Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enskede IK
Est 1914
Enskede IK

Stöttning och sponsring av Enskede IK - ideellt engagemang och sponsorskap
Föreningslivet i Sverige är helt beroende av ideella krafter för att kunna kvarstå som en självständig och allmännyttig sektor i samhället. Anledningen till vad som lockar människor att göra ideella insatser i föreningar skiljer sig åt. Att verka som ideell innebär att personen inte har något ekonomiskt vinstintresse i det engagemang som han eller hon bidrar med. Syftet är snarare allmännyttigt eller helt enkelt på grund av ett intresse eller engagemang kopplat till föreningen.

Merparten av allt arbete som bedrivs inom EIK utförs av ideella krafter. För att detta ska hålla i längden behövs både medlemmar och andra frivilliga som vill engagera sig för klubben. Vill du engagera dig i Enskede IK? Kontakta oss HÄR 

Vi behöver också ekonomiskt stöd i form av sponsorer, både privatpersoner och företag. Det finns olika sätt och nivåer att stödja klubben genom ekonomiska-, materiella- eller ideella arbetsinsatser. Vill du sponsra Enskede IK? KLICKA HÄR för kontakt. Se även: http://www.enskedeik.nu/sida/?ID=135833

Vill du veta mer om hur du som privatperson, organisation eller företagare kan stötta EIK, läs vidare! 
-----

Ekonomiskt stöd:

Det finns primärt tre olika sätt att stödja klubben genom att skänka pengar.

-        Allmän sponsor.

-        Sociala fonden

-        1914 medlemskap


Allmän sponsring innebär att framförallt företag ingår avtal med klubben om att betala till klubben och få sitt företagsnamn och/eller logga på matchkläder och på idrottsplatsen. Kontakta kansliet för mera information.

Sociala fonden har i syfte att stödja medlemmar som inte har tillräckligt stor ekonomisk kraft att betala t.ex. för deltagande i cuper, träningsläger, kläder etc. Alla medel redovisas i klubbens budget och pengarna går oavkortat till stöd för individen. Se Sociala fonden.

1914-medlemskap, är ett stöd som kostar 1 914 kr. Du kan välja om du vill stödja ett speciellt lag en åldersgrupp eller klubben. Väljer du ett lag eller åldersklass går 1 000 kr till det du väljer. Klicka här för att komma till 1914-klubben.


Materiellt stöd/sponsring:

Har du eller ditt företag inte möjlighet att sponsra med pengar finns alltid möjligheten att sponsra med varor och/eller tjänster. Ex. på detta kan vara IT-tjänster och eller produkter. Andra exempel är hjälp att genomföra organisations- och utvecklingsutredningar, kommunikationsarbete, lobbying och påverkan riktat mot beslutsfattare inom idrotten. Andra områden kan vara inom bygg- och renoveringsbranschen, inrednings- och renoveringsarbete etc. Vid seniorlagens hemmamatcher behövs arbetsinsatser av olika slag, övergripande planeringsarbete inför och under matcherna som sjukvårds- säkerhets men även pausaktiviteter. Kontakta kansliet för mer information eller om du har ett förslag!  

Visste du att du kan ge Enskede IK 3% extra bonus på allt du handlar på Stadium?

Du behåller din egen bonus, den påverkas inte alls - och du stöttar samtidigt barn och ungdomar i Enskede IK!


Läs mer här: https://www.stadium.se/cms/stod-din-forening


Koppla ditt kort idag - be även gärna mor- och farföräldrar och andra släktingar/vänner/bekanta att stötta Enskede IK genom att ansluta sig.

Stöd föreningen ekonomiskt genom att koppla dig till Svenska Spels Gräsroten

Du vet väl att du kan stötta EIK genom ditt spel på Svenska Spel? 


Anslut dig och var med och påverka hur nästa års fördelning av 50 miljoner till ungdomsidrotten blir. Läs mer, sök efter Enskede IK och anslut dig enkelt på : https://www.svenskaspel.se/grasroten/valj


Be även gärna mor- och farföräldrar och andra släktingar/vänner/bekanta att stötta Enskede IK genom att ansluta sig!

Vill du hjälpa till med att hitta nya sponsorer till EIK?
Mot provision söker vi personer som på deltid/extrajobb vill bearbeta nya sponsorer till föreningen. Är du intresserad och vill veta mer, kontakta kansli(at)enskedeik.nu

Läs mer om nedan om hur du kan stötta på fler sätt!