Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Välkommen till F11 Röd!

Vi är idag 28 tjejer och 4 ledare samt målvaktstränare. Om du är lite extra intresserad av fotboll kommer du trivas hos oss. Hör av er till någon av oss ledare för provträning!❤️️🖤⚽

 

Om oss:

🏋️‍♀️Vi tränar tre gånger i veckan varav en är en Förberedande Akademi-träning som leds av extern tränare. Vi har även en målvaktstränare i laget🧤⚽️🧤och vår egen lag-naprapat som håller i skadeförebyggande träning och fysträning. 

 

🏆 Säsongen 2024 spelar vi i division 1, 2 & 3 i Sanktan. Under vinterhalvåret spelar vi futsal samt träningmatcher veckovis utomhus på nivåerna division seedad serie, div 1,2,3 & 4. Utöver det spelar vi cuper och matchcamper.

 

🤝Vi samarbetar med våra kompisar i F11 Svart och har även samarbete med F10 där vi roterar in spelare i match och träning, och på samma sätt samarbetar vi med F12. 

 

💃Vi gör många roliga lagaktiviter, t ex går på derby i Damallsvenskan, åker på träningsläger och annat kul.

 

Vill du veta mer om oss, komma och provträna, eller bjuda in till träningsmatch eller cup? Just nu letar vi ytterligare en målvakt som vill spela på division 1 & 2 i niomanna-serierna. Det funkar även om du är född 2012 eller 2010. 

 

Kontakta någon av oss ledare, du hittar kontaktinfo under "Kontakt".

 

/Ledarna i EIK F11 Röd 🔴

 

Följ F11 Röd på Instagram!

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor