Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
P16 Akademi
 
Joel Råd fortsätter med P16 Akademi tillsammans med "Migge"
2023-11-30 15:09

Joel Råd, en välkänd profil i Enskede IK kommer nästa år att fortsätta leda sitt lag, som blir P16 Akademi, tillsammans med Miguel "Migge" Montecinos. Joel har en gedigen erfarenhet från såväl BP Akademi, Älvsjö AIK och ett fyraårigt assisterande tränarskap för Enskedes herrlag. Hans vision för akademins framtid är att skapa en professionell miljö som inte bara utvecklar spelare för Enskedes seniorlag utan också förbereder dem för högre steg i karriären.

Migge blir ny tränare i P16 Akademi tillsammans med Joel Råd
2023-11-30 14:26
Miguel "Migge" Montecinos med över 10 år i Enskede IK

Miguel "Migge" Montecinos, med en bakgrund som både fotbollsutvecklare och tränarcoach Enskede kommer nu bli huvudtränare för P16 Akademi tillsammans med Joel Råd. Migge som kom till klubben för elva år sedan ser fram emot att vara en del av Enskedes nya akademisatsning. Med fokus på att utveckla talanger både individuellt och kollektivt, är hans mål att leda spelarna mot framtida platser i seniorlaget.

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor