Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enskede IK
Est 1914
Pojkar 06 Vit

Välkomna till Enskede IK P06 Vit
Truppen 2018
Vi är Enskede IK P06 Vit

Laget består av 21 killar som började träna våren 2012. Vi tränar både sommar och vinter, samt deltar i många olika cuper. Tränarna är utbildade och engagerade föräldrar med mål att erbjuda samtliga spelare en kul och utvecklande fotbollsverksamhet där spelarna får grundläggande kunskaper om fotbollens olika delar. Målsättningen är det ska vara kul med fotboll, vilket blir drivkraften till att vilja träna. 


Under vintern tränar vi och spelar futsal två gånger i veckan och under seriespel bedriver vi ordinarie fotbollsträning tre gånger i veckan med sammanhängande träningsuppehåll i juli.     


Under 2019 har vi två lag i Sanktan, ett i div 2 samt ett i div 3. Vår ambition är även att delta i någon turnering utanför Stockholm.

Säsongsstart! Träningarna startar 25 januari
2021-01-23 12:44
Uppladdning med Enskede IK P06 Vit
Välkomna tillbaka efter ett längre uppehåll!
Från och med måndag den 25 januari kommer Enskede IK P06 Vit att starta med träningar utomhus. Vi har inga tider inomhus och undviker inomhusträning tillsvidare. 

Träningar
Kallelser till veckans träningar skickas ut under helgen innan träningsveckan. Kallelserna ska besvaras så snart som möjligt. Kallelserna kommer att låsas klockan 22.00 kvällen innan träningen och går inte att besvara efter det. I den händelse att en spelare tackat ja till träning men avser ändra till nej ska spelaren ringa tränarna för att förklara orsaken till förhinder. Anledningen till det är att tränarna vill kunna planera träningarna utifrån det antal spelare som kommer att närvara under den kommande träningen.
Under den första träningsveckan (vecka 4) kommer dock kallelserna till träning att vara öppna fram till träningsstart. 

Vi kommer att träna fotboll enligt följande (start- och sluttid) och samling sker alltid 15 minuter innan träningsstart:

Måndagar 18:00 - 19:15 EIP2
Onsdagar 16:45 - 18:00 EIP3
Torsdagar 16:45 - 18:00 EIP3 / EIP2 roterande

Plan 3 är snöröjd och underhållen vilket innebär att den alltid ska vara spelbar. Plan 2 underhålls inte och träning på plan 2 kan komma att ställas in eller ändras i händelse av snö eller is på planen.

Konditions- och löpträning sker enligt följande (start- och sluttid) och samling sker alltid 5 minuter innan träningsstart:

Tisdagar 19:00 - 20:15 Enskede IP:s parkering

Inför vårsäsongen 2021
Vi har fortfarande vintersäsong och den sträcker sig fram till den sista februari. Inför kommande säsong finns flera punkter att hantera. Några av dem behöver föräldrar och spelare hantera och andra hanterar tränare och spelare.

  • Spelarlicensieringen har skickats från Enskede IK:s kansli till samtliga spelare. Den ska fyllas i digitalt av spelare och föräldrar.
  • Avgiften för att spela i Enskede IK ska betalas innan 28 februari.
  • Föräldramöte med ledare planeras ske i februari. Mötet sker utomhus eller digitalt.
  • Spelarsamtal mellan ledare och spelare  

Övrigt
Inför säsongen 2021 har Enskede IK P06 anmält lag för spel i serierna kvalserien, division 2 och division 3. Ytterligare information om upplägg kommer senare.

Under 2021 kommer vi sträva efter att höja disciplinen i laget. Vi förväntar oss att spelaren tar eget ansvar för kallelser, kommer i tid till träning och match, har - och använder - korrekt utrustning under träning och match. 

Kontaktuppgifter till tränare
Niclas Lindqvist, fotbollstränare
niclas.lindqvist74@gmail.com
079 - 079 08 16

Per "Perre" Andersson, fotbollstränare
070 - 294 28 20

Björn Dalemo, fys-tränare
bjorn.dalemo@gmail.com
070 - 771 58 22

Forza Enskede!


Referat: Enskede IK Vit - Djurgårdens IF FF P07-1
Svängigt värre
2020-09-07 09:13
Målrik och böljande match med nerv...
Referat: IF Brommapojkarna 3 - Enskede IK
Match i annan serie
2020-08-31 15:25
Vi hjälps åt när vi kan...
Premiären avklarad...
2020-08-08 16:15
med 3 poäng med oss hem.
Kul för mig att vara igång igen att återigen få känna spänningen och nervös pirret i magen.

Jag och Niklas bestämde oss för att köra med höga ytterbackar (Wingbacks som ska löpa mycket) för att komma runt på kanterna. Lite riskabelt med tanke på att det var lite nytt för killarna. Vi kallade därför många spelare till match, varmt var det också, en extra dunk med vatten och en fylld hink vid sidan.

Vi tog kommandot redan från start och fick spela mot en parkerad buss straxt utanför deras straff område, vi lyckades skapa några halvchanser. Men självklart åker vi på en omställning och ligger under med 0-1. Vi fick användning av våra Wingbacks ett par gånger under halvleken, men det var lite "sisådär" med hemjobbet på dom vilket gjorde oss sårbara bakåt. Efter ganska hårt tryck så lyckas vi kvittera välförtjänt. 

I andra perioden kör vi vidare med våra höga wingbacks och det börjar ge resultat vi kommer runt bättre på kanterna och börjar såra deras backlinje ordentligt, vi skapar chanser både centralt och från kanterna. vi får se några riktigt fina anfall från båda kanterna, men precis som i första perioden åker vi på en omställning och så ligger vi under med 1-2.  Grabbarna stressar inte upp sig, det kändes tydligt att vi var det bättre laget. Och kvitteringen kommer som ett brev på posten. 

Vi har ett bra tryck och får se ett par fina spelvändningar både i backlinjen och från mittfält ut på Wingback. Värmdö har det jobbigt nu och vi kan göra 3-2 på en hörna tror jag det var. Jag vill kalla det nickmål med efter snack med spelaren ifråga så var det tydligen axeln, Nu är det ju klart vi ska bara stänga matchen, Neeejdå en omställning igen 3-3. Bittert. Men det finns tid kvar och killarna visar bra moral och lyckas peta in 4-3 bollen.

Jag har nu gjort två träningar med killarna där temat har varit spelbredd och omställningar. Tycker att killarna varit jätte duktiga både på träning och match. Helt nytt för dom atta köra med så höga ytterbackar som vi gjorde, men dom löste det bra. Vi kommer att jobba vidare med detta och försöka rätta till sårbarheten bakåt.

Idag fick killarna en gaska lång spelgenomgång innan match och det blev mycket att tänka på men dom hanterade det på bästa sätt. Bra jobbat idag grabbar.

Imorgon är det dags igen, den här gången mot Stureby. Blir troligen en helt annan taktik då, med tanke på förra matchen mot Stureby.

Imorgon tar vi 3 nya poäng och då får ni killar kalla mig mister 100% på träningarna i nästa vecka (skämt)

Sov ordentligt i natt  och var noga med dricka och mat imorgon.

Det här var jättekul.
Perre

 
Bra matcher i samtliga nivåer
2018-06-04
Glada killar efter matchen mot Älta IF i helgen . . .
Helgens tre matcher i över 25 graders värme var inget som hindrade våra killar
att prestera bra fotboll. Fint spel och vinst i samtliga nivåer blev resultatet
efter helgens tre Sanktanmatcher.
Kamrat9an
2018-04-15 22:43
Glada killar efter helgens sex matcher i Kamrat9an.
Efter två helgers cupspel i IFK Haninges turnering Kamrat9an är vi nu riktigt förbereda inför nästa helgs Sanktanpermiär.

Forza EIK P06 Vit!
Kamratcupen Sportlov 2018
2018-03-05
Glada killar efter fint samarbete i Kamratcupen sportlov 2018.
I helgen deltog vi i IFK Haninges turnering Kamratcupen sportlov på Torvalla sporthall.
Tre jämna gruppspelsmatcher under lördagen samt tre jämna och fina slutspelsmatcher under söndagen.
Killarna bjöd på fint spel och hade en mycket trevlig fotbollshelg tillsammans!
Vintercupen 2018
2018-02-18
Grym insats i årets upplaga av Vintercupen. 4 segrar och en förlust i svår/extra svår gruppen.
Väl kämpat killar!
Säsongen 2018 är igång . . .
2018-02-11
Det är riktigt roligt att se att så många killar håller igång vår fina verksamhet under vintersäsongen.

Vi har lyckats hålla oss till två-tre träningar i veckan där vi har har varvat fys och konditionsträning i liten hall med inomhusfotboll under helgerna.

Under jul och mellandagarna körde vi gång med "turneringstouren" med spel i Johan Björkmanspokal samt två lag i ST-cupen. Därefter har vi hunnit med att spela HD-cupen samt Färingsö Träbollen. Mycket trevliga turneringar där killarna har bjudit på fin fotboll och har haft mycket trevligt tillsammans.

Nästkommande turneringar blir Vintercupen, Kamratcupen Sportlov, Kick-OFF cup 2018Kamrat9ian samt Stuvsta outdoor.

I skrivande stund har vi även fått möjligheten att träningsspela utomhus mot Rågsved och Vendelsö i 9-manna. Två roliga matcher där killarna redan nu visar att de kommer att anamma 9-manna fotbollen på allra bästa sätt.

Fortsättningsvis under vintern kommer vi att träna på tisdagar (utomhus Enskede IP), torsdagar (fys och teknik inomhus) samt lördagar (futsal inomhus i stor hall). Detta fram till april då vi får våra nya träningstider från klubben.

Fram till Sanktan starten i April har vi även bokat in träningsmatcher i stort sett varje helg. Håll koll på kalendern och kom ner och stötta laget!

Forza Enskede IK P06 Vit!