Välkommen!
Vi som är Enskede IK F09 blå/vit, 25 tjejer födda 2009 och 6 ledare, tränar på Enskede IP varje onsdag mellan 17–18. Om du är sugen på att börja spela med oss är du välkommen att komma förbi och säga hej på våra träningar, vi håller till i hörnet närmast konsum :)

/Ledarna
Sen rapport från Höst 5an
2016-12-09 11:51
Hej alla! Vi har visst glömt att rapportera från Höst 5an! Våra tjejer fick tufft motstånd i alla matcherna och det syntes verkligen att vi inte spelat så mycket matcher som vissa av våra motståndare men kämpaglöd räckte långt och vi lärde oss massor! Stor eloge också till våra exemplariska, peppande föräldrar för alla hejarop och positiva attityder!

Tack från Tränare och Ledare i F-09 vit/blå
Tack alla spelare och föräldrar!
2016-05-10 21:13
Glada medaljörer i Tullinge TTP cup!
Tack för insatsen i helgen, vad lyckat det blev! Vi ledare var så himla lyckliga efteråt, dels för resultatet såklart men också för att tjejerna redan kunde visa upp en fantastisk inställning, laganda, koncentration och jättefint spel mot riktigt bra motstånd. Ni föräldrar skötte er också exemplariskt med positiv anda och glada tillrop, precis som det ska vara! 
En jättefin insats av samtliga närvarande helt enkelt.

Nu jobbar vi med att försöka få ihop en träningsmatch innan sommaren framförallt för de spelare som inte var med på cupen, men såklart även för de andra som är sugna. Kanske kan vi genomföra detta med kort varsel, vi får se :)

Med vänlig hälsning, Tränare och ledare.