Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Flickor 09 Vit/Blå
Hej!
EIKF09 jobbar efter Enskede IKs ledord "så många som möjligt, så länge som möjligt". Vi tänker långsiktigt och vill ge våra spelare den bästa fotbollsutbildningen en spelare i Stockholm född 2009 kan få. 
 
Vi tror på långsiktig individuell utveckling såväl mentalt som fysiskt. För oss är den individuella tekniken och förmågan förutsättningen för att klara av att utföra ett lagspel. Vi vill att varje spelare ska ha en så stor verktygslåda som möjligt som de också vågar använda när de kommer till matchen. Vi vet att en spelare måste våga misslyckas för att lyckas!
 
Truppen består av 37 spelare. Vi tränar tre gånger i veckan (2023). I Sanktan spelar vi tre serier, Division 3, Division 2 och Division 1. 
 
Vi har en bred, kunnig och motiverad tränar- och ledarstab. 
 
Är du nyfiken på vår verksamhet är du varmt välkommen att höra av dig till oss eller komma förbi och säga hej på match eller träning!
 
Välkommen!
Följ oss på Instagram
2023-08-27 12:15

Vi använder Instagram för löpande uppdateringar. Följ oss där @enskedeikf09.

Sanktan är igång igen!
2021-05-10 09:39

Helgens matcher i Sanktan blev en succé! Vi är så glada att få vara igång igen och möta duktiga lag. Vi märker att tiden utan matcher har vi förvaltat väl när vi kliver ut på planen med ett organiserat spel och en tydlig spelidé i båda matcherna.

 

Första matchen spelades mot Gustavsbergs IF. Vi ligger rätt i våra positioner och framförallt i andra och tredje perioden får vi igång ett bra rull på bollen. Andra matchen mot Hammarby IF börjar även den lite trögt men vi ligger rätt i försvaret och kommer in bra även i den matchen. I båda matcherna lyckas vi öppna upp precis de ytorna vi vill ha och det är en fröjd att se tjejernas individuella teknik på planen!

 

Extra kul med Karin och Greta som var våra målvakter i helgen och gjorde det strålande lysande!

 

För mer frekvent uppdatering se vår instagram @enskedeikf09vit

Vi fortsätter hos Goeras!
2020-08-03 12:10
I höst kör vi vidare med teknikträningen för Madelen Göras. Vi kommer dela upp oss i två grupper och träna onsdagar 16.30–17.30 samt 17.30-18.30 från och med v.34. Vi är superglada att ha fått tiderna och hoppas alla tjejer är peppade på att köra igång med världens bästa teknikträning igen :)


 

Superfemman cup!
2019-11-04 10:42
Vilken succé vår cup blev! Härligt spel, riktigt bra domare i form av Simone och Elvira från F05 och södra Stockholms bästa fika. Tack till BKBK, Hammarby IF och våra kompisar i EIKF09 Grå för schysst, roligt och hårt spel. Nästa Superfemman cup arrangerar vi i vitblå sista helgen i februari.

/Elias
Vilken höst!!
2019-10-29 14:15
Laget före jaget var temat under Linköping cup.
Hej!
Tänkte bara uppdatera alla och berätta att vintersäsongen nu är här. Vi kommer nu träna och spela fotboll/futsal inomhus. Det kommer bli cuper och matcher så det räcker och blir över för alla. Det kommer bli veckoträning i Björkhagen (kallelse kommer) och extra teknikträning från och med v45 med Goeras football education för de som anmält sig. Vi kommer träna i storhall, även om dessa tider är ganska svåra att få tag på så blir det nog några tider under vintern iallafall. 

På söndag 3/11 arrangerar vi vår egen cup Superfemman cup i Skanstullshallen där alla pengar går till lagkassan så hjälp uppskattas självklart. Vi kommer spela matcher mot BKBK, HIF och EIKF09 Grå. Stort tack där till Maja Olsson som styr och ställer med fiket :)

Sen tänkte jag sammanfatta sommaren och hösten. Vilken utveckling vi haft på alla våra tjejer! Jäklar alltså, i seriespel bara i höst har vi gjort sisådär runt 150 mål och släppt in bara runt 60 och detta ofta mot riktigt bra motstånd. Tycker trots detta att vi borde bli bättre på att göra mål då vi kommer till massor av målchanser i matcherna. Nåt att träna på :)

Det finns många höjdpunkter från hösten men jag tänker spontant på de två nickmål vi gjort på match (ett tag där höll man på att tro att man skulle bli ruinerad på grund av alla glassutgifter) och sättet Arne hjälpt till att skapa glädje och lust kring att spela målvakt. 

En annan höjdpunkt var förstås Linköping Cup där vi upptäckte att vi nog är att betrakta som ett konstgräslag just nu. Vi hade himla svårt med matcherna på det där riktiga äkta gräset dag 1 men när vi fick spela på "rätt" underlag dag 2 då var det liksom ingen tvekan. Vi visade med största tydlighet att vi från EIKF09 vitblå, vi är jäkla bra på fotboll! 

Sista höjdpunkten måste ju annars självklart bli att Alice, Tuva och Ida bestämt sig för att börja spela med oss. Ni är så välkomna! Vi kommer ha massor av kul ihop i vinter till att börja med. 

/Ledarna (Elias)
En härlig vinter är officiellt över!
2019-03-17 20:10
5 cuper, ett gäng träningsmatcher och storhallsträningar senare är futsalsäsongen nu officiellt över. Vi avslutade med fyra varierande matcher i Tigercupen, Upplands-Väsby. För motståndet stod idag först ett tappert kämpande Rotebro, en match där vi kanske borde spelat ut mer av vårt fina passningsspel som ju var dagens mål. Vi blev istället lite för raka, vilket iof ledde till många mål och det är ju kul! Match 2 mot ett av tränarna ivrigt påhejat och högt pressande BP manövrerade vi ut genom att testa deras egen taktik på dem själva. Tidig ledning för BP på kontring efter stress och press men sen tog Enskede över och vände matchen. Lidingö i match tre presenterade en riktig målvaktsfantomen och vi vittjade bara nätet en gång trots stort spelövertag. I sista matchen väntade Älvsjö som bjöd på bra motstånd men idag var det vår dag och efter fyra raka packade vi bilarna och drog hem. 
Så här har större delen av vintern sett ut för oss i Vitblå och det är välförtjänt då vi tränat hårt på vad vi tycker är rätt saker. Vi har också spelat ST-cupen, NFF-cupen, Tigercupen x2 och en bra cup i Kungsängen jag glömt namnet på :) 
Nu börjar vi förbereda oss för två lag i sanktan i April! 
/ledarna genom Elias
Sanktan igång igen!
2018-04-21 17:03
ÄNTLIGEN!
Idag drog vi igång Sanktan för året. En match mot Tyresö och en mot BKBK. Härligt att se tjejernas energi och kämpaglöd kombinerat med riktigt skönspel.

I kalendern kan ni se samtliga matcher för säsongen.

Nu kör vi!
Sen rapport från Höst 5an
2016-12-09 11:51
Hej alla! Vi har visst glömt att rapportera från Höst 5an! Våra tjejer fick tufft motstånd i alla matcherna och det syntes verkligen att vi inte spelat så mycket matcher som vissa av våra motståndare men kämpaglöd räckte långt och vi lärde oss massor! Stor eloge också till våra exemplariska, peppande föräldrar för alla hejarop och positiva attityder!

Tack från Tränare och Ledare i F-09 vit/blå
Tack alla spelare och föräldrar!
2016-05-10 21:13
Glada medaljörer i Tullinge TTP cup!
Tack för insatsen i helgen, vad lyckat det blev! Vi ledare var så himla lyckliga efteråt, dels för resultatet såklart men också för att tjejerna redan kunde visa upp en fantastisk inställning, laganda, koncentration och jättefint spel mot riktigt bra motstånd. Ni föräldrar skötte er också exemplariskt med positiv anda och glada tillrop, precis som det ska vara! 
En jättefin insats av samtliga närvarande helt enkelt.

Nu jobbar vi med att försöka få ihop en träningsmatch innan sommaren framförallt för de spelare som inte var med på cupen, men såklart även för de andra som är sugna. Kanske kan vi genomföra detta med kort varsel, vi får se :)

Med vänlig hälsning, Tränare och ledare.


 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor