Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Två fantastiska matcher i stekande sommarvärme
2024-05-19 23:36

Vid dagens två matcher testade vi en ny uppställning med två centrala backar och två ytterbackar som vid anfall ska flytta upp och ansvara för att bredda spelet.

 

Vi var inledningsvis lite ovana men det öppnade snabbt upp för ett fantastiskt fint passningspel där vi kontrollerat kunde passa oss fram genom planen.

 

Lag 2 spelade propagandafotboll med väggspel, positionsbyten och direktpass. Älvsjö var effektiva och hade en målvakt som var bästa kompis med stolparna så lite snopet med uddamålsförlust men kändes ändå som en seger när vi spelade så bra! Så snyggt!

 

Även lag 1 levererade ett fint och varierat passningsspel. Två jämna perioder och sedan sprang vi ifrån Ingarö i sista perioden.  Fantastiskt kul att vi klarar av att hålla skärpan, orken och humöret genom hela matcherna. Aldrig några hängande huvuden utan vi fortsätter vårt spel oavsett vad som händer. Så starka!

 

 

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor