Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Spela P18-kval till P19 i Enskede FF
2024-01-26 14:37

Är du en hungrig fotbollsspelare född 2006, eller senare, som söker en ny utmaning? I år kommer vi spela i kvalserien till P19. Då P17 Akademi spelar i samma serie har vi valt att kvala in som Enskede FF (EFF), Enskede IK:s underförening. Att vi väljer att ha ett juniorlag i EFF igen vittnar om en stor och konkurrenskraftig ålderskull i klubben.

Om laget

John Isacsson, som tidigare var assisterande tränare, har nu tagit över rollen som huvudtränare efter att ha genomgått en Masterutbildning i fotbollsträning vid Real Madrids Universitet. Vår andra huvudtränare, David Woodhead-Garcia, har spelarerfarenhet från engelska akademier och har en examen i sportvetenskap. Vårt gemensamma mål är att utveckla varje spelare till sin fulla potential, fokusera på grunderna inom fotboll och förstärka varje spelares unika styrkor.

 

Vad vi letar efter

Vi letar efter spelare födda år 2006, eller senare, med stor passion för fotboll och en vilja att utvecklas. Åldern är viktig, men inställningen är det som räknas mest.

 

Vid intresse, kontakta:

John Isacsson

john.isacsson@telia.com


Nyhetsarkiv
 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor