Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enskede IK
Est 1914
Damlaget

Säsongstart och nyförvärv
2021-05-21 12:00

Äntligen börjar matchsäsongen. Spelartruppen har hållit humöret uppe beundransvärt och skött träningen exemplariskt under den långa försäsongen, och nu ser vi alla fram emot att spela matcher. För Enskedes del blir det först en träningsmatch mot Täby FK, innan premiären söndagen 6 juni hemma mot IK Tun.

 

Vi har också glädjen att presentera ett sent nyförvärv. Alice Schönfeldt ansluter till truppen efter att ha tränat med oss en tid. Alice är en mycket rutinerad back/defensiv mittfältare som närmast kommer från Myckle IK (div 1 Norrland). I flera år spelade hon collegefotboll i USA med Long Island University, och under hemmaperioderna representerade hon Morön BK, med spel bl.a. i Elitettan. På meritlistan en bit bakåt i tiden finns också att hon var med i Västerbottens vinnande lag i Cup Kommunal 2012. Med sin rutin blir Alice en viktig förstärkning för Enskede IK.

 

Vi hälsar Alice varmt välkommen!