SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Ny onlineshop hos vår partner Stadium + se EIK-filmen!
Stadium har gjort om hela sitt system och numera handlar man som enskild medlem absolut enklast online HÄR

Delar av kollektionen kommer att finnas på plats i butiken på Stadium Globen (som vi flyttat tillbaka till hösten 2020) men säkraste leverans är i fortsättningen via nätet. Mer info hittar du HÄR

Bilden som du ser här ovan är från vår nya EIK-film som rullade på Jumbotronen på Friends när vi mötte AIK den 9 november 2019 i Svenska Cupen! 

I filmen ser du också en del av aktuell kollektion på Stadium. Den fina EIK-sången är framförd och inspelad av P99 ca. 2012.

Sponsorer och samarbetspartners

EIK har en ny huvudsponsor från 2022, RYK Group. Vår huvudsponsor sedan tidigt 90 tal har varit BEA ICA Kvantum. Våra samarbetspartners och sponsorer på materialsidan är Adidas och Stadium. Stiftelsen Dunross stöttar Enskede IK:s barn- och ungdomsverksamhet. Makab är officiell sponsor och levererar Print- och IT-lösningar. Kakelspecialisten är mångårig sponsor av EIK. Övriga sponsorer hittar du listade med länkar till höger.

Stöttning och sponsring av Enskede IK
Klicka här för mer info: http://www.enskedeik.nu/sida/?ID=202220
Sponsorer (se även 1914-klubben längre ned)
Våra aktuella sponsorer 2018 hittar du i spalten till höger.

Enskede IK är en av Sveriges största fotbollsföreningar med en bred, välrenommerad och prisbelönad barn- och ungdomsverksamhet samt seniorlag med ett damlag i div 1 Södra Svealand och ett herrlag i div 2 Södra Svealand. 

2016 utsågs Enskede IK av Svensk fotboll till Sveriges bästa barn och ungdomsförening.  

Genom Enskedemodellen, som grundar sig på väldokumenterad forskning inom barn- och ungdomsidrott, har intresset att förknippas med oss som fotbollsförening stadigt ökat.

Genom att klicka på banners till höger når du våra sponsorers hemsidor. 

Är du intresserad av att sponsra Enskede IK? Kontakta vår sponsoransvarige på kansliet, Pekka Partanen
1914-klubben

Ett sätt att stötta såväl lag som förening!

 

Av varje medlemskap i 1914-klubben tillfaller 1000 kr ditt lags lagkassa om du så önskar.

 

Enskede IK bildades som en kvartersförening år 1914 och har sedan dess utvecklats till en av landets största fotbollsklubbar med fler än 2000 medlemmar och över 100 lag i olika sorters seriespel.


Kostnaden för att vara med i 1914-klubben är självklart 1914 kr per kalenderår. Avgiften inbetalas på Enskede IK:s BG 387-4633. 


Du har om du vill möjligheten att påverka vilket lag som ska premieras extra. Varje sålt medlemskap i 1914 klubben ger 1000 kr till det lag som du väljer att stödja.Om du vill stötta ett specifikt lag - skriv på inbetalningen vilket lag du vill premiera extra. Är du osäker prata med någon av ledarna för just det laget. 


Som medlem i 1914-klubben får du:


·         Fritt inträde till våra representationslags seriehemmamatcher

·         Gratis kaffe och bulle/kaka vid dessa tillfällen

·         Reklam på monitorn i kafeterian med ditt namn eller ditt företags namn/logga som visas under tiden           1 april till 31 oktober.

·         Ditt namn eller ditt företagsnamn exponeras på vår hemsida under rubriken 1914-klubben

  

Det är vår förhoppning att alla som har ett hjärta för Enskede IK ska känna att detta är ett bra, lämpligt och möjligt sätt att stötta klubbens verksamhet och fortsatta utveckling. Vi hoppas att du också känner så!


Det är vår förhoppning att vi med detta erbjudande skall locka såväl privatpersoner som företag och därmed ge ett mycket viktigt stöd till Enskede IK. 

Har du några frågor eller andra synpunkter så går det utmärkt att vända sig till Enskede IK:s kansli: 08-6483232 kansli(at)enskedeik.nu

 

PS. För dig som känner att du kan och vill stötta Enskede IK ännu lite mer går det givetvis alldeles utmärkt och det är naturligtvis mycket uppskattat. Det kan vara i form av någon gåva till klubben eller att sätta upp ditt företags reklamskylt på Enskede IP, att ha en annons i säsongsprogrammet eller kanske någon form av dräktreklam. Möjligheterna är oändliga..DS.


 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer