Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914
Herrlaget

Tackar, nu är vi över 800 personer som stödjer klubben.

Har du åldern inne?
Lämnar du in en lottorad eller stryktips på Svenska Spel?

Även du kan kanske hjälpa?
2020-05-12 15:47
Sedan många år tillbaka har klubben något vi kallar 1914 klubben. Som medlem kommer namn/företaget att synas på en monitor i kafeterian.  Kostnad är som året då klubben bildades, alltså 1. 914 kr. 1000 kr av summan går till laget man vill ge lite extra. Ingår även fri entré på herrmatcherna med gratis kaffe i halvlek.
Första att stödja herrlaget är. 
Lars Åke Hovén. 
Herrlaget tackar för det. 
Ordf. Herrsektionen
Ove Lansén 
Uppdaterade riktlinjer från förbund och myndigheter!
2020-04-16 22:53
Med anledning av eftermiddagens besked från Folkhälsomyndigheten gällande matchspel för seniorverksamhet samt Svenska Fotbollförbundets riktlinjer baserade på detta har Enskede IK Fotboll beslutat sig för att ställa in allt matchspel för både dam- och herrverksamheten tills vidare.

Detta gäller med omedelbar verkan och berör således helgens matcher då herrlaget planerade att spela mot Vasalunds IF på söndagen. 
#motdivision1 #2020ärvårt #tålamod #vitrorpådet
Nytt från den 29 mars
2020-04-12 11:45
Nya restriktioner angående folksamlingar. Som du säkert fått information om är att fr. o. m. ovan angivna datum, gäller det max 50 personer i folksamlingar. Därmed så vädjar vi till släkt och vänner till spelarna att hålla er borta i mesta möjliga mån från matcherna. Blir vi som till.ex. som träningsmatchen mot Tyresö FF klart över 50 personer på plats är det viktigt att hålla avstånd till varandra.
Senaste från Svenskan om division 2
2020-04-08 13:01
Start borta den 14 juni mot Enköpings SK. Serien spelas som enkelserie. 
Intervju med nyförvärvet Markos Issa
2020-04-07 15:00
Forwarden Markos Issa är klar för Enskede IK över säsongen 2020. Anfallaren  har under sina ungdomsår fostrats och tillhört västerortsklubben IF Brommapojkarna. Issa har redan hunnit göra sina första träningsmatcher för Enskede IK. I Youtubevideon kan du se en kort intervju med Markos. 
Enskede IK:s mål vs Hanvikens SK
2020-04-07 11:00
Träningsmatchen mot division tre laget Hanviken slutade med hemmaseger och 5-2 totalt. I Youtube videon kan du se samtliga mål gjorda av hemmalaget i 5-2 segern.
MÅNGA MÅL !
2020-04-04 19:06
Vi lyckades under lördagen få till en match mot Div3 laget Hanvikens SK som stod upp bra och gav oss fullt upp där vi trots allt segrar med klara 5-2. Vi bjuder efter endast två minuter på matchens första mål innan Viktor Lager efter hörna nickar in kvittering efter sju. I 14:e kommer 2-1 genom "Fabbe" Sanneh varefter vi trycker på och har en mängd chanser där Bilal Alimoh har ett friläge Simon Nilden två skott på mål innan Bilal skjuter i stolpen. Det stannar vid tre mål i första där också Hanviken hade ett par bra möjligheter inte minst genom planens kanske främsta aktör Nicolas Cordero. Andra halvlek inleder vi med mål direkt där Filip Nieminen är sist på bollen efter kombination med Bilal och inbytte Markos Issa. Nicolas reducerar till 2-3 med ett vackert skott från distans innan vi efter en mängd chanser ökar till 4-2 genom Simon. Sista kvarten trycker vi på ordentligt en ribbträff av "Fabbe" och till slut 5-2 av Modou. Hanviken blir säkert ett topplag i trean under ledning av Sören Åkerby och det ser ganska bra ut för oss där vi i dag dock missade allt för många klara målchanser för att vara helt nöjd. /Bubben
Korta frågor till nyförvärvet Messaoudi
2020-03-31 15:30
Younas Abdel Moulay Messaoudi värvades inför säsongen 2020 in till Enskede IK. Mittfältaren som anslöt till klubben ifrån IFK Lidingö har redan hunnit göra ett flertal träningsmatcher i den svarta tröjan. Vi mötte därför upp mittfältaren för några korta frågor. 

Varför valde du att spela för Enskede Ik?

Klubbens ambitioner och idé stämmer överens med mina egna. Jag känner att jag kan utvecklas i och bidra till EIK, därav var valet en självklarhet.

Vad har du fått för intryck av laget än så länge?


Mycket härligt gäng, jag trivs redan i gruppen och ser fram emot säsongen.

Vad är dina och lagets ambitioner med säsongen 2020?

Vi ska vara med och konkurrera om topplatserna i serien.

Något speciellt du vill hälsa till alla våra fans?

Håll utkik efter regnbågen!
Intervju med nyförvärvet Simon Nildén
2020-03-29 17:17
Forwarden Simon Nildén lånas in ifrån IF Brommapojkarna över säsongen 2020. Hör hans tankar i videon.