SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Flickor 10 Grön
Enskede F10
Enskede F10 EIK F10

Vår målsättning är att så många som möjligt skall spela fotboll så länge som möjligt samtidigt som att vi alltid skall ha minst ett lag i den högsta divisionen 

 
Enskede F10 har ett tydligt fokus på att utveckla den individuella skickligheten hos våra spelare, oavsett nivå. Vi gör det genom fokuserade träningar, individuell coachning, härlig stämning i laget och många matcher och cuper.
 
Är era barn intresserade av att spela spela fotboll med oss under dessa förutsättningar är ni välkomna att höra av er. Vi tar emot spelare i mån av plats.
Göransson Cup - Årets andra Cup
2023-01-23 20:56

Årets andra Cup - Göransson Cup

Vi åker upp till Sandviken med 2 lag för att spela mer Futsal, faktiskt sista futsalcupen för denna säsong.
Göransson Cup är en fantastikt väl organiserad Cup och och otroligt häftig för både spelare och publik med 7 spelplaner brevid varandra och fullt ös.

Vad vet vi då om, lagen som deltar?
En del om några medans andra blir nya erfarenheter för oss. Så låt oss gå igenom lagen i Göransson Cup F2010.
Totalt 22 lag har anmält sig och är uppdelade i 5 grupper med 4 eller 5 lag per grupp.
Efter avslutat gruppspel går samtliga gruppettor & tvåor samt bästa 3an till A-slutspel.


Grupp 1
Hille IF Svart- Från Gävle kommer dessa tjejer och de deltar med 2 lag, truppen består av ca 20 spelare så vi tror att de kommer med hela sin trupp. Spelar i Svart/Gula tröjor.
Högbo AIK I -Lite norr om Sandviken kommer detta lag ifrån. Klubbfärgerna är Grönt & vitt. Truppen är likt Hille på närmare 20 spelare och de kommer med 2 lag till årest upplaga.
Skå IK Grön - Ett lag med ett coolt namn då de heter Skå Ik & Bygdegård. Från Ekerö kommer de och vi har mött dem flera gånger i Futsalserien senast förra året. Gula tröjor med grön/vita inslag. Kommer äve de med 2 lag och har en trupp på lite drygt 20 spelare.
Alsicke IF II- Lite söder om Uppsala hittar vi Alsicke IF, deltar med 2 lag och har en stor trupp på ca 30 spelare. Kommer även att spela Islingby Invitational i februari så det är med andra ord duktiga spelare och klubben brukar få fram bra lag. Spelar i Gula tröjor. Kommer att gå för gruppsegern.

 

Grupp 2
Heffnerklubbans BK - Bara namnet säger allt, Sveriges ballaste namn. Kommer från Sundsvall och spelar i blåvitt. Kommer att gå för gruppsegern.
Roslagsbro IF - Lite norr om Norrtälje hittar vi en av cupens minsta trupper. 12 spelare enlight hemsidan och spelar i svarta tröjor trots att klubbfärgerna är rödvita.
Skiljebo SK - Från Västerås, spelar u getingrandig svartgult. En mindre trupp men alltid duktiga.
Sandvikens IF - Arrangörer & bäst i Norrland enlig hemsidan :-) Klubben är grundad 1918 så man är inte äldst i stan.

 

Grupp 3
Hille IF Gul- Från Gävle kommer dessa tjejer och de deltar med 2 lag, truppen består av ca 20 spelare så vi tror att de kommer med hela sin trupp. Spelar i Svart/Gula tröjor.
IFK Östersund - Ett intressant lag som var nere i Stockholm i december, inbjudan av BP F2011 Akademi till ett matchcamp på Bosön. Kan verkligen spela fin fotboll. Röda tröjor & shorts med vita detaljer. Truppen är 2010/2011 blandad. Kommer att gå för gruppsegern.
Sandvikens AIK - Här har vi stadens äldsta lag, grundad 1901. Laget är 2009/2010 blandat och ska bli skoj att se hur de ställer upp. Klubbfärger är blå/vit och de spelar i vota tröjor med svart/gråa detaljer. Vill utmana om gruppsegern.
Stureby FF U1 -  Våra grannar och under ledning av Andreas Goldman satsar de stenhårt på att både vinna & utveckla sina spelare. Andras vann med sina F17 Gothia Cup förra året så en rutinerad och dedikerad klubbledare. Truppen är nyligen sammansatt och består av tjejer som verkligen vill vinna. Kommer att satsa stenhårt för att vinna gruppen.

 

Grupp 4
Högsbo AIK II - Lite norr om Sandviken kommer detta lag ifrån. Klubbfärgerna är Grönt & vitt. Truppen är likt Hille på närmare 20 spelare och de kommer med 2 lag till årest upplaga.
Enskede IK I - Ett av våra 2 lag, en blandad grupp av spelare som kommer att gå för gruppsegern.
Valbo FF - Mitt mellan Gävle och Sanviken hittar vi Valbo FF, spelar i röda tröjor, truppen består av 15 spelare.
Kvarnsvedens IK - En större trupp, 22 spelare. Kommer från Borlänge och är ett bra lag med driv & ambition. Kommer likt Enskede & Alsicke att spela Islingby Invitational och kommer att gå för gruppsegern.Tog både Guld o Silver i Sala Futsal nyligen.
Alsicke IF I- Lite söder om Uppsala hittar vi Alsicke IF, deltar med 2 lag och har en stor trupp på ca 30 spelare. Kommer även att spela Islingby Invitational i februari så det är med andra ord duktiga spelare och klubben brukar få fram bra lag. Spelar i Gula tröjor. Kommer att gå för gruppsegern.

 

Grupp 5
Storviks IF - En bit väster om Sandviken hittar vi Storviks IF, cupens enda 2010-2012 trupp på ca 20 spelare. 
Stensätra IF - i Södra delen av Sandviken hittar vi Stensätra IF. 26 spelare i en 2009/2010 trupp, spelar i Gula träjor med svarta detaljer & shorts.
Enskede IK II - Ett av våra 2 lag, en blandad grupp av spelare som kommer att gå för gruppsegern.
Kvarnsvedens IK II - En större trupp, 22 spelare. Kommer från Borlänge och är ett bra lag med driv & ambition. Kommer likt Enskede & Alsicke att spela Islingby Invitational och kommer att gå för gruppsegern.Tog både Guld o Silver i Sala Futsal nyligen
Skå IK Gul - Ett lag med ett coolt namn då de heter Skå Ik & Bygdegård. Från Ekerö kommer de och vi har mött dem flera gånger i Futsalserien senast förra året. Gula tröjor med grön/vita inslag. Kommer även de med 2 lag och har en trupp på lite drygt 20 spelare.

 

/Coachteamet - från en plats nära Sandviken. 

LUX Cupen - Vilken helg.
2023-01-23 18:08
Helgens trupp i Kristinehamn.

Så var vi hemma efter en fin och välorganiserad Cup i Kristinehamn. Startfältet var stort och starkt och de 2 lag som på förhand var starkast möttes i finalen rättvisst.

 

Fär vår del så klev vi in i en tävling på riktigt med allt var nerver och osäkerhet innebar, spelet var ganska långt under vår nivå i första mötet mot QBIK från Karlstad men vår tyngd och rutin blev avgörande och en klar 3-0 seger blev slutresultat. Skön natts sömn och upp tidigt för lördagens första match med start 8:00 där Skeid från Oslo väntade. 

Åter är vi en bit från vårt spel och Skeid slet kopiöst efter att ha fått storstryk av Lidingö kvällen innan. Vi är dock tryggare i vårt spel och vinner även vår andra match med 2-1. Efter lunch väntade nu välbekanta Lidingö där vi sätter ett delvis nytt presspel och äntligen sitter spelet och laget. Trygg seger 2-0 och gruppseger i LUX, det kändes otroligt bra.

Övriga resultat för andra lag gick delvis som förväntat och delvis lite otippat, men så går det ibland.

Kvartsfinal mot ännu ett Sthlm-lag, denna gång Sollentuna Syd som besegrat BP A och kryssat mot HJK som öppnade starkt och innan det ens gått 1 minut låg vi under. Men till skillnad från öppningsmatchen var tryggheten total och vi spelar på som inget hade hänt och vänder och vinner rättvisst med 3-1. 

Semifinal mot FC Nordsjälland som vunnit sin grupp och visat upp ett fantastiskt fint spel och en bredd i sina variationer v speluppbyggnader. De tar ledningen och är det bättre laget där vi inte hittar varken tålamod eller positioner. Onödig men rättvis förlust 0-1 och bronsmatch mot Hammarby en stund senare förlorade vi med 1-2.

 

Så, vi hamnar på en otroligt stark 4e plats i denna Cup men otroligt bra lag & spelare.

Vi kom dit som ett lag och åkte därifrån betydligt starkare.

Vi tackar för inbjudan och för alla matcher.

Håll koll på namnen för i denna hall kommer många blivande landslagsspelare att ha visat upp sig denna helg från flera länder.

 

I finalen vinner HJK mot FC Nordsjälland med 4-3 efter straffar och 1-1 vid full tid.

 

Samtidigt på hyemmaplan mönstrar vi 2 separata futsallag under vårt nya futsalcoachteam Annika/Magnus som leder lagen till 2 fina segrar, först 4-3 i en jämn match mot Sköndal sedan en 6-1 seger mot Sörskogen. Vilken fantastisk helg av tjejerna.

 

/Coachteamet på en plats där vi tränar om en kvart!

Lux Cupen 2023 - Vilket startfält.
2023-01-09 17:50

 

Se lottningen inför Lux Cupen 2023.  Denna inbjudningscup som spelas i Kristinehamn har ett oerhört spännande startfält.

 

Grupp A

FC Nordsjälland - Danmark

Hammarby IF A

Kjelsås - Norge

FC Djursholm

 

Grupp B

Kolbotn IL -Norge

Djurgården IF A

Heming - Norge

Råsunda IS

 

Grupp C

Qbik

IFK Lidingö A

Skeid - Norge

Enskede IK

 

 

Grupp D

HJK Helsingfors - Finland 

BP A

Hasle-Lören -Norge

Sollentuna FK

 

Cupen spelas fredag 20 januari till söndag 22a januari.

Ta en titt på lottningen, där presenteras alla lagen.

 

/Coachteamet - snart på en plats i Kristinehamn.

GULD i ST-Cupen
2023-01-08 14:00
Vinnarna i 2023 års ST CUP

Efter 20 minuters final står vi som segrare efter 1-0 mot Hammarby Akademi.

Elma gav laget ledningen efter 2 minuters spel som sedan blev slutresultat.

Sett över hela cupen så har lag svart bara släppt in 1 mål på 7 matcher och vinner samtliga matcher.

Stort tack till Bajen som alltid är starka och alla andra lagen vi mött under cupen.

 

Stort Grattis tjejer !!!

Årets första Cup - Update
2023-01-05 19:31

ST Cupen, först ut i år är ST Cupen i Futsal. Vi har anmält 2 lag som idag spelade sina matcher i respektive grupp.

Först ut var Enskede IK lag Svart som vann alla sina 4 matcher efter både fint spel men samtidigt displinerat och väl genomfört. Seger mot Sköndal 4-1, Hammarby Akademi 4-0, Tyresö FF 7-0 och avslutningsvis Segeltorp 1-0. Med detta väntar kvartsfinal som gruppetta mot Hanviken SK.

Direkt när detta gruppspel var fördigspelat väntade grupp 2 där Enskede IK Lag Röd inte ville vara sämre utan vann även de sina 4 gruppspelsmatcher och besegrade Hanviken 3-0, Sörskogen 2-0, Tyresö 3-1 och Sköndal Blå 1-0. Nu väntar i kvartsfinal Sköndal IK Vit.

 

Kvartsfinalerna spelas i morgon 15:00 & 16:00  Strandhallen.

Snyggt tjejer !!!

 

*Update*

Båda våra lag vann sina kvartsfinaler med 3-0 mot Sköndal & 4-0 mot Hanviken.

i Semifinal föll lag Röd mot Hammarby med 0-2 och lag Svart vann sin match mot Sörskogen med 3-0.

 

Nu väntar Final mot Hammarby på söndag kl. 12:00.

 

Forza Enskede

 

/Coachteamet på en plats i Tyresö.

2023 -Vad händer nu
2022-12-29 11:48

Mitt mellan julskinkan & nyårsbubblet när tjejerna är lediga så kan vi dels reflektera över året som gått och vad som väntar under nästa år.

 

Under året som gått så har vi haft ett positivt inföde av spelare som söker sig till oss och vill fortsätta sin utveckling i vår miljö. Varför är det så och hur känns det? När vi pratar med spelare och föräldrar så handlar det om vår tränings & matchmiljö, att våga och att få utrymme att utvecklas. Att vi sedan är många i vår tränargrupp gör att alla spelarna får sin tid och sina  behov identifierade och att vi tillsammans når nästa nivå. 

Vi har dock tråkigt nog varit tvugna att tacka nej till väldigt många som kontaktat oss under året för att vi under 2022 inte haft möjlighet att erbjuda en plats.

 

Nästa år startar med ST-cupen där vi spelar med 2 lag, sedan kommer Göransson Cup i Sandviken och med dessa 2 Futsalcuper stänger vi årets Futsal i Februari.

Vidare så kommer vi att spela i Lux-Cupen i Kristinehamn, Islingby Invitational i Borlänge, Gothia Cup & Dana Cup och vår sommarcamp.

 

Årets Seriespel i Sanktan innebär första året med 9-spel, vi har sedan förberett oss väl med väldigt många 9-spelsmatcher så vi hoppas att vi kommer väl förberedda.

 

Under 2023 kommer vi att spela med 1 lag i div 1, 1 lag i div 2 och 1 lag i F2009 div 2 tillsammans med F09 Svart & Vit. Utöver detta kommer vi att ha utökad rotation mellan F11, F10 Blå & F09 Svart & Vit.

 

En annan stor förändring är att poäng & mål nu kommer att räknas både i serespel & cuper.

Om det tycker vi -ÄNTLIGEN !!!

 

/Coach teamet

Gothia Cup - Vilka är lagen i G12
2022-06-27 10:42

Vi tänkte lite enkelt gå igenom de 26 lagen från 8 nationer som deltar i årets upplaga av Gothia Cup G12.

 

Grupp 1

Kungsbacka IF Blå Ett par mil söder om Göteborg hittar vi Kungsbacka, laget består av ca 27 spelare. De deltar med 2 lag i Gothia och spelar i vit-blåa tröjor.

FC Djursholm Svart -  Från nordöstra delen av Stockholm hittar vi detta lag, en trupp på 40-talet tjejer som tränas och drivas framåt av Jacob, ett välbekant ansikte för oss i Stockholm. Deltog nyligen i Barcelona Girls Cup med 2 lag och vann finalen efter en starkt avslutnig på matchen. Ett välspelande och alltid hårt kämpade lag. Deltar med 3 lag i årets Gothia Cup. Spelar i röd tröjor och har turkosa som reservställ.

Karlberg BK 2 - 110 års jubilaren Karlberg är en välkänd klubb med fäste på Kungsholmen i Stockholm.  De har 2st F10 lag i klubben, röd och vit och har haft en stark säsong bakom sig och de deltar med 2 lag från Vit i årets Gothia Cup. 

Prep School Lions White -  Med bas från 4 grevskap väster och sydväst om London kommer denna elitsatsande regionslag som bedriver camps, personlig utveckling och sätter ihop lag som spelar mot andra akademier och regionslag. De deltar frekvent i Gothia och kommer i år med 2 lag. 

 

Grupp 2

Näsets SK 1 - Ett lokalt Göteborgslag med stor trupp, drygt 35 spelare. Ligger väldigt fint i sydvästra Göteborg längs vattnet. De spelar i lila/vita tröjor och deltar i årets Gothia med 3 lag.

Slottskogen/Godhem - Vi hamnar åter i Göteborg när vi tittar på detta lag som kort kallas SG97. Deras F10 trupp består av 17 spelare varav 12 kommer att spela under Gothia Cup. Vita tröjor och vita shorts, så är de klädda när det ska spelas match.

Karlbergs BK 1 - 110 års jubilaren Karlberg är en välkänd klubb med fäste på Kungsholmen i Stockholm.  De har 2st F10 lag i klubben, röd och vit och har haft en stark säsong bakom sig och de deltar med 2 lag från Vit i årets Gothia Cup. 

JSSL Singapore - JSSL är en elitförberedande satsning för att få fram elitspelare på både pojk & flicksidan. Deltar ofta i Gothia Cup och är Singapores främsta klubb för ändamålet. Driver camps och läger för individer som vill mer. Spelar i röda tröjor och har turkos/grå som reservställ.

 

Grupp 3

Näsets SK 2   Ett lokalt Göteborgslag med stor trupp, drygt 35 spelare. Ligger väldigt fint i sydvästra Göteborg längs vattnet. De spelar i lila/vita tröjor och deltar i årets Gothia med 3 lag.

Enskede IK Gul - Lag gul coachas under Gothia Cup av fd landslags och allsvenska spelaren Linda Lekander. 10 spelare som alla matchats hårt under våren 2022 och sett en bra utveckling.

Samtliga spelare deltar i Gothia för första gången men inte Linda, lång erfarenhet av vad som krävs i Göteborg för att dels lyckas, dels ha massa skoj som lag.

Örby IS Ett lag vi mött många gånger, Örby ligger i Södra Stockholm och har en stor trupp. Spelar i röd/blå tröjor och kommer till Göteborg med 13 spelare.

NSA  - National Soccer Academy, en elitförberedande akademisatsning med stort deltagande i internationella cuper. Oftast väldigt bra utbildade spelare som är tekniska och taktiska. Spelar i blå tröjor med vita detaljer.

 

Grupp 4

Enskede IK Grön - Lag grön kommer att ledas och coaches under Pelle Fransson. Laget är likt EIK gul bestående av 10 spelare och vi kommer att få se en hel del fin fotboll spelas av detta lag. Även denna trupp har spelat mycket under våren och många har haft en stark utveckling under 2022.

Prep School Lions Red  Med bas från 4 grevskap väster och sydväst om London kommer denna elitsatsande regionslag som bedriver camps, personlig utveckling och sätter ihop lag som spelar mot andra akademier och regionslag. De deltar frekvent i Gothia och kommer i år med 2 lag. 

FC Djursholm Gul - Från nordöstra delen av Stockholm hittar vi detta lag, en trupp på 40-talet tjejer som tränas och drivas framåt av Jacob, ett välbekant ansikte för oss i Stockholm. Deltog nyligen i Barcelona Girls Cup med 2 lag och vann finalen efter en starkt avslutnig på matchen. Ett välspelande och alltid hårt kämpade lag. Deltar med 3 lag i årets Gothia Cup. Spelar i röd tröjor och har turkosa som reservställ.

BK Häcken 2 - Arrangörsklubben från Hisingen, spelar i svartgult likt deras damlag som huserar på en 4e plats i Allsvenskan just nu. Laget består av 36 spelare och de kommer att delta med 2 lag och 11 spelare per lag i Gothia Cup. 

Tigres Santa Maria - Från Monterrey, Mexico kommer gulklädda El Tigres. En klubb med lag i högsta serien på både herr o dam och renodlad akademiverksamhet för barn och ungdomslagen. Små snabbfotade tekniska spelare har vi ofta sett i de mexikanska lagen.

 

 

Grupp 5

Näsets SK 3 -   Ett lokalt Göteborgslag med stor trupp, drygt 35 spelare. Ligger väldigt fint i sydvästra Göteborg längs vattnet. De spelar i lila/vita tröjor och deltar i årets Gothia med 3 lag.

FC Djursholm Röd - Från nordöstra delen av Stockholm hittar vi detta lag, en trupp på 40-talet tjejer som tränas och drivas framåt av Jacob, ett välbekant ansikte för oss i Stockholm. Deltog nyligen i Barcelona Girls Cup med 2 lag och vann finalen efter en starkt avslutnig på matchen. Ett välspelande och alltid hårt kämpade lag. Deltar med 3 lag i årets Gothia Cup. Spelar i röd tröjor och har turkosa som reservställ.

Gauldal FK Ett par mil söder om Trondheim hittar vi Gauldal Fotballklubb. Norsk flickfotboll brukar vara mer fysisk och taktisk och mindre teknisk, återstår att se hur denna upplaga av Trönner spelar. De har svarta tröjor med vita detaljer och är enda norska laget i G12.

BK Häcken 1 - Arrangörsklubben från Hisingen, spelar i svartgult likt deras damlag som huserar på en 4e plats i Allsvenskan just nu. Laget består av 36 spelare och de kommer att delta med 2 lag och 11 spelare per lag i Gothia Cup. 

 

 Grupp 6

 

Kungsbacka IF Vit -  Ett par mil söder om Göteborg hittar vi Kungsbacka, laget består av ca 27 spelare. De deltar med 2 lag i Gothia och spelar i vit-blåa tröjor.

EFK Täby -  Erikslund från Täby norr om Stockholm, spelar med 2 lag i sanktan. Kommer till Göteborg med en stor trupp på 15 spelare - Grön/svarta tröjor med vita detaljer spelar de i.

Enskede IK Orange - Enskedes 3e och sista lag att presenteras. Leds av Stefan som varit i Göteborg under Gothia ett flertal gången och varit en del av bla EIKs F06 och Djurgården F06s upplagor som båda bärgade bronsmedaljer under tidigare år. Truppen är samspelt och likt både de övriga haft en positiv utveckling under 2022.

KFV Segeberg - Denna tyska bjässe bär med sig ett arv av tidigare mycket framgångsrika lag, de har vunnit Gothia 7 gånger. Kreisfußballverband Segeberg är ett distriktslag baserat i Segeberg norr om Hamburg. Spelet är ofta tekniskt, taktiskt och disciplinerat. Kommer med 10 spelare och spelar i blåa tröjor med svarta detaljer.

FC Legion Från Ukraina, svåraste laget att dels förutse, dels hitta information om. Om det är laget vi tror så startade de sin verksamhet så sent som 2017 av en student från Ghana. Enligt Gothia kommer de från ett område när Lutsk i västra delarna av Ukraina. 

 

Av totalt 26 lag kommer 8 lag från Göteborg med omnejd, 10 från Stockholm och 8 utländska.

Stort lycka till önska vi alla deltagande lag.

 

/Cappucino Coachen

 
 
 
Sanktan so far.....
2022-06-27 10:25

Hur summerar vi första delan av sanktan 2012, en hel del reflektioner tar vi med oss in i sista träningsveckan nu v26 innan vi vilar oss i form för tjejerna första Gothia Cup.

 

Vi har spelat med 4 lag i 3 serier, 2 lag i medel serier där  vi kort summerat är för starka.

14 spelade matcher, 1 förlust, 2 oavgjorda och 11 segrar.

 

I svår serie  blir det samma summering, med vår bredd på spelare som kommit långt i sin utveckling blir det svårt att matcha rätt.  7 segrar av 7 möjliga och 77-15 i målskillnad.

 

I den översta serien har vi även där spelat 7 matcher, 6 segrar och 1 förlust och 41- 21 i målskillnad. 

 

Sedan har vi spelat 6 träningsmatcher mot pojkar där det blivit mycket jämnare, 3 segrar, 2 förluster och 1 match slutade oavgjort. 20-24 i målskillnad visar en bättre jämnhet.

 

Vi har dessutom haft ett samarbete med Enskede F09 Svart och kontinuerligt roterat upp spelare till deras 2 lag i div 3 och div 2 i 9-spel.  På temat rotation har vi dessutom haft spelare från de båda Enskedelagen F11 Röd & F11 Svart som dels tränat med oss dels spelat matcher med oss vilket är oehört possitivt och utvecklande.

 

Vi summerar våren med att vi har svårighet är att hitta en jämn fördelning av motstånd och vi kommer att inför nästa årsseriespel ändra på hur vi ska anmäla oss för att få en bättre utveckling för vår trupps samtliga 30 spelare.

Next Up Gothia med en dela bekanta lag och en del nya.

 

/Coachteamet F10

Sanktan rullar igång
2022-04-27 12:46

En update - Ganska länge sedan vi skrev något här för vi syns mest på fotbollsplanen och på Instgram.

Well, var börjar vi ? Efter en väldugt lång, utvecklande försäsong men många timmar både fysiskt och mentalt och många matcher på både 7-spel & 9-spel är vi nu framme i andra omgången av sanktans 7-spel.  Första omgången präglades tydligt av våra fokuspunkter och var vi vill ligga spelmässigt och det är vi som tränare nöjda med. Spelet var stundtal oerhört bra och för besökare fint och av våra 4 lag bärgade vi premiärsegrar i samtliga matcher.

 

Vi har även ett samarbete med enskede F09 Svart där vi är inne i 3e omgången och efter relativt kort tid tillsammans börjar tjejerna hitta varandra och även där ser spelet bättre ut och segrarna bärgas i både div 2 & div 3.

 

Vi har även börjat spela träningsmatcher mot pojkar för att öka vår intensitet, kamp och spelförståelse då de ofta spelar väldigt annrolunda och mer rakt än vad vi är vana med.

Först ut var Jarlabergs P10 i söndags i en mycket snabb, hård och bra match med mycket vilja där vi fortsätter att försäka spela vårt spel. En härligt seger till slut efter att vi sattes på prov ordentligt.

 

Nu till helgen väntar Sickla på fredag, på lördag har vi Sköndal, Mälarhöjden och Västerhaninge innan Mälarhöjdens P10 väntar på Söndag.

 

Hatten av till Enskede som nu initierat extraträningar för de spelare som vill utvecklas ännu mer. Fullt ös på dessa träningar !

 

Framtiden är vår - Forza Enskede F10

 

/Coachteamet

 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor