Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Extraträning

Enskede IK erbjuder möjligheten för spelare som vill träna fler gånger i veckan i föreningens regi. Extraträningarna ska inte ersätta lagets egna träningar utan riktar sig till dom spelare som vill träna en extra gång i veckan utöver lagets egna träningar.   Träningarna hålls av spelare från våra senior- och ungdomslag tillsammans med erfarna och utbildade tränare från föreningen.

 

Träningsfokus

Träningarna kommer att fokusera på individuell teknik och spelförståelse för att hjälpa spelarna i deras utveckling som fotbollsspelare utifrån Enskede IK:s spelarutbildningsplan.

 

Målvaktsträning

För målvakter finns möjlighet att välja målvaktsträning istället för teknikträning, detta görs i anmälan och gäller samtliga extraträningar under terminen.

 

Gruppindelning

De spelare som anmäler sig delas in i mindre grupper utifrån spelarnas lagtillhörighet. Killar och tjejer tränar för sig.

 

Information och anmälan

 

 

 

Anmälan öppen för extraträningar HT23
2023-08-24 10:58

Nu är anmälan öppen för höstens extraträningar. Extraträningar kostar endast 150 kr och vänder sig till spelare som vill träna flera gånger i veckan i föreningens regi. De spelare som anmäler sig delas in i mindre grupper utifrån spelarnas lagtillhörighet och killar och tjejer tränar för sig.

 

Läs mer och anmäl dig här >>

Anmälan öppen för Extraträningar VT23
2023-03-28 13:41

Nu öppnar vi äntligen upp anmälan för vårens extraträningar! Träningarna riktar sig till våra spelare på 7 mot 7 som vill träna lite extra utöver sina lags träningar. 

 

Mer information och anmälan>>

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor