Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914

Anmäl dig till sommarens fotbollsskola 2020 - Enskede IK Summer Camp!
Påsklovscamp 2018
Målvaktsträning kommer att hållas på påsklovscampen.

En camp med hög aktivitetsnivå där deltagarna inte behöver invänta långa och krångliga instruktioner.

En camp där deltagarna utvecklar flexibla och innovativa strategier vilket är grunden för en lagidrottare. En camp där den funktionella men samtidigt lekfulla träningen erbjuder möjligheter att involvera deltagare i olika åldrar med skiftande fysiska förutsättningar och skicklighet.


När: Påsklovet 3, 4 och 5/4 mellan 09:00 - 14:00, två träningspass per dag.


Var: Enskede IP


Vilka: Flickor och pojkar födda 2005-2008.


Pris: 800:- för medlemmar i Enskede IK. 1000:- för icke medlemmar.
 Lunch ingår.


ANMÄLAN: maila till helena(at)enskedeik.nu Ange namn, personnummer och position.


Instruktörer:

Mathias Vieira, 29 år, som idag är huvudtränare för U16:1 har efter sin spelarkarriär i Enskede IK och Bagarmossen BK varit tränare i snart 10 år. Mathias har varit ansvarig för flera lag i Enskede IK och tränat spelare i många olika faser, från våra allra minsta 5-åringar till spelare som tagit klivet in i seniorfotbollen. Mathias träningar är pedagogisk planerade gentemot barn och ungdomar. En förmåga Mathias skaffat sig inte bara genom fotbollsuppdragen, utan även från skolvärlden där han arbetat i nio år med barn i olika åldrar. Mathias studerar idag på Bosön IFHS till idrottskonsulent och han har alltid människan i fokus. Mathias brukar säga "Innan du kan se en fotbollsspelaren måste du se människan." 


Jakob Claesson, 21 år, är idag huvudtränare för Enskede FF* U18. Han har kombinerat sina ingenjörsstudier på KTH med en ettårig tränarutbildning på GIH vilket har lett till en UEFA B-licens med högsta betyg. Jakob står för modern träning med hög intensitet och fokus på detaljer. På Jakobs träningar skapas en miljö där spelarna själva blir lärare och genom diskussion och lösningsorienterade övningar tar ansvar för sin egen och sina lagkamraters utveckling, eller som Jakob uttrycker det, ”Varje individ är sin egen ledare och lärare". Jakob har spelat ungdomsfotboll och seniorfotboll innan tränarintresset tog över. Jakob har tränat både flicklag och pojklag.


Sofia Kindström, 28 år har 11 års erfarenhet av att träna barn och ungdomar i fotboll. Efter att ha varit verksam i Stuvsta IF och Segeltorps IF är hon nu tränare i F05 i Enskede IK samt assisterande tränare i IF BP F06. Hon sitter även i EIK:s barnsektion och dömer mycket fotboll upp på seniornivå. Sofia gillar att utmana spelares tekniska färdigheter och låta dem dem upptäcka att det inte bara går att lära sig svåra saker med en boll utan att det är kul också! Ännu roligare blir det när spelarna använder sina nya färdigheter i spännande spelövningar. Det viktigaste tycker Sofia är att våga misslyckas, då kommer spelaren också snart att lyckas. Sofia ansluter till campen dag 2.


Adam Jahnfors spelar i Enskede IK U17. 16 år gammal går han andra året på samhällskunskap inriktning samhälle på Sjölins Gymnasium i Nacka. När Adam var fem år började han sin fotbollsresa i vår klubb och sedan 11 års ålder är det mest målvaktsspel som gäller. Adam är legitimerad tränare och har de senaste åren varit tränare i olika former inom Enskede IK. Adam tycker utveckling inom fotbollen är viktigt med framför allt att det sker samtidigt som man har roligt. Kännetecknande för Adam är positiv förstärkning, det betyder att att man lyfter fram det som spelaren gör bra. Adam kommer ansvara för två målvaktsträningar under campen.

Här hittar ni mer information om våra camper och fotbollsskolor!

Landslagets fotbollsskola 2018: anmäl dig här: https://start.landslagetsfotbollsskola.se/show_club?club_id=11417


Under fyra veckor anordnar Enskede IK tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet Landslagets Fotbollsskola. 
I år är alla barn födda 2006-2012 varmt välkomna att delta. 
Barnen kommer att få en härlig vecka med mycket fotbollsträning tillsammans med våra utbildade ungdomstränare. 


När: 

Fotbollsskolan anordnas på Enskede IP:s konstgräsplaner och lunchen äter barnen på Enskede Värdshus. 

Följande veckor kan du anmäla ditt barn till:
V.24 mån-fre 11-15 juni
V.25 mån-tor 18-21 juni
V.26 mån-fre 25-29 juni
V.33 mån-fre 13-17 aug

Tid: 09.00-16.00.