
---
Christian Wetell

Jag bor i Tallkrogen tillsammans med min fru och mina tre barn. Jag är 42 år och kommer ursprungligen från Norrköping men har bott i Stockholm i 22 år. Min son spelar i Enskede IK och min äldsta dotter kliver in till våren. Jag arbetar inom Kunskapsskolan som ansvarig för kvalité och utveckling av våra 29 grundskolor. 
Jag har tidigare varit lärare och rektor. I min yrkesroll drivs jag av att ge varje elev möjligheten att utvecklas så långt han/hon kan utifrån sina förutsättningar. En viktig del i mitt uppdrag är att stödja och utveckla våra rektorer i sitt ledarskap.

Privat har jag alltid haft ett stort idrottsengagemang och har ett stort intresse för just fotboll. Jag älskar att träna i diverse former och har just nu en lysande karriär i fotbollen inom Korpen div 2. Jag har i ungdomsåren gjort en rejäl satsning på det som var min bästa sport, volleyboll och har även varit ungdomsledare där. 

Jag har under mina 11 år på Kunskapsskolan Enskede och som boende i 
Enskede fått följa Enskede IK som förening och känner starkt att jag delar föreningens värderingar och jag under åren enbart mött ungdomar som 
utvecklats positivt av att få vara en del där. Jag skulle gärna vara en del av Enskede IKs fortsatta arbete framåt att vara en förening med stor delaktighet och möjlighet för alla ungdomar och lag möjlighet att nå så långt som möjligt.


Nyhetsarkiv
Kansliet stängt2023-12-21 09:30
Vila i frid Per Harrfors2023-11-24 15:07
Årsmöte SFC2023-10-04 13:41
Save the date2023-06-01 17:00
SFC 2023 ställs in2023-05-08 13:46
Panttävling på Ica Bea2022-11-16 16:55
Enskede-dagen 20222022-08-29 08:48
Rädda Enskede IP2022-08-26 12:34
Ordföranden har ordet2022-06-13 14:36
Förfrågan om hjälp2022-03-18 12:14
Höstcamp på Enskede IP2021-10-01 13:51
2021-08-20 10:43
Fobollslek!2021-05-10 10:41
Årsmötet 20212021-02-26 16:48
Grattis Magdalena!2020-11-25 10:01
5-årsjubileum!2020-06-11 19:06
Guldhandengalan 20202020-02-14 16:48
Hatten av för AIK2019-11-11 15:18
Juniorallsvenskan nästa2019-10-27 16:24
Fotbollsglädje!2019-08-27 15:45
Kansliet i sommar2019-07-01 12:22
EIK i din mobil!2019-06-25 11:15
Enskede F06 till VM!2019-06-10 14:07
Matchdags igen2019-06-07 14:37
EIK "The Movie"2019-06-04 13:58
Hemmamatchdags2019-05-17 16:30
Panttävlingen avgjord!2018-11-22 11:53
Spontanfotbollen 2018-192018-11-16 14:37
Dags för höstlovscamp!2018-10-04 11:54
En debut med avtryck2018-09-24 17:10
Tack till alla2018-08-24 11:37
Ta chansen...2018-07-05 13:21
Får vi ta plats?2018-05-29 14:10
Hur gör man?2018-05-14 18:19
Projektledare 20182018-05-03 14:35
Spela Gå-Fotboll!2018-02-26 13:05
Årsmötet 21 februari2018-02-22 17:55
Motioner årsmöte 20182018-02-15 13:35
Nya ledarguiden klar!2018-01-24 17:28
Ny sponsor av Enskede IK2018-01-12 15:54
Julstängt på kansliet2017-12-20 18:22
Gatt2Play och Höst5an!2017-10-30 14:25
Enskede IK vinterpaket2017-10-17 16:31
NYA LEDARPÄRMEN 20172017-09-07 20:55
Inbjudan C-diplom2017-09-06 15:34
Enskede IK i medierna2016-11-24 14:25
Höst5an cup 20162016-11-03 12:18
Ny sponsor i EIK2016-10-31 14:11
Börja spela fotboll!2016-04-05 11:41
Påsklovscamp på EIP 2016-03-04 11:24
Enskedemodellen.se2016-01-27 15:17
Tack för ett bra 2015 2016-01-02 09:51
Nominera till Styrelsen2015-10-13 20:45
Tankar om Sanktan 20162015-10-07 15:24
Junior-DM pojkar 20152015-09-24 15:12
Målvaktsträning2015-08-12 12:57
Ny på kansliet2015-05-05 14:46
 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer