Samling:13:00
Stark insats av herrlaget
2023-04-29 19:04
Startelvan mot Österåker United

I lördagens match så gällde det att visa om vi är fågel eller fisk mot ett Österåker som är i samma situation. Det blev en drömöppning för de våra när Jakob Strandsäter redan i första minuten skickar bollen till "Tobbe" på högerkanten som löper ifrån försvaret i Österåker och sätter bollen i mål.

Vi är i 18:e när "Jonte på vänsterkanten tar sig fram och spelar Jakob S som bredsidar in 2-0. Matchens delikatess kommer i 30:e när vi får frispark tjugo meter från mål som Stefan sätter i  höger kryss helt otagbart och vi har 3-0. En halvlek som man lär minnas.

Till andra halvlek byter vi in Joel Embring mot Alekh som har lite känning. Nu gäller det att inte släppa in Österåker i matchen men redan i 53;e kommer en reducering när en frispark som följdes av en hörna som trycktes i mål och det är 3-1. Österåker trycker nu på men i 60:e är KC nära men skottet tippas till hörna. Vi är i 65:e när "Jonte" ersätts av Mattias. Österåker lyfter nu långt och i 74:e får man utdelning när en forward faller i boxen och det är straffspark och vi har 3-2. I

84:e byter vi KC mot Gabbe och minuten senare krockar "Tallen" med en forward som skadas med förmodad hjärnskakning. Ett avbrott på fem minuter och ambulans in på planen. Med 5+5 minuter kvar står det och väger men när Joel Embring i 90:e spelar in till Mattias som rullar in fyran känns segern i hamn. Men vi hinner i sista minuten gör 5-2 genom Stefan och vi kan andas ut efter en händelserik match. /Bubben