Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914
Flickor 09 Vit/Blå

Vilken höst!!
2019-10-29 14:15
Laget före jaget var temat under Linköping cup.
Hej!
Tänkte bara uppdatera alla och berätta att vintersäsongen nu är här. Vi kommer nu träna och spela fotboll/futsal inomhus. Det kommer bli cuper och matcher så det räcker och blir över för alla. Det kommer bli veckoträning i Björkhagen (kallelse kommer) och extra teknikträning från och med v45 med Goeras football education för de som anmält sig. Vi kommer träna i storhall, även om dessa tider är ganska svåra att få tag på så blir det nog några tider under vintern iallafall. 

På söndag 3/11 arrangerar vi vår egen cup Superfemman cup i Skanstullshallen där alla pengar går till lagkassan så hjälp uppskattas självklart. Vi kommer spela matcher mot BKBK, HIF och EIKF09 Grå. Stort tack där till Maja Olsson som styr och ställer med fiket :)

Sen tänkte jag sammanfatta sommaren och hösten. Vilken utveckling vi haft på alla våra tjejer! Jäklar alltså, i seriespel bara i höst har vi gjort sisådär runt 150 mål och släppt in bara runt 60 och detta ofta mot riktigt bra motstånd. Tycker trots detta att vi borde bli bättre på att göra mål då vi kommer till massor av målchanser i matcherna. Nåt att träna på :)

Det finns många höjdpunkter från hösten men jag tänker spontant på de två nickmål vi gjort på match (ett tag där höll man på att tro att man skulle bli ruinerad på grund av alla glassutgifter) och sättet Arne hjälpt till att skapa glädje och lust kring att spela målvakt. 

En annan höjdpunkt var förstås Linköping Cup där vi upptäckte att vi nog är att betrakta som ett konstgräslag just nu. Vi hade himla svårt med matcherna på det där riktiga äkta gräset dag 1 men när vi fick spela på "rätt" underlag dag 2 då var det liksom ingen tvekan. Vi visade med största tydlighet att vi från EIKF09 vitblå, vi är jäkla bra på fotboll! 

Sista höjdpunkten måste ju annars självklart bli att Alice, Tuva och Ida bestämt sig för att börja spela med oss. Ni är så välkomna! Vi kommer ha massor av kul ihop i vinter till att börja med. 

/Ledarna (Elias)

Nyhetsarkiv
Superfemman cup!2019-11-04 10:42
Vilken höst!!2019-10-29 14:15
Sanktan igång igen!2018-04-21 17:03