Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Enskede IK P11 VIT 2024

Välkommen till EIK P11 Vit

Vi är en trupp på 25 spelare och 5 tränare. 

 

Under 2024 så spelar laget Sanktan i Div 3 & 4

 

Vi kommer även att delta i Future Stars Spring Cup, Aroscupen och Stockholm Football Cup 2024.

 

Om ni har frågor eller vill veta mer om laget eller är intresserade av att spela en träningsmatch, hör gärna av er till någon av våra tränare eller lagledare! 

 

Äntligen vår!
2024-04-13 16:28

Då var våren till slut här och efter en försäsong fylld av träningsmatcher och helg-cupper har S:t Eriks cupen äntligen dragit igång. Förutom att många spelare skjutit i höjden har även truppen vuxit med ett antal nya spelare för att vi ska kunna fortsätta spela med två lag även nu när vi kör 9-manna. Varmt välkomna, så roligt att ni vill vara med och spela i Enskede Vit!!

 

Vi har hunnit spela BKBK vårcup, Future stars och även första premiärmatcherna i S:t Eriks cupen med flera fina resultat och bra spel!

 

Truppen har verkligen tagit stormsteg sedan förra året. Vi har jobbat mycket med speluppbyggnad under vintern och hittat ett spel där killarna passar och transporterar bollen genom laget. Så kul att se när kombinationerna nu börjar sitta där även på match!

 

Vi behöver fortsätta jobba med spelbredd, speluppbyggnad och rörelse utan boll för att snabbare och enklare komma till avslut.

 

Ska bli så spännande att följa killarnas utveckling under våren!

Tack för en grym säsong!!
2023-10-01 16:12

Fler bilder (+27) >>

I helgen spelade vi årets sista matcher i S:t Erikscupen och det var även sista matcherna med 7-manna. Nästa år går vi över till 9-manna och större plan.   

 

En fantastisk resa som ni gjort detta år, ni har utvecklats enormt och ni har börjat spela som ett lag, ni har fått en ny blick för spelet och passningsspelet blir hela tiden bättre och bättre. Vi kommer försöka boka upp lite träningsmatcher med 9-manna, ska bli så spännande att fortsätta se er utvecklas på plan och som personer!

 

Bra jobbat och stort grattis till en väl genomförd säsong!

 

Här kommer lite bilder från söndagens match.

Jämna matcher mot resliga motståndare
2023-09-23 16:42

Lördagens bortamatch mot Ingarö präglades av ett fantastiskt försvarsspel där spelarna täckte upp för varandra i kombination med ett lugnt passningsspel. I andra perioden hade Ingarö knappt ett skott på mål medan Enskede radade upp chanser. Stolpar, ribbor och räddningar på mållinjen höll Ingarö kvar i matchen.

 

Även hemmamatchen mot Nackdala slutade oavgjort.  Gediget försvarsspel i kombination med lugnt och varierat passningsspel.

 

Vi ska ta med den glada peppande stämningen, lugnet på plan och sättet vi täcker upp för varandra. Det är kul att se er spela på planen!!!

 

Det vi ska tänka på är rörelse utan boll för att inte hamna i passningsskugga och våga ta avslut, vi behöver inte spela bollen hela vägen in i mål.

 

Tack för fina insatser!

Jämn match på IP
2023-09-16 23:01
Ladda album (+23 bilder) >>

En jämn och fin match på IP med chanser åt båda håll.

 

Kul att passningsspelet börjar kännas allt stabilare och att vi flera gånger passade oss fram hela vägen till avslut.

 

Vi behöver fortsätta träna på att röra oss utan boll för att bli spelbara, hitta våra positioner på planen och hjälpa varandra i både anfall och försvar.

 

Hade vi haft lite mer flyt i avsluten han vi gått hem med en seger men Tyresös målvakt storspelade och matchen slutade oavgjort.

Strålande sol och två fantastiska matcher
2023-09-10 10:13

Fler bilder (+28) >>

Strålande sol och två fantastiskt roliga fotbollsmatcher med bra spel och stabila laginsatser!

 

Så kul att se hur killarna börjat röra sig även utan boll och springer på ytor för att bli passninsbara och hjälpa varandra! Även om man inte alltid får bollen så öppnar det upp ytor för lagkamraterna, fortsätt så!

 

När motståndarna försökte höja tempot och öka pressen behöll vi lugnet och kunde rulla bollen genom laget.

 

Väldigt roligt att höra motståndarnas tränare hylla vårt spel, han var så imponerad över hur vi agerade som lag!

 

Vi kommer fortsätta träna på spelbarhet, spelavstånd, spelbredd och speldjup. Det ger verkligen resultat!

Två matcher, två segrar
2023-05-29 07:37
Ladda album (+18 bilder) >>

Två matcher i helgen och två segrar. Kul att se hur killarna vårdar bollen, passar den inom laget och håller fast vid vårt spel även när tempot stiger. De har verkligen gjort framsteg i år! Vi kommer fortsätta träna på spelbarhet, spelavstånd, spelbredd och speldjup.

Härligt fotbollsväder på Enskede IP
2023-05-13 16:09

Så kul att se killarna hålla fast vid vårt spel och passa runt bollen inom laget trots det höga tempot. En oturlig uddamålsförlust men vi ska ta med det fina spelet, rörelsen på plan och den goda och peppande stämningen till näst match!

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor