Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
P09 Lila
Bakre ledet: Fredrik Helander, Dag Helander, David Svensson, Swartling, Charlie Andersson, Ward Asaad, Johan Andersson.

Välkommen till P09 Lila. Vi är ett lag som består av spelare från alla delar av Enskede med omnejd. Laget startade upp hösten 2017.

2018-03-28 22:11
Hej,
Nu är årets Sanktan matcher importerade i lagets kalender. Går ni in i Sportadmin via web eller appen så ska nu samtliga matcher vara upplagda. 

Som lag har vi tagit på oss att spela alla matcher vilket förhoppningsvis inte blir ett problem. Har vi ett stort intresse där alla spelare vill spela alla matcher så är Enskede IKs rekommendation att vi spelar med 9 st spelare per match. Då står en målvakt och så har man 2 st kedjor med 4 spelare i varje kedja. Totalt 5 spelare på plan. 

Vi tränare/admin - Erika, Per, Anki (administrator) och Gustav har bokat ett eget möte den 10/4 där vi kommer arbeta igenom planen för utomhusträning, matcher, m.m. Finns det några fler föräldrar som vill vara aktiva i laget och hjälpa till? Vi kommer garanterat behöva att "alla" föräldrar hjälps åt på ett eller annat sätt.

Har ni några specifika frågor ni vill att vi diskuterar den 10/4 så ta kontakt med oss innan, på kommande träning eller via mail/telefon.

Passar på att önska er alla en Glad Påsk.
Hälsningar
Gustav

PS. Vi kör träning som vanligt på lördag. Tacksam om alla svarar på kallelsen som gått ut via mail så vi vet hur många som är hemma och kan komma DS.
 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor