Anmälan öppen för barn födda 2018-2019
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Joel Råd fortsätter med P16 Akademi tillsammans med "Migge"
2023-11-30 15:09

Joel Råd, en välkänd profil i Enskede IK kommer nästa år att fortsätta leda sitt lag, som blir P16 Akademi, tillsammans med Miguel "Migge" Montecinos. Joel har en gedigen erfarenhet från såväl BP Akademi, Älvsjö AIK och ett fyraårigt assisterande tränarskap för Enskedes herrlag. Hans vision för akademins framtid är att skapa en professionell miljö som inte bara utvecklar spelare för Enskedes seniorlag utan också förbereder dem för högre steg i karriären.

Råds tränarfilosofi genomsyras av en människo- och utvecklingscentrerad approach. "Jag Skulle beskriva mig själv som en tränare som lägger fokus på människan och ledarskapet" säger Råd. Han strävar efter att skapa en trivsam atmosfär där varje spelare känner sig driven och engagerad i sin utveckling, på och utanför planen.

 

Under den kommande vintern ligger fokus på att intensifiera lagets förberedelser. "Just nu har vi många här som provspelar och vi ämnar att ta någon spelare som kan spetsa truppen" förklarar Råd. Efter provspelsperioden kommer hans och Migges uppmärksamhet att riktas mot att förtydliga lagets principer och arbetssätt, med ett stort fokus på den individuells utveckling.

 

Mathias Vieira om Joel Råd:

 

"Återigen får vi äran att erbjuda våra spelare den kunskap och kärlek till sporten som Joel besitter och delar med sig utav. Joel har, trots sin relativt låga ålder, en lång erfarenhet med tränaruppdrag. Inte bara i Enskede IK men även som akademitränare i klubbar som AIK och BP.  Joel osar ändå Enskede IK! Hans pricksäkra fotbollsöga men även starka tålamod ger spelarna utrymme samt fina möjligheter till utveckling".

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor