Enskede IK (2)5 - 1IFK Aspudden-Tellus (3)

Matchnummer: 157052002
Stockholm Cup premiär
2023-03-04 17:04
Startelvan mot IFK Aspudden/Tellus

Gruppspelet i cupen inleddes under lördagen mot Div 3 laget Aspudden/Tellus som säkert satte sin handikapp straffspark.

Vi tar tag i matchen från början där A/T ligger lågt och fredar sitt mål och vi får vänta till minut 38 då "Tobbe" skjuter förbi ett antal försvarare i mål. Ett stort bollinnehav och åtta hörnsparkar föregick kvitteringen som stod sig till paus.

Andra halvlek blir vårt övertag än större och efter fyra minuter nickar Oliver in ledningsmålet efter hörna. I 55:e tar sig Joel Embring in i boxen och blir fälld. Dagens lagkapten Stefan O bränner straffsparken men revancherar sig minuten senare när han spelar fram Joel E som via stolpen gör 3-1. Biko som kommer in efter femton trycker in 4-1 frispelad av Joel E. Slutresultatet,  5-1, fastställer Stefan i 80:e.

En bra inledning med fortsättning i cupen nästa lördag på Brunna IP 13.00 mot Div 2 laget Arameisk-Syrianska. /Bubben