Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Pojkar 08 Vit
Välkomna till Enskede IK, P16 Röd/Vit
Truppen 2024

Glädje, trygghet och laganda
Lag P16 Röd/Vit har som mål att hjälpa spelarna med fotbollsutveckling och ge förutsättningar för att kunna klara större utmaningar, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att verksamheten präglas av glädje, trygghet och laganda, och lägger stor vikt vid de grundläggande värderingarna i laget.

Erfarna tränare

Vi har erfarna tränare och engagerad lagledning. Vi ställer krav på föräldrarna att stötta laget på olika sätt. Vi har regelbundna träningar med hög närvaro.

Vi fokuserar stenhårt på träningar och matcher. Och har kul tillsammans bredvid planen.


Söker spelare för spel i S:t Erikscupen Division 2
Laget kommer att delta i S:t Erikscupen 2024 i Division 2. För närvarande har vi plats för två till tre nya spelare (Målvakter är särskilt välkomna!). Tveka inte att kontakta oss för provträning! Du som vill provträna förväntas hålla hög kvalitet på träning och spel och vara redo att möta större utmaningar.

De som rekryteras kommer att erbjudas betydande utvecklingsmöjligheter både som fotbollsspelare och som individer. Vi söker även assisterande tränare.

 

Kontakt: rodvit@icloud.com

 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor