SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Välkommen till F11 Röd!

Vi är idag 26 tjejer och 4 ledare samt målvaktstränare. Om du är lite extra intresserad av fotboll kommer du trivas hos oss. Hör av er till någon av oss ledare för provträning!❤️️🖤⚽

 

Om oss:

🏋️‍♀️Vi tränar två gånger i veckan, men alla i Enskede IK erbjuds extraträning av arvoderade tränare en gång i veckan utan kostnad, det gäller även målvaktsträning. Vi har även en målvaktstränare i laget🧤⚽️🧤och vår egen lag-naprapat som håller i skadeförebyggande träning och fysträning. 

 

🏆 Säsongen 2023 spelar vi i Lätt, Medel och Svår serie i Sanktan. Under vinterhalvåret 2023 kommer vi spela vi en futsalerie samt träningmatcher veckovis utomhus på L/M/S/XS nivå, utöver det cuper och matchcamper.

 

🤝Vi samarbetar med våra kompisar i F11 Svart och har även samarbete med F10 där vi roterar in spelare i match och träning, och på samma sätt samarbetar vi med F12. 

 

💃Vi gör många roliga lagaktiviter, t ex går på derby i Damallsvenskan, åker på träningsläger och annat kul.

 

Vill du veta mer om oss, komma och provträna, eller bjuda in till träningsmatch eller cup? Just nu letar vi ytterligare en målvakt som vill spela på S/XS nivå och division 1 & 2 i nästa års niomanna-serier. Det funkar även om du är född 2012 eller 2010. 

 

Kontakta någon av oss ledare, du hittar kontaktinfo under "Kontakt".

 

/Ledarna i EIK F11 Röd 🔴

 

Följ F11 Röd på Instagram!

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor