Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Andrei Zaporojan ny huvudtränare för P19 Akademi
2023-12-23 10:56

Andrei Zaporojan är nästa tränare in i Enskedes akademisatsning. Andrei kommer senast från Spånga IS där han har varit huvudtränare för P10 Akademi samt analysansvarig i hela klubben. Nu tar han några kliv upp åldersmässigt och blir huvudtränare för Enskede IK:s P19 Akademi.

Andrei har en tydlig målbild för laget och spelarnas utveckling:  "Jag hoppas att vi kan driva verksamheten framåt genom att utveckla spelarna och förbereda dem för nästa steg i deras karriär; A-lagsfotboll." Som tränare beskriver Andrei sig själv som en ambitiös person som ställer krav på de omkring sig med en modern metodik inspirerad från olika delar av världen.

 

Och likt de andra akademilagen är det ingen vila under vinter: "Nu under vintern är det mycket fokus på att skapa en identitet i laget som beskriver just oss och hur vi vill spela, samt att skapa relationer mellan spelarna på planen," förklarar Andrei.

 

Sportchef Mathias Vieira om värvning

 

”Andrei är en utav våra nya tillskott till föreningen. En tränare som gjorde ett otroligt bra första intryck och efter några träffar så fanns det ingen tvekan – det här är en tränare för Enskede IK! Andrei, som alltid utgår från spelet, ser fotbollen för vad det just är. Visst kan den definieras i att spela bollen igenom, runt och bakom våra motståndare men det innehåller så mycket mer och det är något som vi kommer få se våra spelare i P19A lära sig under nästa år.”

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor