Bli medlemi Enskede IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GENOM HELA LIVET
Äntligen vår!
2024-04-13 16:28

Då var våren till slut här och efter en försäsong fylld av träningsmatcher och helg-cupper har S:t Eriks cupen äntligen dragit igång. Förutom att många spelare skjutit i höjden har även truppen vuxit med ett antal nya spelare för att vi ska kunna fortsätta spela med två lag även nu när vi kör 9-manna. Varmt välkomna, så roligt att ni vill vara med och spela i Enskede Vit!!

 

Vi har hunnit spela BKBK vårcup, Future stars och även första premiärmatcherna i S:t Eriks cupen med flera fina resultat och bra spel!

 

Truppen har verkligen tagit stormsteg sedan förra året. Vi har jobbat mycket med speluppbyggnad under vintern och hittat ett spel där killarna passar och transporterar bollen genom laget. Så kul att se när kombinationerna nu börjar sitta där även på match!

 

Vi behöver fortsätta jobba med spelbredd, speluppbyggnad och rörelse utan boll för att snabbare och enklare komma till avslut.

 

Ska bli så spännande att följa killarnas utveckling under våren!

 
Huvudsponsor
Partners
Officiella sponsorer
Sponsorer
Lagsponsor